• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yaparsınız?

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Zamanında hiç sevmediğiniz,hatta nefret ettiğiniz bir insanı bugün sokakta dilenirken görseniz ne yaparsınız?:bbo:

Yanına gidip yardımcı olmayamı çalışırsınız ? :delphin:Para mı verirsiniz? Yoksa beter olsun mu dersiniz?-tatlicadiarzu-

Neden nefret ettiğime de bağlı aslında..Bana ya da çevremdekilere kötülük yaptığı için nefret ediyorsam tanımazlıktan gelirim ama bu duygumun sebebi kişisel anlaşmazlığımsa yardım ederdim sanırım..

yardım etmek isterdim ancak utandırmamak için kendimi belli etmeden yapardım bunu.
Sevmesemde nefret etsemde ben insanım,insanlığın içini dolduran bir insanım ....

görmezden gelirdim... yardım etmek istesem onu küçük düşürmeye çalıştığımı düşünebilirdi...

bir insandan nefret etmem çok zor... eğer bir insandan nefret etmişsem mutlaka o kişi bana büyük bi kazık atmıştır... o yüzden hiç görmemiş gibi yaparım ne yaparsa yapsın derim galiba fisfisfis zaten dilenciler bizden zengin oldukları için para vermek huyum değildir :umursamaz: bu işi meslek haline getirmişler resmen... Çok üzgünüm çoook

görmezden gelirim bende.zaten sokaktaki dilencilere asla para wermem.hayır yapacaksam çewremdekilere yaparım

bencede o hale düşmek ölmekten beter....eden bulur diye bir laf vardır...rabbim kimseyi utandırmasın muhtaç etmesin ....

önceden tanıdığıma göre demek önceden dilenci değildi, sonradan durumu kötüleşti.

eğer onu sevmediğimi bilmiyorsa, yanına gider konuşurum ne yapabileceğimi sorarım.

eğer sevmediğimi biliyorsa, üzülmesin diye yolumu değiştiririm.

sonuçta sevmesem bile hiç kimsenin kötü olmasını istemem, sevmiyorsam görüşmem olur biter.

çok şaşırırdım heralde, ama görmemezlikten gelirdim. aama bana zarar veren biri ise mutlaka gider para verirdim. kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz çünkü

asla beter ol demem...ama benim nefretimi kazancak kadar kötü bişey yaptığı için ilahi adalet yerini
bulmuş derim...ama daha kötü olmasını da istemem..zaten cezanın en büyüğünü çekmişdir...
anlamışdır...
sanırım tanınmadan para bile verebilirim...zaten o cezasını çekiyor o anda nefretim acımaya dönüşür ve yardım ederdim...

Back
X