Siz ne yapardınız?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Aslında bu konunun yerinin burasi olmadığını biliyorum fakat malum en çok okunan platform olduğu için sizlerin fikirlerini almak istedim.
25 yaşındayım 7 aylik evliyim.Çok sınavlara girdim, çok mülakata girdim ve çoğunda her adimi geçmeme ve hak etmeme rağmen elendim.Biliyorsunuz artık bu işlerin neredeyse tamamı torpil.
Eşim asker ve ben kendimi okadar amaçsız hissediyorum ki birşeyler yapmak istiyorum.2 sene sonrasi için bir işe adim atmak istiyorum.70 bin lira kadar bir sermaye ile.Suan sadece araştırma asamasindayim.Biliyorsunuz gida sektoru sonu olmayan bir sektör.Basit bir restoranttan ziyade farkli bir yemek kültürü konusunda bir iş düşünüyorum.Mesela nusr-et 'in geçmişini okuyanlar bilir kasap cirakligindan dünyanın en önemli insanlarina servis yapan bir restorant zincirinin sahibi.Ben kendimi bunları düşünerek gözüm yükseklerde olarak işe başlamak istediğim için söylemiyorum.Sadece kendi farkli lezzetler keşfederek insanlarin en cok tercih ettigi bir isletmeye sahip.
Siz ne gibi şeyler önerirsiniz?Simdilik 30bin kisiye yakin dekorasyon üzerine aktif paylasim yaptigim instagram hesabim var.Ilerletip reklam yapmayı düşünüyorum kendim icin de kullanabilirim.Yani sizlerin elinizde böyle bir sermaye varken ne iş kurmak istediğinizi ve benimle düşüncelerinizi paylaşmanizi istiyorum.Teşekkürler.

Oldukça genel bir bakış sunacağım, belki bildiklerinizi tekrar etmek gibi olacak ama hatırlamaya ihtiyacınız olabilir.

İnsanın boş kalmaktansa bir şeylerle meşgul olması ve bu meşguliyeti üzerine para kazanabilmesi çok büyük bir artı olur. Hele ki paranın, itibar getirdiği bu çarpık düzende, kişinin kendi işinin patronu olabilmesi inanılmaz rahatlık. Şu halde, hiçbir zaman çalışmaktan sıkılmayacağınız, düştüğünüzde dahi toparlanabilecek bilgi ve yeteneğe sahip olduğunuz, yaparken keyif alabileceğiniz bir işle uğraşmanız en önemlisi.

Yemek yapmayı, farklı tatlar denemeyi seviyorsanız, girin bu işe.
Salt işletmeci - tüccar mantığı ile değil, sevgi, kalite ve emek ile harmanlanan her işin önünde sonunda başarı getireceğine inananlardanım.

Onemli olan yeri ve sundugunuz hizmet.Her sektorde iyi kazananlarda var batanlarda.Ornek verirsem iki tanidigimin kuafor salonu var.Biri kapatmak zorunda kaldi mahalle arasiydi.Biri aylik 8 bin kazaniyor tabi yazin cok daha fazla.Cunku yeri guzel salonu cok guzel ve yurtdisindan kaliteli yeni urunler getiriyor.Tabi bunlar zamanla oldu.Bir yil cok kar beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…