sen çalışıyor musun canım?eğer eşinin maaş durumu iyiyse sende çalışıyorsan, kendinize güveniyorsanız kredi çekip ev alabilirsnz ki huzurunuz olur en azından kimseye minnetiniz kalmaz..
eşim 1200 tl alıyo.ancak bize yetiyo.servisi de kaldırmışlar kendi imkanları ile gidiyo.benim de bebeğim küçük 15 aylık o yüzden evde idim fakat perşembe günü iş görüşmem var hayırlısı bakalım artık.benim üstte kayınım var evleri teras 3+1 kocaman. Ayrıca 1 dükkan +1 daire +emekli maaşı+takside çalışıyo kayınbabam kayınıma yardım ediyo.daire kirasını ona veriyo ki o bizden fazla geliri.tüm bunlar eşimin iyi niyeti yüzünden başımıza geliyo
Mecbur etmeye çalışıyor kp belli ki. Bende bunun gibi bir çıkmazın içindeyim işin açığı. Eşim ailesinin verdiği evi lise yıllarından beri kullandığı için kendi evi gibi rahat rahat benimseyebiliyor. Ancak ben o duygular içerisinde değilim. Eşime verse bile kabul etmem. Biliyorum yine gelip kurulmaya kalkacaklar şimdi de yaptıkları gibi. Her fırsatta çıkıp çıkıp gelip yayılmanın derdindeler. Bense bir an önce ev alıp kaçıp kurtulmanın derdindeyim ama eşimin her seferinde cevabı ev var ya işte oluyor. Bakımsız bir ev. Bi tadilat yaptırmaya kalksak 30 milyardan aşağı çıkmaz. Tadilattan sonra da evden çıkın gelip yerleşeceğim demeyeceği ne malum. Böyle bir durum benimki de. Ne yapsak ne etsek bilemedim
bu kp lerin içinden ne şaytanlar çıkıyor öyle, nası nefret ediyorum bu kan emicilerden,kalsanız bile o adam evin herşeyini yaptırır vercek gibi 2 gün sonrada çıkın kiraya vercem der yada tapu felan vermez , gider hayırsız olana yedirir, yaşlılar hep nankör oluyor nedense, hayırlı ya değil hayırsız olana hibe yapıyorlar resmen, sonrada adaletten bahsederler, bence altınlarınızla bi kooperatife girin yada kredi çekin derim, orda kaldığınız sürece biriktirin dicem ama senin ömründen gidecek onlarla vıç vıç, 2 gün sonrada bedava oturuyorsunuz sayemizde diye başınıza kakarlar en ufak tartışmada , git uzaktan 2+1 de olsa bi ev almaya çalışın canim sende çalışırsın ne güzel, nekadar uzak okadar iyi. Kendide iyi bi babaysa elini cebine atsın da babalığını göstersin, bi zahmet.
Erkeklerinde işine geliyor ailelerinden puan toplamak o yüzden kem küm diyorlar, bizdede zerreleri yok iyi ki de yok, bi kürdanları olsaydı ömür boyu ensemizden çıkaramazdım kemirgenleri, bazen kızıyorum hiç bi şeye faydaları yok diye ama sonra aman diyorum olmasında , görgüsüz çingeneler köşeden kalkmazlardı , gerçi şimdide hiç yüzleri utanmıyorda. Nası nefret ediyorum kan emicilerden, allah görgülü ve allah korkusu olan insanlarla kültürlü insanlarla karşılaştırsın, bilsem evlenmeden önce böyle dua ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?