Siz nasıl yapıyorsunuz

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar büyük dert değil ama merak ettim yeni bi işe başladım ön muhasebe olarak 6 kişi falanız 2 si tamir işine bakıyo neyse ben geldiğim günden beri Çayımı kendim alıyorum bana soran da yok zaten içer misin çay diye bi ablamız var çay temizlik yemek işine bakan bugun çok işim vardı kalkamadım yerimden önümden geçiyordu ablacım 1 çay alabilir miyim dedim bişeyler homurdandı kafasını çevirip gitti acaba yanlış mı yaptım işi de yoktu zaten tamirci abilere o vermiyo 3 kişi var sorumlu olduğu siz nasıl yapıyorsunuz özellikle muhasebede ki arkadaslar

Her is yerinin duzeni farkli. 1 2 haftaya siz anlarsınız zaten bizim cayci getiyor ama önceki şirkette mutfak vardi herkes kendi aliyordu mesela.

Muhasebe de değilim ama o kadın çaycı ve temizlikçi ise görevini yerine getirmek zorundadır, bitti.Herkesin görev tanımı bellidir hatır Gönül'le bu işler olmaz.çay getirdi mi bari

Çok çay aşığı değilsen dert etme bence.
Uğraşmak istiyorsan patrona yada ilgili kişiye ilet, işi bu ve surat asarak yapıyor bana özel bir durum bu de.
Uğraşmak istemiyorsan da müsait olduğun bi an git al.

Bizde temizlik işine bakan iki kişi var ama 1.5 senedir daha bir kere istemedim çay, kalkar kendim alırım. İsteyenler var ama yaşça baya büyükler.. Bu arada muhasebe ile ilgim yok

Diğerlerine çayı o götürüyorsa size de getirmeli tabiki. Sorun açıkça bence bu abla hangi görevlerden sorumlu diye.

Bu abla oranin çay işlerine mi bakiyor? Eğer öyleyse patrona söyle. Yok bakmıyorsa bi daha isteme boş ver kendin al.

Muftak ve temizlikten sorumludur ama servise girmiyordur.

Çayı demler , sen gider alırsındır belki sitem .

En iyisi diğer 2 kişiye sor.

belki görev tanımında yokdur çay servisi. Ama nezaketende olsa getirmesi gerekirdi. Ben sizin yerinizde olsam direk patronlarla konuşmak yerine o ablayla konuşurum

Kızlar büyük dert değil ama merak ettim yeni bi işe başladım ön muhasebe olarak 6 kişi falanız 2 si tamir işine bakıyo neyse ben geldiğim günden beri Çayımı kendim alıyorum bana soran da yok zaten içer misin çay diye bi ablamız var çay temizlik yemek işine bakan bugun çok işim vardı kalkamadım yerimden önümden geçiyordu ablacım 1 çay alabilir miyim dedim bişeyler homurdandı kafasını çevirip gitti acaba yanlış mı yaptım işi de yoktu zaten tamirci abilere o vermiyo 3 kişi var sorumlu olduğu siz nasıl yapıyorsunuz özellikle muhasebede ki arkadaslar

ee kadin cayciymis erkeklere getirirken sorun yokda kadin calisana getirirken mi sorun oluyormus. Su kadinin kadina yaptigi kotulugu pisligi asagilamayi dislamayi inanin bana erkekler kadinlara yapmiyor. Herhalde kadinsin diye kalkip kendin almani bekliyor aksi taktirde herkes kendi aliyor olsa oteki adamlarada getirmemesi lazim sonucta onlarinda elleri caydanlik tutuyordur bir cay koymaktan aciz olacaklarini sanmiyorum pes dogrusu...

Ben yeni başladığım işlerde gider sorardim..
Abla mutfağına girmeyelim sen mi getiriyorsun yoksa sorun değil dersen ben arada gelip alayım mı?
Gidin söyleyin canınızı sikmayin.. usul nasıl bilmiyordum kızdiniz mi bana diyin..

Sen yenisin diye sana yaptırmaya çalışıyor.
Gerekirse iki üç kez uyar.
Diğerlerine getiril sana getirmiyorsa gıcıklığına yapıyor.
Homurdandığı an birşey mi dedin duyamadım de hatta :KK12:

patrona sorun bu kadin neden sorumlu?cay istedim getirmedi onun gorevi degilse ok,gider alirim ama goreviyse lutfen konusun getirsin derim

Ay çenem açıldı -;)ya bu abla bide çok konuşuyo cevap vermıyırum yine konuşuyo diğer Çalışanları kötülüyor bilmem ne buna ne yapmak lazım acaba

Back
X