siz ne düşünüyorsunuz

Mal orda uzun boylu kisa boylu sarisin esmer kilolu zayif bayanlar anlaminda.. yerme anlaminda degil

Anca uzun erkekler uzun kizlara hayran hayran bakiyor ben 175m ama 180li erkekler bile az fark var diye cekiniyordu benden ve genelde erkekler uzun kizlara bakar ama orta boylu kizlari alir. Guzellik olcutunden bahsetmiyorum sadece boydan bahsediyorum, erkekler yaninda uzun kiz tasimaya cekiniyor baskalarinin da dikkatini cekmesinden korkuyor. Bence kadin icin bakimli olmak yeterli ama bana sorarsan orta boy ideal. Zekasi, kültürü, cevresi, karakteri, tipi, boyu bir arada istedigin gibi tutturmak zor :) uzun boylu erkeklerin kontenjani arttirilsin

ayy beni bir siz anladınız sizde yanlış anladınız :) ben gerçekten açık sözlüyümdür böyle birşey olsa direk bu şekilde anlatırdım biraz önce haberlere bakarken almeda paylaşm yapmış acın acımdır türkiye diye sonra kız kainat güzeli seçilmişmiş önceden merak ettm resimlerine baktm güzl kız fiziği falan boyu da 177 yazıyordu ekşi sözlüğe girdim ordan hakkında yazılanlara baktım sonraa dedimki erkekler cidden böylemi düşünüyorlarr ve bnm sevglim var 180 üzernde boyu haa benim boyumda 160 :) ilk başlarda takardım bu durumaa ne sürekli topuklu ayakkabılar falan ama artık saldımm olay bu yanii :)
Ysni sevgilin 1.80 sen 1.60 sa sevgilon boya bakmamis demek. Bu arada eksisozlukteki yorumlara bakmissin da sanalda herkes saaliyo. Burcu esmersoyu tiksinc diye yorumlayan adamin karsisina kadini cikarsan ahanda burcu diye hede hodo diye apisip kalir. Sanirsin yataklarina hergun adriana lima aliyolar :KK45:
Bi de herkesin zevki farkli obez hastasi olan da biliyorum onun da fetisi o
Hey dostum kesin bir cevabi olamayacak bi konuyu acip cevap alabilecegini zannediyor musun. Amacin ne yahu anladiysam arap olayim:KK69::KK69:

Ysni sevgilin 1.80 sen 1.60 sa sevgilon boya bakmamis demek. Bu arada eksisozlukteki yorumlara bakmissin da sanalda herkes saaliyo. Burcu esmersoyu tiksinc diye yorumlayan adamin karsisina kadini cikarsan ahanda burcu diye hede hodo diye apisip kalir. Sanirsin yataklarina hergun adriana lima aliyolar :KK45:
Bi de herkesin zevki farkli obez hastasi olan da biliyorum onun da fetisi o
Hey dostum kesin bir cevabi olamayacak bi konuyu acip cevap alabilecegini zannediyor musun. Amacin ne yahu anladiysam arap olayim:KK69::KK69:
Farklı yorumlara açığım ben :)

Erkekler ne begenir bilmem ama ben uzun kadin begeniyorum, boyum 1.67 en azindan 1.75 olmak isterdim :KK14:

Back
X