• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne düşünürdünüz ?

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
herkese selamm
arkadaslar dert deil ama fikir almk istyrm szden
sevgilinzn bi kardeşi var diyelim ki ve beraber oldgu biz kız var ama daha askeden yenı gelmiş ve şuan iş olarak da sevgilinize baglı..
ve siz de evlenmeyı düşünüyrsunuz ama sevgilinz sizi beklıyr....bu arada kardeşi ben evlencem diyor sizin tepkiniz ne olur bı tepki gösterir misinz ?
bn içten içe kızmaya başladım da -tatlicadiarzu- ve böle hissettiğim için de için de kızıyrm kendıme -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:delphin:
o evlenırse haliyle bz daha coookk beklemiş olcas ya :delphin:

varsa kendi parası evlensin..daha işi gücü olmayan erkekle de evlenmek isteyen kızları anlamıyorum sonra da ağlaşıyorlar maddi sıkıntı var mobilya alamadım istediğim gibi yapamadım..vs diye..koca ya da kadın kaçmıyor işi gücü olsun evlensin..senin sevgilinin parasına güvenip de düğün yapmasın...cık cık cık sinir oldm vala:))))

O niye önce evleniyor ki?
Askerden yeni gelmis, bir is bulsun, calissin kendi parasini kazansin sonra evlensin.
Var mi öyle abiye dayanmak.
Abiside böyle alistirirsa, evlense dahi herseyi ondan bekler.
Bence sen haklisin kizmakta.
Ama simdi iki kardesin arasina girmekte yakismaz.
Abinin düsünmesi lazim.
Suc onda, yüz vermesin bu kadar.
Önce kendi hayatimiz.

iş olarak bağlı derken kendi işleride berabermi çalışıyolar
yani maddi anlamda ortaklarmı yoksa abisimş her ihtiyacını karşılıyo

şu hayatta önüne gelen birilerine yükleniyor.niye kimse ayakları üstüne duramıyor ya.birileri oğluna kızına kardeşine birileri ana babalara birileri evleneceği kişilere.önce işini alsın bir eline mesleğini yapsın.böyle saçmalık mı olur konuş sevgilinle eğer evlenmek için siz karar aldıysanız ona beklemek düşer yani kimse kusura bakmasın.

madem siz önce evlenmeyi düşünüosunuz o zaman sevgilin sıranı bekle desin kardeşine

ama sevgilin anladıım kadarıyla seni beklior yani o tarz bişe yazmışsın seni nie beklioki eğer evlenmenizde bi mani varsa o zaman kardeşi önce evlensin madem evlenmek istiomuş e sizin keyfinizi de bekleyemez yani

peki erkek arkadaşınız size evlenme teklifi etti mi...
o evlenmek istiyor mu sizle...............

evet şuan evet desem olcak -hoş ben diyorum ama şimdi söylersek babam muhtemelen hayr diyecegği için - şimdilik bişey ifade etmıyr
şuan bnm sınavım için beklıyrz ama öncesinde bnde erkek arkadsımın durumu düzelsin biras kendımızı toplayalım diye düşünmüşken kardeşi piyangodan cıkar gbi cıktı
ben bekledım o niye beklemıyor diye içten içe kızıyorm ama dediğinz gibi abi - kardeş , bişey de diyemıyorm-tatlicadiarzu-

Dügününüde kendimi yapacakmis??:delphin:

Buna kendisi karar veremezki zaten, aile ile oturulur konusulur ona göre dügün dernek hazirlanir...a.s

Hem abisi varken ona beklemek düser kanimca...:kahve:

Yoksa korkuyor galiba, kiz eldenmi gidecek bir sorsaydin müstakbel kayninayerimseniben

evlenmek için abisine mi güveniyor. erkek arkadaşınızda desin,,, sana yardım edemem ,kendi evliliğim için para biriktiriyorum..

ah güzel arkadaşım ya ....
şöyle daha düzgün yazsan şu yazılarınıda,msj diliyle yazımını anlamak için kafayı yormasak........................

Son düzenleme:
iki kardeş konuşup anlaşabilirler sıraya sokulması bana çok doğru gelmez ama.mantıklısı önce sizin evlenmeniz gibi geldi banada.böyle düşündüğünüz için kızmayın kendinizede sonuçta insanız ve duygularımız var.herşeyin hayırlısıa.s.

bence sevgilinizin kardeşi önce bi işe girsin maddi anlamda bi evi geçindircek duruma gelsin öyle evlensin.işi gücü olmayıpta evleneyim diyenlerede ayrıca şaşıyorum.sevgilin evlendirmekle kurtulsa amenna hemen evlensin derimde..ondan sonrada bakarr onlara.sizin evlilikte baya bi sene ertelenir bence..

senin sevgilin safmı niye kardeşi önce evlencekmiş çok evlenmek istiyose girsin bir işe parasını biriktirsin ondan sonra evlensin abisine güvenirse evlenincede ondan yardım bekler ve sizde eğer evlenirseniz eminim çok rahatsız olursun bu durumdan tamam insan kardeşine yardım ederde bi yere kadar kendi sırasını vercek kadar da etmez sonuçta sende el kızısın nereye kadar beklicen bu devirde düğün yapmak kolaymı eşin borç ödicekte ondan sonra sıra size gelcek ben olsam bekliyemezdim ama inş. sende beklemek zorunda kalmazsın canım

kimin önce evlendiği önemli değil..sevgiliniz yada kardeşi..önemli olan para para para..işi gücü olması..o istediği kadar biz evlenelim desin,kızın ailesi işsiz ,parasız kişiye kız veririmi? nerede kalacaklar,ne yiyecekler,ne içecekler..bir zamandan sonra herkes kendini düşünür..kardeşmiş falan düşünmez..belli bir yaşa gelmişse,eli ayağıda tutuyorsa gitsin iş baksaın.,çalışsın,masrafları çıkartsın..bütün masrafları sevgiliniz karşılayacaksa o zaman siz evlenin..niye onları evlendiriyorsunuz?

Back
X