• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsa idiniz ne yapardınız.............acil yardım.....

ZARUTEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
284
12
68
İstanbul
Merhaba;biz kayınbabamın verdiği dairede oturuyoruz.3 yıllık evliyim.evi ilk gördüğümde hiç beğenmedim hatta o zamn nişanlı idik eşim ile kavga ettik.ben oturmam dedim.ev yamuk ve küçük+bakımsızdı.annem eşim,kaynanamda vardı evi istemediğimi söyledim.kayınbabam oturmamızı evi tadilatını yapacaklarını ve tapuyu bize vereceğini söyledi.bizde eşimle bir süre otururuz çoçuk olduktan sonra daha geniş eve çıkarız dedik.düğün öncesi kimse kırılmasın istedik.eve üsten bi bakım yapmışlar yani en azından oturulacak bir hale gelmiş.fakat şu an bebeğim var oda yapmak istiyorum ama olmuyor.
Kayınbabam verdiği sözü tutmadı ve tapuyu bize vermedi.ben ölünce 2 oğlum var paylaşsınlar demeye başladı.yani beni kandırdı.biz bu evi satıp yeni ev alalım altınlarımıda katayım diyorum.yok diyo.senin üstüne olsun mal istemiyorum diyorum.sadece geniş ev olsun diyorum yok diyo.kiraya çıkalım diyoruz olmaz diyo evinize gelmem diyo.kredi ile ev alalım diyoruz.yardım etmem diyo.yani bizi sıkıştırıyo.geçen gün eşimin amcası eşinden boşanacak hepimiz üzülüyoruz kayınbababm kardeşine oğlum bak yeni karıda eski karıda senden daire kopartacak demiş.yani dünya malını çok seviyorlar ben ne yapacağım.demekki bizede bu yüzden vermiyor.yarın oğluna bişey olursa bize dünyayı dindan eder bu adam ne yapacağım.söylediği bu söz sanırım bizim içnde geçerli.

sen çalışıyor musun canım?eğer eşinin maaş durumu iyiyse sende çalışıyorsan, kendinize güveniyorsanız kredi çekip ev alabilirsnz ki huzurunuz olur en azından kimseye minnetiniz kalmaz..

sen çalışıyor musun canım?eğer eşinin maaş durumu iyiyse sende çalışıyorsan, kendinize güveniyorsanız kredi çekip ev alabilirsnz ki huzurunuz olur en azından kimseye minnetiniz kalmaz..

eşim 1200 tl alıyo.ancak bize yetiyo.servisi de kaldırmışlar kendi imkanları ile gidiyo.benim de bebeğim küçük 15 aylık o yüzden evde idim fakat perşembe günü iş görüşmem var hayırlısı bakalım artık.benim üstte kayınım var evleri teras 3+1 kocaman. Ayrıca 1 dükkan +1 daire +emekli maaşı+takside çalışıyo kayınbabam kayınıma yardım ediyo.daire kirasını ona veriyo ki o bizden fazla geliri.tüm bunlar eşimin iyi niyeti yüzünden başımıza geliyo

Son düzenleme:
Mecbur etmeye çalışıyor kp belli ki. Bende bunun gibi bir çıkmazın içindeyim işin açığı. Eşim ailesinin verdiği evi lise yıllarından beri kullandığı için kendi evi gibi rahat rahat benimseyebiliyor. Ancak ben o duygular içerisinde değilim. Eşime verse bile kabul etmem. Biliyorum yine gelip kurulmaya kalkacaklar şimdi de yaptıkları gibi. Her fırsatta çıkıp çıkıp gelip yayılmanın derdindeler. Bense bir an önce ev alıp kaçıp kurtulmanın derdindeyim ama eşimin her seferinde cevabı ev var ya işte oluyor. Bakımsız bir ev. Bi tadilat yaptırmaya kalksak 30 milyardan aşağı çıkmaz. Tadilattan sonra da evden çıkın gelip yerleşeceğim demeyeceği ne malum. Böyle bir durum benimki de. Ne yapsak ne etsek bilemedim :14:

eşim 1200 tl alıyo.ancak bize yetiyo.servisi de kaldırmışlar kendi imkanları ile gidiyo.benim de bebeğim küçük 15 aylık o yüzden evde idim fakat perşembe günü iş görüşmem var hayırlısı bakalım artık.benim üstte kayınım var evleri teras 3+1 kocaman. Ayrıca 1 dükkan +1 daire +emekli maaşı+takside çalışıyo kayınbabam kayınıma yardım ediyo.daire kirasını ona veriyo ki o bizden fazla geliri.tüm bunlar eşimin iyi niyeti yüzünden başımıza geliyo

