• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne yapardiniz

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
çocuk çok kibar ve hoş birisi ama tipi hobileri hiç benlik değil bara gider mesela ama ben asla öyle ortamların insanı değilim arkadaş gibiyiz şu an ama kafamda hep acaba ? kalıyor beni önemsiyor siz bu yola çıkar miydiniz

çocuk çok kibar ve hoş birisi ama tipi hobileri hiç benlik değil bara gider mesela ama ben asla öyle ortamların insanı değilim arkadaş gibiyiz şu an ama kafamda hep acaba ? kalıyor beni önemsiyor siz bu yola çıkar miydiniz
Uyumsuzsunuz belliki gerek yok o yüzden maceraya

Tipi benlik değilse isterse dünyanın en iyi en temiz insanı olsun şans vermezdim ..

Hayır. Ne adamın zamanini al ne de kendi zamanını harca.sonra bara gittin diye krize girersiniz. Ya da o sana gel dediginde vay efendim benlik olmadığını bilmiyor musun dersin.

Navigasyon anonsları da çok nazik konuşuyor, fırıncı da çok kibar karşılıyor ekmek almaya gidince. Bir ilişkiye başlamak için böyle bir motivasyon biraz garip değil mi bacım?

Hangi yola. Önce bi yakşasın sonra düşünün. Belki sadece takılıyor. Hadi diyelim ki yaklastı size ortak yasam çizginiz yoksa olmaz bu iş.

Back
X