Siz ne yapardınız ?

BIRUMUTVER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
158
321
53
43
Merhaba arkadaşlar.kafama taktığım bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.benim 20 yıllık bir arkadaşım var,çoğu kez benim arayip sorduğum bir arkadaşımdı.hep parasi ya da zamanı yoktu,bir sekilde idare ettim.gecen yıl beraber tatile gittik ve cocugum onun cocuguyla oynamiyor diye benimle ve cocugumla kavga etti.öyle ki gelip gidip cocuguma çatıyordu,esi de ayni sekilde.gercekten şok oldum bu davranislarina ve donunce mesafe koydum.sonra cenazesi oldu,korona oldu hep aradim.gecen bayram yine aradim cenazesi oldu yalniz kalmasin diye.o da beni bu jki yilda bir defa aradi.corona olmustum.simdi bu arkadasin cocugunun sunnetivarmis ve ben bunu sosyal medyadan gordum.ne aradi ,ne davetiye yolladi.ben simdi soyle bir karar aldim.bayram da arayip cagirmazsa ,her yerden silip ,20 yillik arkadasligimizi bitiricem.eminim görünce benim arayip dugunu sormami istemistir ve bahanesi bu olacak.bilmiyorum ,canim cok sıkılıyor.çok sey paylasmistik.siz ne yapardınız benim yerimde olsanız ??

Essek kadar kadın sizin cocugunuz ile kavga ederken tavrınizi gosterseymissiniz keşke ..
Büyüktür ,saygıdır adı altında çocuklarınızı kimseye ezdirmeyin ..
Konu hakkında yorumum ben çıkarır atarım ,basım bile ağrımaz .
Zaten arkadaş değilmissiniz ki ite kaka sürmüş 20 yıl
Olsa ne olmasa ne ;)

Merhaba arkadaşlar.kafama taktığım bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.benim 20 yıllık bir arkadaşım var,çoğu kez benim arayip sorduğum bir arkadaşımdı.hep parasi ya da zamanı yoktu,bir sekilde idare ettim.gecen yıl beraber tatile gittik ve cocugum onun cocuguyla oynamiyor diye benimle ve cocugumla kavga etti.öyle ki gelip gidip cocuguma çatıyordu,esi de ayni sekilde.gercekten şok oldum bu davranislarina ve donunce mesafe koydum.sonra cenazesi oldu,korona oldu hep aradim.gecen bayram yine aradim cenazesi oldu yalniz kalmasin diye.o da beni bu jki yilda bir defa aradi.corona olmustum.simdi bu arkadasin cocugunun sunnetivarmis ve ben bunu sosyal medyadan gordum.ne aradi ,ne davetiye yolladi.ben simdi soyle bir karar aldim.bayram da arayip cagirmazsa ,her yerden silip ,20 yillik arkadasligimizi bitiricem.eminim görünce benim arayip dugunu sormami istemistir ve bahanesi bu olacak.bilmiyorum ,canim cok sıkılıyor.çok sey paylasmistik.siz ne yapardınız benim yerimde olsanız ??
Karı-koca çocuğunuza çemkirdiklerinde silmediniz, sünnete çağırmadı diye mi sileceksiniz? Arayıp bunları düşündüğünüz için arkadaşınızdan özür dilemek size daha uygun bir davranış bence :)

Yani 20 yıllık olan şey arkadaşlık değil tanışıklık gibi duruyor buradan bakınca. İlla sizi çağırmak zorunda değil, sizi aramak zorunda da değil zira sizi arkadaş olarak görmüyor. Zaten çocuğunuza tepki gösterdiğinde hayatınızdan çıkarmalıydınız. Cenaze de olsa başka bir şey de olsa bir geçmiş olsun başın sağolsun dersiniz olur biter.

Oda muhtemel sizin gibi düşünüyor ve aradaki mesafeyi korumaya çalışıyor.

Siz çabalamasanız 20 yıl sürmezmiş zaten
Hep sizin itelemenizle sürmüş zoraki bir arkadaşlık gibi duruyor
Ben arada saygı sevgi dolu bir arkadaşlık göremedim daha çok hazetmeyen memnuniyetsiz davranışlar yaşanmış.
Tatilde kavga çıkaran arkadaş cenaze ve sağlık konularıyla ilgili insani görev yapmak için aranır ama sünnet için çağırmasını beklemeniz yersiz olur. Neden bu konuda ısrar ediyorsunuz ki o kişiyle arkadaşlığınız illa devam etmek zorunda mı

Ne yapardım ? Çocuğum henüz yok. Ama çocuğumla kavga edecek ve gelip gidip çatacak kişi kim olursa olsun görüşmem. O dakika bitiririm. Cenazesi, sünneti falan da umrumda olmazdı.

Bir kişiyi her yerden silmenin ve engellemenin alt metni "ben seni çok önemsiyorum" demektir.
Öncelikle amacınız ne?
Onu çok önemsediğinizi bilsin istiyorsanız silin ve engelleyin.
Hayır, tam tersi hiç önemsemiyorsanız sessiz kalın ve hiç bir şey yapmayın.
Sizin için değerli bir arkadaşsa ve kaybetmek istemiyorsanız mesaj yazarak sorun. Belki haklı açıklaması da vardır.

Back
X