bu kp lerin içinden ne şaytanlar çıkıyor öyle, nası nefret ediyorum bu kan emicilerden,kalsanız bile o adam evin herşeyini yaptırır vercek gibi 2 gün sonrada çıkın kiraya vercem der yada tapu felan vermez , gider hayırsız olana yedirir, yaşlılar hep nankör oluyor nedense, hayırlı ya değil hayırsız olana hibe yapıyorlar resmen, sonrada adaletten bahsederler, bence altınlarınızla bi kooperatife girin yada kredi çekin derim, orda kaldığınız sürece biriktirin dicem ama senin ömründen gidecek onlarla vıç vıç, 2 gün sonrada bedava oturuyorsunuz sayemizde diye başınıza kakarlar en ufak tartışmada , git uzaktan 2+1 de olsa bi ev almaya çalışın canim sende çalışırsın ne güzel, nekadar uzak okadar iyi. kendide iyi bi babaysa elini cebine atsın da babalığını göstersin, bi zahmet.

Mecbur etmeye çalışıyor kp belli ki. Bende bunun gibi bir çıkmazın içindeyim işin açığı. Eşim ailesinin verdiği evi lise yıllarından beri kullandığı için kendi evi gibi rahat rahat benimseyebiliyor. Ancak ben o duygular içerisinde değilim. Eşime verse bile kabul etmem. Biliyorum yine gelip kurulmaya kalkacaklar şimdi de yaptıkları gibi. Her fırsatta çıkıp çıkıp gelip yayılmanın derdindeler. Bense bir an önce ev alıp kaçıp kurtulmanın derdindeyim ama eşimin her seferinde cevabı ev var ya işte oluyor. Bakımsız bir ev. Bi tadilat yaptırmaya kalksak 30 milyardan aşağı çıkmaz. Tadilattan sonra da evden çıkın gelip yerleşeceğim demeyeceği ne malum. Böyle bir durum benimki de. Ne yapsak ne etsek bilemedim :14:

erkeklerinde işine geliyor ailelerinden puan toplamak o yüzden kem küm diyorlar, bizdede zerreleri yok iyi ki de yok, bi kürdanları olsaydı ömür boyu ensemizden çıkaramazdım kemirgenleri, bazen kızıyorum hiç bi şeye faydaları yok diye ama sonra aman diyorum olmasında , görgüsüz çingeneler köşeden kalkmazlardı , gerçi şimdide hiç yüzleri utanmıyorda. nası nefret ediyorum kan emicilerden, allah görgülü ve allah korkusu olan insanlarla kültürlü insanlarla karşılaştırsın, bilsem evlenmeden önce böyle dua ederdim :1:

Valla işte minnet etmişliğim yok aslında. kendileri verdiler evi. Biz kimseden ev filan istemedik. Biz memlekete gidip yerleşicez çocuklarda burda otururlar dedi. Bilemedim bu kadar pislik hesapların döndüğünü. Çok tepem atarsa alın başınıza çalın derim evinizi. Babamın evi bu eve 1000 basar da işte diyemiyorum olmuyor. Aldığım terbiye buna müsaade etmiyor. Kültürlü aile dedik kültürsüzün öndeni gideni çıktılar. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum bi türlü. Bu evden nefret ediyorum...:5:

Son düzenleme:
bu kp lerin içinden ne şaytanlar çıkıyor öyle, nası nefret ediyorum bu kan emicilerden,kalsanız bile o adam evin herşeyini yaptırır vercek gibi 2 gün sonrada çıkın kiraya vercem der yada tapu felan vermez , gider hayırsız olana yedirir, yaşlılar hep nankör oluyor nedense, hayırlı ya değil hayırsız olana hibe yapıyorlar resmen, sonrada adaletten bahsederler, bence altınlarınızla bi kooperatife girin yada kredi çekin derim, orda kaldığınız sürece biriktirin dicem ama senin ömründen gidecek onlarla vıç vıç, 2 gün sonrada bedava oturuyorsunuz sayemizde diye başınıza kakarlar en ufak tartışmada , git uzaktan 2+1 de olsa bi ev almaya çalışın canim sende çalışırsın ne güzel, nekadar uzak okadar iyi. Kendide iyi bi babaysa elini cebine atsın da babalığını göstersin, bi zahmet.

Erkeklerinde işine geliyor ailelerinden puan toplamak o yüzden kem küm diyorlar, bizdede zerreleri yok iyi ki de yok, bi kürdanları olsaydı ömür boyu ensemizden çıkaramazdım kemirgenleri, bazen kızıyorum hiç bi şeye faydaları yok diye ama sonra aman diyorum olmasında , görgüsüz çingeneler köşeden kalkmazlardı , gerçi şimdide hiç yüzleri utanmıyorda. Nası nefret ediyorum kan emicilerden, allah görgülü ve allah korkusu olan insanlarla kültürlü insanlarla karşılaştırsın, bilsem evlenmeden önce böyle dua ederdim :1:

canım benimle aynı durumdasın................ev küçük olmazsa tadilat yapardım.fakat ev küçük

Back
X