Hanimlar,benim bir arkadasimin derdi var,ben ve diger arkadaslarim maalesef ona yardimci olamiyoruz, belki sizler bize yardimci olursunuz diye sizinle paylasmak istedim bu konuyu.Benim Arkadasim nisanli,ve nisanlisi baska bir sehirde üniversiteye gidiyor.Benim arkadasim,bir gece msn'de onu beklemis,cünkü uzun zamandir görüsememisler,gelsinde konussunlar diye,iste kameradan birbirilerini görsünler diye,ama arkadas kendini cevrimdisi göstermis,listedeki digerleri onu görüp yazmasin diye.Nisanlisi gelir,ve ona cevrim disiyken hosgeldin demis,oda hosbulduk demis,sonra benim arkadas tam seni cok özledim yazmak isterken,nisanlisi benim cok uykum var cikiyorum demis,arkadasda uykun varsa neden msn'e geldin demis,buda yasakmi öylesine geldim demis.Arkadas bozularak tamam iyi uykular demis.Oglan cikmis.Yalniz benim arkadas cin gibidir biraz,süphelenmis onun hareketlerinden biraz,ve onda bir program var,kimin engelledigini görebiliyor,nisanlisi onu engellemis.Buda ertesi gün onu arayip,neden engelledin demis,oglanda sinirli bir ses tonuyla beni rahatsiz ettin,cevrimdisiy'din ne o casus gibi demis.Arkadasimda demis,ben senin icin cevrimdisi yaptim,kimse bana yazmasin rahat görüsebilelim diye.Kendimi tuhaf hissettim,rahatsiz oldum o hareketinden demis nisanlisi.Benim arkadasda tutturdu nisani atacagim diye.Bugün cevrimdisi olarak rahatsiz ettin diyen,yarin baska seylerde rahatsiz ettin der dedi.Simdi maalum bende sözlümden yeni ayrildim,kizkardesimde sevgilisi tarafindan terk edildi,yani anlayacaginiz,biz hala kendi iliskilerimizden dolayi saskiniz ona tavsiyelerde bulunmak istemedik,cünkü suan erkeklerden nefret ediyoruz :lepi:
Bu yüzden biz araya girmeyelim,yoksa yalnis hareketler olur diyerek,size sormak istedik.:teselli:
Bu yüzden biz araya girmeyelim,yoksa yalnis hareketler olur diyerek,size sormak istedik.:teselli:
Son düzenleyen: Moderatör: