- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sade_Bilge
Merhaba arkadaslar
Nisanli bir erkek sürekli nisanlisindan calismadigi icin, isyerine gelmesini istiyor. Kiz yardim edeyim hayir diyor. Kizda gidip orada o kadar iscinin icinde ne yapayim diyor. Sürekli nisanlisi bu yüzden ona bagiriyor. Sonra bana yardim etmiyorsun diyor. Halbuki kiz hep yardim etme derdinde.
Kiz ne yapacagina sasirmis durumda.
Insanlarla fazla iletisime girmiyor diye kiziyormus. O kizdikca kiz icine kapanmis. Adamda sürekli beklenti hali, kiz herseyi yapmaya alisiyor, hep destsk olmaya calisiyor. Adam kendimi engellenmis hissediyorum diyor.
Ayrilmak istiyorum senden, umut görmüyorum artik bu iliskiden demis ayrilmis.
Kiz aglamaktan helak, iki yil emek verdim, beni birakti diye agliyor.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben cabalasin dedim. Ama erkekde beklentilerini gözden gecirmeli sanmki.
Nisanli bir erkek sürekli nisanlisindan calismadigi icin, isyerine gelmesini istiyor. Kiz yardim edeyim hayir diyor. Kizda gidip orada o kadar iscinin icinde ne yapayim diyor. Sürekli nisanlisi bu yüzden ona bagiriyor. Sonra bana yardim etmiyorsun diyor. Halbuki kiz hep yardim etme derdinde.
Kiz ne yapacagina sasirmis durumda.
Insanlarla fazla iletisime girmiyor diye kiziyormus. O kizdikca kiz icine kapanmis. Adamda sürekli beklenti hali, kiz herseyi yapmaya alisiyor, hep destsk olmaya calisiyor. Adam kendimi engellenmis hissediyorum diyor.
Ayrilmak istiyorum senden, umut görmüyorum artik bu iliskiden demis ayrilmis.
Kiz aglamaktan helak, iki yil emek verdim, beni birakti diye agliyor.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben cabalasin dedim. Ama erkekde beklentilerini gözden gecirmeli sanmki.