Siz nasıl üstesinden geldiniz nolur yardım edin önerilerinize ihtiyacım var

Bir fikrim var

Ne olur Allah rızası için bı Ferrari🤑
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
879
566
23
35
Ara ara k.k yaziyorum genelde kızımla ilgili otizm mi diye ama bu farklı kızım önceleri hiç bağlı değildi bize iletişimi iyiydi ama aşırı düşkünlüğü yoktu.. nolduysa 2 ay önce başladı asla bensiz durmuyo babasına da aynısını yapıyor. Eğer sabah kalktığında babası yoksa aramiyo hiç aksama kadar ama akşam yemek yiyip oldu ki eşimin dışarıda işi varsa asla birakmiyo onuda çok agliyo kendime zarar verdiği bile oluyo bayram da memleketteydik ablamın kızını yeğenimi çok seviyor. Ama ne o yegenimden nede benden ayrılmak istemedi.. yegenimde 6 yaşında hep beraber yolda yürürken ne yeğenimi nede beni bırakıyor öyle böyle ağlamıyor herşeye ağlıyor bu ara dayanamıyorum artık yanlislarinda kiziyorum doğru yaptiginda seviyorum ablam anasınıfı öğretmeni çok akıllı kızın hırçınlık sebebi her dediğini yapmaktan kaynaklı diyor zaten her sorun isteklerinde cikiyor. Babası babanesi asla hayır demiyorlar gecenin 3unde oynamak istese kızım kalkıp oynuyorlar onlarada söz geciremiyorum çok yoruldum çok bunaldim şımarık yetiscek bu gidişle.. doyumsuz olcak vs vs ne olur onerilerize ihtiyac var

Endişe etmeyin su akar yolunu bulur. Siz bilinçli ve sevgi dolu bir annesinin belli ki. Evladınız ı önemsiyorsunuz. Yoksa niye dert edesiniz. Ama bunlar hep süreç. Atlatacak bu günleri büyüyecek ve size benzeyecek. Çünkü soylediklerimizden çok daha fazla etkili yaptıklarımız. Siz günlük hayatta nasıl yaşıyorsanız yaklaşık bir karakter olacak. Tabii kendi yorumuyla. İçinizi ferah tutun. Biliyorum endisenmek en doğalı. Bir anne hep endiselidir. Korkmayın o iyi bir insan olacak. Şımarık değil. Tek yapmanız gereken onu sevgiye doyurmak. Esen kalın

Ara ara boyle donemler olabilir endiselenmeyin. kv ve kp bilmiyorum ama en azindan siz her istediginu yapma konusunda onunla sakin sakin konusarak onu severek aglama krizlerunin gecmesini bekleyerek sinirinizi belirleyin. Koydugunuz kurallardan odun vermeyin kiziniz ds henuz kucuk zamanla hersey duzelir

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.. evde çok dert etmiyorum ama dışarıda insanların yorumlarina kiriliyorum kendi annem babamda dahil buna.. o bahsettiğim yegenim çok sakin çok akıllı kizimla hep kiyaslaniyolar malesef diyorum her çocuk aynı değil daha yaşı küçük 3 yaşında diyorum ama yine birisi yorum yapınca üzülüyorum. Krese vermeyi dusunuyorum ama nasıl ev içi iletişimi iyi sadece yabancılara alışması çok uzun suruyo cocuklarla bı sıkıntı yok ama yetişkinleri sokmuyo hayatına bizimle devamlı paylaşım halinde her gösterdiği dedi şeylere ilgiyle cevap veriyorum yabancılarla iletişime gecememe acısını bizden cikariyo hep benimle buyudu girbetteyiz babası aksama kadar işte günde 2 saat anca görür krese verdiğim de sizce ağlamasını krestekiler cekermi yarim saat agliyo kriz halimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…