Siz olsanız annenize tavrınız ne olurdu?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar ayrıntıya girmeden bir soru soracağım. Anneniz bir ev satsa ve size vereceği küçük miktar parayı direk vermeyip alacağı şeyi kendisi belirleyip buna da sana şunu alıcam verince çar çur oluyor dese tepkiniz ne olurdu?
Ben evliyim güya eşime harcamamı istemiyor aklınca ama eşim de para göz birisi değildir istemez hesap da sormaz kendince akıllılık ediyor ama benim için böyle olunca bir kıymeti kalmıyor.
Ben gönlümden geçen şeyleri alayım istiyorum onun bana alacağı şeyi istemiyorum.
Evet durum bu tepkiniz ne olurdu?

Kızlar ayrıntıya girmeden bir soru soracağım. Anneniz bir ev satsa ve size vereceği küçük miktar parayı direk vermeyip alacağı şeyi kendisi belirleyip buna da sana şunu alıcam verince çar çur oluyor dese tepkiniz ne olurdu?
Ben evliyim güya eşime harcamamı istemiyor aklınca ama eşim de para göz birisi değildir istemez hesap da sormaz kendince akıllılık ediyor ama benim için böyle olunca bir kıymeti kalmıyor.
Ben gönlümden geçen şeyleri alayım istiyorum onun bana alacağı şeyi istemiyorum.
Benimkide boyleydi.sana guvenmedigi icin paralari esin yiyecek diye korkuyor.banada yapildi yillarca sustum en sonunda vermek istedikleri herne ise reddettim yada kendi sartlarimla.kabul ettim.suanda kestim.gorusmeyi

anneniz ne güzel sizi düşünmüş bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ben de eşimden kuruşumu saklamadım ama düşmez kalkmaz bir Allah ben şu an boşanma aşamasındayım ve bana kalan miras bile uçtu gitti

Hediye eşya mı. Altın heralde alacak. Eşiniz paragöz olmasa da belkide kıymet bilmez savuran biridir. Annenize sizi garantiye almaya çalışıyordur

Daha önce çok mu para batırdıniz? Neden bu tepkisi?
Hayır. Kendisi babama yıllarca varını yoğunu verdiği için benim aynısını yapmamam için bir önlem alıyor diye düşünüyorum ama sonuçta bana bir para vermek istiyorsa direk olarak vermeli diye düşünüyorum. Benim takıya değil paraya ihtiyacım var

Hayır. Kendisi babama yıllarca varını yoğunu verdiği için benim aynısını yapmamam için bir önlem alıyor diye düşünüyorum ama sonuçta bana bir para vermek istiyorsa direk olarak vermeli diye düşünüyorum. Benim takıya değil paraya ihtiyacım var
Takıyı bozdurmak bes dklık ıs. Bırak alsın.
Gider bozdurursun.

"Verince çar çur oluyor " diyorsa , bişeye binaen diyordur.
O para önceden yoktu , şimdi de yok sayın.
Aldığı şeyi bi kenara koyun.
Hayatın bin türlü hali var. Kafanız rahat olsun.

Güzel güzel konuşurdum , teşekkür ederim, hediyeye gerek olmadığını , illa bişi almak istiyorsa kalbimden geçen şeyi söylerdim . kendince bişiler düşünüyor, terslemeye kızmaya darılmaya hakım yok ki neticede hediyee

Ömür boyu takarsın diye şartlı konuşuyor
Orası nasip kısmet anne de gec. Hayat bu belli olmaz gercekten de. Belki bir hastalık olacak ona bozduracaksın
Aldıgımız hediyenin ne yapılacağına da biz karar vermiyoruz sonucta. Alıyoruz hediyeyi veriyoruz, sahıbı ıstedıgını yapıyor

Anneniz sizi ve eşinizi tanımıyor... İyilik yapmak için değil, kendini öyle hissetmek için yaptığını düşünüyorum... Hediyesi gerçekten işinize yaramazsa 2. El satılan bir sürü site var oradan satıp istediğinizi alın boşverin böyle şeylerle hamilelik döneminde keyfinizi bozmayın

Orası nasip kısmet anne de gec. Hayat bu belli olmaz gercekten de. Belki bir hastalık olacak ona bozduracaksın
Aldıgımız hediyenin ne yapılacağına da biz karar vermiyoruz sonucta. Alıyoruz hediyeyi veriyoruz, sahıbı ıstedıgını yapıyor
Bilmiyorum açıkçası ... Ben karar vermek istiyorum ne yapacağıma ve o müdahale etmesin istiyorum. Bir şey yapacaksa böyle yapmalı bana göre

Back
X