- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
arkadaşlar benim kalbimde bir problem ayda bir deposilin iğnesi yaptırıyorum ama iğne bir yıla yakın piyasada olmadığı için yaptıramadım ve cep telefonu ile konuşmak beni çok kötü etkiliyor.hem başlı başına zarar gerekli olmadıkça konuşmak istemiyorum.bir kız ark.var.ona da mesajla bunları yazdım.ama kız bana yeni yeni icatlar çıkarma en iyi arkadaşlarını seç gerisine böyle yap.ne olacak konuşmadan felan dedi.sonra da en azından bana bunu mesajla yazmasaydın tlf ile söyleseyin bu davranışın çok TİKSİNDİRİCİ dedi.arkadaşlığımızın kırılma noktası felan dedi.ben de gereken cevapları verdim konuşmuyorum şu an.hatta ortak bir arkadaşımıza mesajla demiş ki benim hakkımda etrafımı dandik insanlar sarmış demiş.ne düşünüyorsnuz bu konuda? ben ona demiştim ki tlf yerine skype veya facede görüşelim demiştim.durum bu işte.ne diyorsunuz bu işle? sorun bende mi onda mı?
Güncel..
....................
O günler ben yorgunluktan erken yatmış pc ye girmemiştim.Ama onla iletişim kurmak istemiştim..Özlemiştim çünkü..
Bir dakikalık gönül almanın kalbe bukadar tehlikeli ,ölüm kalım meselesi olduğunu bilmiyordum..Ya yine tamam açma telefonu,tamam ama hiç değilse alttan al,o da yok..Bir işi yaparken gönül alarak yapacaksın...Dikine dikine yaparsan insanlar kırılır..Ki ben dostuydum..Öyle bir davrandı ki o an kendinden başka kimsenin bit kadar değeri yokmuş gibi.Öyle biri değildi aslında.İçine cin kaçmış gibi farklıydı..En çok ona şaşırdım..
Benim mesajımı x e mesaj olarak gönderme duurmu olmasaydı ;ben bu kadar takılmayacaktım.Aklıselimliğimi koruyacaktım..Ben ona dedim ki en son''Ben daha farklı davranabilirdim hatamı kabul ediyorum ,ama sen de daha farklı davranabilirdin''dediğimde kabul etmedi,onda hiçç hata yokmuş.Öyle mağrur konuştu hanımefendi..Kendinden başka kimseye ihtiyacı yokmuş gibi..''.İnsanlar biribirinin nazını çekmek zorunda değil ''dedi bana!
Arkadaşlığımızı gerçek olsa şimdi yine konuşuyor olurduk..Gelse ya ,ben affettim ,o da affetse ya!...Gelmiş burdan yorum almış,yorumlarla bilenmiş.Ha demekki bu durumda böyle davranılmalıymış,silinmeliymiş demiş silmiş hanfendi beni.......Hiç arkadaşlık dostluk umrunda olmamış,millet ne yapıyor ,aynısını yapmış bana...Herkesin dışardan söylediğiyle hareket etmiş..Başkalarının söylediklerini çok önemserdi.Ben ona hep derdim ''kendine özel''düşün,herkesin yaşamı bir olmaz...
Sorsan, onun suçu hiç yok..Onun suçu olnmasa bile sadece ben suçlu olsam bile ,ben ayağına gitmişim,arkadaşlığın ,yakınlığın hatrına insan affeder...Demekki benim sandığım gibi biri değilmiş...Ben yine ıskalamışım,yine çok anlam yüklemişim...
Buradan aldığı yorumlarla kısmına katılamıyorum maalesef
Bu kadar zorlamana rağmen bu kişi seninle irtibatını koparmışsa; seninle artık arkadaşlık etmek istemediğini hiç düşündün mü ?
Diyalog kurmak istese kurar, forumda arkadaşlığınızla ilgili detayları dökerek ne yapmaya çalıştığını anlamadım ve yakıştıramadım da
Olaya gelecek olursak; telefon kullanmak istemeyebilir, zorlandığını hissedebilir, herkesin gerekçelerini doktor raporu ile açıklaması gerekmez değil mi ?
Arkadaşınla ilişkine daha fazla yorum yapmak istemiyorum, özelden sorduğun için yanıtladım, şu an da başka birinin konusunu işgal ediyoruz, umarım düzeltirsiniz
Bence takıntılı biri ya trajikomik resmen :) sana da çok geçmiş olsun tatlım kafanı böyle şeylere takıp üzülme, o arkadaşının çok umrunda olsan anlayış gösterir hatta bir faydası dokunabilir mi önce onu düşünür. Saçma sapan triplere girmez.
Anam ben o arkadaşın yazdıklarını okumadan yorum yapmışım.
Benim yorumu mu da okursanız daha gerçekçi yorumlarda bulunursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?