• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasil davranirdiniz, ne yapardiniz?

Sade_Bilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
297
852
33
Merhaba arkadaslar

Nisanli bir erkek sürekli nisanlisindan calismadigi icin, isyerine gelmesini istiyor. Kiz yardim edeyim hayir diyor. Kizda gidip orada o kadar iscinin icinde ne yapayim diyor. Sürekli nisanlisi bu yüzden ona bagiriyor. Sonra bana yardim etmiyorsun diyor. Halbuki kiz hep yardim etme derdinde.

Kiz ne yapacagina sasirmis durumda.
Insanlarla fazla iletisime girmiyor diye kiziyormus. O kizdikca kiz icine kapanmis. Adamda sürekli beklenti hali, kiz herseyi yapmaya alisiyor, hep destsk olmaya calisiyor. Adam kendimi engellenmis hissediyorum diyor.

Ayrilmak istiyorum senden, umut görmüyorum artik bu iliskiden demis ayrilmis.

Kiz aglamaktan helak, iki yil emek verdim, beni birakti diye agliyor.

Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben cabalasin dedim. Ama erkekde beklentilerini gözden gecirmeli sanmki.

Mis..Mıs.
Ayrilmis zaten..
Gec-mis zaman icin yorum yapmak neden ki..
Giden gitmis zaten..

Merhaba arkadaslar

Nisanli bir erkek sürekli nisanlisindan calismadigi icin, isyerine gelmesini istiyor. Kiz yardim edeyim hayir diyor. Kizda gidip orada o kadar iscinin icinde ne yapayim diyor. Sürekli nisanlisi bu yüzden ona bagiriyor. Sonra bana yardim etmiyorsun diyor. Halbuki kiz hep yardim etme derdinde.

Kiz ne yapacagina sasirmis durumda.
Insanlarla fazla iletisime girmiyor diye kiziyormus. O kizdikca kiz icine kapanmis. Adamda sürekli beklenti hali, kiz herseyi yapmaya alisiyor, hep destsk olmaya calisiyor. Adam kendimi engellenmis hissediyorum diyor.

Ayrilmak istiyorum senden, umut görmüyorum artik bu iliskiden demis ayrilmis.

Kiz aglamaktan helak, iki yil emek verdim, beni birakti diye agliyor.

Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben cabalasin dedim. Ama erkekde beklentilerini gözden gecirmeli sanmki.
Nesine çabalıycak bir kere istekler ve beklentiler farklı. Kız boşa kürek çekmeyi bırakıp önüne baksın.

KIzin anlayamadigi nokta o. Isyerinde neyapacagim diyor. Kac kere gelip yardim edeyim demis yok demis. Neymis iscilerle kaynasip sohbet etsinmis.
Bu yüzden ne istedigini kiz anlayamiyor.

Aadam sürekli beklenti halinde. Ben bu iliskiye ne verdim dememis. Oglanin aileside biz karismayiz demis, kiz onkarla konusnaya calismis. Sap gibi kaldim ortada ditir.

Kendi evinden ayrildi, esyalarini satti. onun evine yerlesti simdi ortada kaldi ona üzülüyorum. Daha üc ay bile olmadi. Iki yildir birlikte yeni mi aklina gelmis anlasamadiklari

Nisanlisi her seye kiziyormus. Adam diyelim is arkadasiyla yemekte bulusuyor. Kizda alisveristeyken onlari yemek yedken görmüs. Aksam söylemis sizi gördüm diye. Adamda baslamis bagirmaya kizmaya niye gelmedin selam vermedin falan filan.kizda sizi rahatsiz etmek istemedim alisveris yapmistim zaten demis. Insan gelip selam verir demis. Tüm gün evde ne yapiyorsun isyerine gel gibi sebepsiz seylere kiziyormus. Kiz caresiz nerden tutsam sorun cikiyor diyor.

