• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz nasıl bakıyorsunuz?

scallywag

catmania
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.498
18
158
Diğer
arkadaşlar bugün yeşim salkım ın bir ropörtajını okudum..zannederim ki o kadın yaşadığı onca tecrübeden sonra hayatı çözmüş biri..iki çift lafına takıldım:

-kadınlar erkekleri anlamıyor..erkek itaatkar,geyşa ruhlu,kaprisli,güzel kadın istemez..sadece huzur ve mutluluk ister diye...

yani bunca sene evlilikle ilgili yanlış şeyler mi öğretmiş annelerimiz,büyükannelerimiz bize? iyi yemek yapan,iyi anne,iyi huylu, kanaatkar bir ev hanımı imajı birşey ifade etmiyor mu erkeklere? yoksa devir artık o devir değil mi,erkeklerde mi değişti? siz ne diyorsunuz? :uhm:

bence genellemek cok yanlis ama neticede hic kimse kadin olsun erkek olsun huzur bulmadigi eve mutluluk duymadigi yataga da girmek istemez.. isin sirri birlikte uyum yakalayabilmek ve en zor sartlarda dahi mutlu olmak..
degilse ne beceriksizlginiz ya da ne bileyim baska turlu bisi onemli degil bana gore.. karsilikli beklentileri bilinlce isler kolay ilerler..
herkese mutluluklar..

yav güzelim duyan da yeşim salkım minimum 10-20senedir aynı kişiyle evli de,evliliğin nasıl yürüdüğünü,erkeklerin nasıl bi kadın aradığını biliyor zannedecek :roflol: yarıldım desem yeridir..yanlış anlama sana bişey demiyorum,kadının bilmişlik taslaması abes bence sırnaşık şey madem çok anlıyomuş,pardon da bu kaçıncı kocasıymış sormamışlar mı bu hatun kişiye? şakkıdı
benim fikrime gelince,ona bakarsan mutluluğu huzuru 5yaşındaki bi kız çocuğu da arar,istenmeyecek şeyler mi bunlar ..yeni bi keşif olmasagerek hani yerimseniben ama o mutluluğu ne tür şeylerle yaratabiliyormuşuz o çok bildiği,elinden kaçırmadığı erkeklerde onu anlatsın bize yahuu aydınlatsın sevaaabına :roflol:

arkadaşlar bugün yeşim salkım ın bir ropörtajını okudum..zannederim ki o kadın yaşadığı onca tecrübeden sonra hayatı çözmüş biri..iki çift lafına takıldım:

-kadınlar erkekleri anlamıyor..erkek itaatkar,geyşa ruhlu,kaprisli,güzel kadın istemez..sadece huzur ve mutluluk ister diye...

yani bunca sene evlilikle ilgili yanlış şeyler mi öğretmiş annelerimiz,büyükannelerimiz bize? iyi yemek yapan,iyi anne,iyi huylu, kanaatkar bir ev hanımı imajı birşey ifade etmiyor mu erkeklere? yoksa devir artık o devir değil mi,erkeklerde mi değişti? siz ne diyorsunuz? :uhm:

erkekler yapı gereği dırdıra çok konuşmaya ya da dayatmalara sıkıntıya gelemiyor.bugün erkek arkadaşım ki 7 aydır çıkıyoruz bana dediki senin en çok ne zaman evlenecez diye baskı yapmama huyunu seviyorum.kızlar bu konuda çok baskıcı olur sen öyle değilsin dedi.şaşırdım.dedim ki beni evliliğe ikna edecek sensin hem dedim daha zamanımız var ayrıca evlenmek için çıkılmaz o zamanla olacak bişey dedim.çok mantıklısın dedi.

bende aynı şeyi savunurum sevgili biricik..bende bazı forumları okuyorum sevgilimi evliliğe ikna etmek için napayım diyor...ya bırak sen akışına,kendini parçalamanın bir alemi yok,su akar yolunu yatağını bulur..ben o konuda mukadderatçıyım galiba biraz..olursa olur olmazsa olmaz kısmet..annem der mesela aşkından geberecek olsan onu deli gibi istedğini belli etme bırak üstüne o düşşün,sen umursamaz ol diye...şunu öğrendim hayatta ne kadar karşındakine oralı olmazsan o kadar peşine düşülür..kaçan kovalanır hesabı..yeşim salkım işte ben geyşa değilim diyor...birde şu var ne kadar hayata ne kadar dik durup güçlü olursanız saygı görüp sevilirsiniz,erkeğe her türlü hizmeti verdin mi su istimal ediyor gibi sanki,saygıda bitiyo ee haliyle de sevgi..

okuyunca banada doğru geldi
huzur ve mutluluk çok öenmeli
birşekil ev temizleniyor birşekil yemek yeniyor
ama evde huzur olmazasa insan yediğinden anlamazki
bu hem bayan için hemde kadın için geçerli.

bence erkekler yeşim salkımla evleniyorsa sebebi maddiyattır.
ne huzur ne geyşalık ne başka bir şey...
bir de çıkıp ben hayatı çözdüm tarzı konuşmalar yapıyor ya, pek hoş.. :delphin:

ben de çözdüm olayı yeşim salkım hayatı çözememiş :))) ya bence onların aleminde ha birlikte yaşamışın ha evlenmişin farketmez.evlenmek de ayrılmak da bir o kadar kolay.onlar namus abidesi babasız çocuk doğururlar alkışlanırlar.evliyken basılırlar günlerce magazinde konuşulurlar ardından iş teklifleri yağar.yeşim salıkım evlilik mi yaşamış sanki.para sıkıntıları yok.boşansam nolacak evlensem nolacak sıkıntıları yok.dul kaldım derdi yok.bu şu hesap halk aç ekmek bulamıyor o zaman pasta yesinler.

yani evet yaaaa
yesım salkımın sankı cok düzgun bırlıktelıklerı var
ılk adamla bosandı para kacırdıgı söylentılerı hak getıre
ıkıncısını satın aldıgı para teklıf ettıgı soylentılerı bır yana
kadın su an bekar yani dul
o mu bılıyor evlenmesını yürütmesını
guleyım yaa bırakın guleyım nı ha
ha ben degıl gazetecıler soylyor bız dınlıyoruz
en kötu yandan bakarsan duzgun bırlıktelıgı yok yani onun
30 yıllık falan... ayrıca su an bıle yanlız

ay yeşim salkım çok biliyomuş ondan 1 milyonuncu kocayı almış:D:D:D:D

erkeklere istediiniz kadar mutluluk ve huzur verin sonra fazlasını isteyip tepenize çıkıcaktır...

ataerkil toplumlarda toplum erkeğin isteğine göre şekillenir
kadınlar bu döngünün öğreticisi ve kölesidir
şükürki yavaş yavaş zaman değişiyor

valla canim, bana gore butun erkeklerin istegi arzusu kesinlikle degisik.

en ufak bir ornek mesela, biri gorunuse onem verir biri gorunuse onem vermez. (burdan yola cik)

Sadece erkekler degil bayanlarda oyle, herkezin istekleri baska baska.

Ben boylu hafif kilolu erkeklerden hoslaniyorum, mesela sen zayif erkeklerden hoslaniyosun.

Yani bence bu konuda genelleme yapmak dogru degil kesinlikle a.s.

Yeşim Salkım zamanında aldatmak erkeğin elinin kiridir diyordu.. Ne oldu da mutluluğa huzura dönmüş..

Back
X