- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
Ara ara k.k yaziyorum genelde kızımla ilgili otizm mi diye ama bu farklı kızım önceleri hiç bağlı değildi bize iletişimi iyiydi ama aşırı düşkünlüğü yoktu.. nolduysa 2 ay önce başladı asla bensiz durmuyo babasına da aynısını yapıyor. Eğer sabah kalktığında babası yoksa aramiyo hiç aksama kadar ama akşam yemek yiyip oldu ki eşimin dışarıda işi varsa asla birakmiyo onuda çok agliyo kendime zarar verdiği bile oluyo bayram da memleketteydik ablamın kızını yeğenimi çok seviyor. Ama ne o yegenimden nede benden ayrılmak istemedi.. yegenimde 6 yaşında hep beraber yolda yürürken ne yeğenimi nede beni bırakıyor öyle böyle ağlamıyor herşeye ağlıyor bu ara dayanamıyorum artık yanlislarinda kiziyorum doğru yaptiginda seviyorum ablam anasınıfı öğretmeni çok akıllı kızın hırçınlık sebebi her dediğini yapmaktan kaynaklı diyor zaten her sorun isteklerinde cikiyor. Babası babanesi asla hayır demiyorlar gecenin 3unde oynamak istese kızım kalkıp oynuyorlar onlarada söz geciremiyorum çok yoruldum çok bunaldim şımarık yetiscek bu gidişle.. doyumsuz olcak vs vs ne olur onerilerize ihtiyac var