Nişanlılık tanışmak için yapılıyor birbirlerine uygun değillerimiş kız şimdi kaybettim sanıyor ama kendisine saygılı davranan biri hayatına girdiğinde en doğru kararın verildiğini anlayacak

Nisanlisi her seye kiziyormus. Adam diyelim is arkadasiyla yemekte bulusuyor. Kizda alisveristeyken onlari yemek yedken görmüs. Aksam söylemis sizi gördüm diye. Adamda baslamis bagirmaya kizmaya niye gelmedin selam vermedin falan filan.kizda sizi rahatsiz etmek istemedim alisveris yapmistim zaten demis. Insan gelip selam verir demis. Tüm gün evde ne yapiyorsun isyerine gel gibi sebepsiz seylere kiziyormus. Kiz caresiz nerden tutsam sorun cikiyor diyor.
Kızın evi varmış eşyaları varmış çalışmadan nasıl geçiniyordu?
O adam sinyal vermiştir aslında ama arkadaşın anlamak istememiş. Evini dağıtmasaymış keşke ama olan olmuş önüne bakacak

Kız işi gücü bırakıp hergün nişanlısının iş yerine gidip orada milletle çay kahve keyfimi yapacak 🙄 hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri. Adam neyi kime ispatlamaya çalışıyor, acaba daha önce çok eziklendi millete bakın ben nişanlandım bu da nişanlım havası mı verecek nedir yani.

Kız fazla içine kapanık, biraz girişken olmalı.

Erkek de kendini ifade edemiyor. Ne istediği belli değil.

İkisi de bunları çözüp önüne baksın dünyada başka erkek mi yok? İki senelik emek ne sanki tarla mı bu?

Emek verdim ,devam etmeli mantığını da ben anlamıyorum...bir insanla birlikte oluyorsunuz diye omur boyu tapu istiyorsunuz.hatta sonu kötü olsa bile

Ne saçma bir anlatım tarzı. Gitmiş kızmış atmış etmiş bağırmış mış mış mış yani masal mı anlattınız nasıl bir konu bu. Saçma sapan bir ilişkinin mış eki almış halini çocuğa anlatır gibi yazmanız da çok saçma. Kim bu mışlar siz misiniz başkası mı?

Kızın evi varmış eşyaları varmış çalışmadan nasıl geçiniyordu?
O adam sinyal vermiştir aslında ama arkadaşın anlamak istememiş. Evini dağıtmasaymış keşke ama olan olmuş önüne bakacak
Kiz calisiyordu. Taniatiklaeindan alti ay sonra covis sebebiyle isten cikartildi. Gecen sene nisanlisinin muhasebesini yapti bir kurus dahi almadan. Bu yilbasindada ben yapamiyacagim baska is arayacam dedi. Bu üc aylik sürectete ise gelmiyorsun iste evde tüm gün napiyorsun diyip durmus. Kiz tasinali zaten üc ay oldu yanina. Bu arada ikiside evlilik gecirdiler baslarindan. 30lu yaslarini geckinler.

Ne saçma bir anlatım tarzı. Gitmiş kızmış atmış etmiş bağırmış mış mış mış yani masal mı anlattınız nasıl bir konu bu. Saçma sapan bir ilişkinin mış eki almış halini çocuğa anlatır gibi yazmanız da çok saçma. Kim bu mışlar siz misiniz başkası mı?
Hanimefendi nasil anlatayim. Benim cok samimi bir arkadaaim kendisi kendim yasamis gibi aktaaarayim nlayamadim. Kizin anlattiklarini aktariyorum. 🤔

Emek verdim ,devam etmeli mantığını da ben anlamıyorum...bir insanla birlikte oluyorsunuz diye omur boyu tapu istiyorsunuz.hatta sonu kötü olsa bile

Kız işi gücü bırakıp hergün nişanlısının iş yerine gidip orada milletle çay kahve keyfimi yapacak 🙄 hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri. Adam neyi kime ispatlamaya çalışıyor, acaba daha önce çok eziklendi millete bakın ben nişanlandım bu da nişanlım havası mı verecek nedir yani.
Bunu bizde anlayamadik. Sanki adam kizi sürekli göz önünde istiyir gibi. Kizin cokta yardimi dokundu. Muhasebesini. Kagir kürek iskerini yapti bir yil nisanlisi icin. Bir kurus dahi almadi.

Back
X