Siz olsanız böyle arkadaşa nasıl davranırsınız?

yaa bence açık açık söyleyin. bu kadar iyi anlaştığınız bir arkadaşınızsa inanın kırılmayacak, anlayacaktır sizi. hem bende de oluyor bazen birine bir şey yazıyorum, gönder tuşuna basmadan çıkmış oluyorum uygulamadan. sonra bir bakıyorum ki mesajı göndermemişimdir öyle bir şey de olmuş olabilir. sorun bence düzgün bir uslüpla

Nasıl davranırdım, ben olsam davranmazdım ilişkimi keserdim 🤣 Kocasıyla iletişim kuramıyor size ağlıyor pışpışlanmak istiyor. Karşıdaki siz değil başkası da olsa yeter onun için sadece dinlenmek istiyor zaten. Bu insan sizi sadece dert sahibi yapar, bir faydası var mı yok? Ne alemi var sürekli şikayet dinlemenin.
Benim de vardı böyle bir arkadaşım sürekli arar şikayet ederdi her şeyden, bir derdi de yoktu halbuki.Fark ettim ki onunla konuştukça ben de şikayet edecek şey arar olmuşum hayatımda resmen şikayet yarıştırmaya başlamıştık 😂 Şimdi mesafe koydum kafam rahatladı vallahi merhaba merhaba. Tavsiye edilir

Ben en sonunda dayanamayip alooo bacim nerelerdesinnn kirk yilda icimi sana dökim dedim bana sira gelmedi herhalde diye Gülşen cokca smiley koyardim. Sonra bir karar alır bi tik mesafe koyardim

Valla o yazdığında asla cevap yazmazdım. O kesin sorar, sen nasıl unuttuysan bende unutmusum sana yazmayı derdim. Hiç eyvallahim yoktur böyle şeylere

Sevdiğim kafamızın uyuştuğu bir arkadaşım var uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi. Genellikle hergün konuşuruz ve yazışırız ve hep o başlatır konuşmaları. Eşiyle geçinemiyor hep kavga ediyorlar hergün ayrı bir sebepten anlatıyor kırmamak için hep destek oluyorum ama bir yandan aile meselesine de karışmak istemiyorum. Hep olumluya sevketmeye çalışıyorum. Yuva kolau kurulmuyor neticede. Son birkaç gündür benimde sıkıntılarım var ona anlatmak istedim ama ya mesajlarıma cevap vermiyor yada bes saat sonra yazıyor.

Dün gece en son ben yazmısım ondan sonra instagrama girmiş keyif kahvelerini atmış sabah uyanmış ortak gruptaki kişilerle yazışmış herkese günaydın demiş tek tek yine instaya postlar atılmış ama benim mesaja cevap yok. Siz olsanız nasıl davranırsınız? Sebebini sorar mısınız yoksa sizde görmezden mi gelirsiniz bu saatten sonra? Sevdiğimde biri ama bu hareketlere çok kırıldım. Oturup bana üzülsüm demiyorum tabi ama bana cevap yazmayıp huzur keyif diye paylaşım yapmazdım ben olsam
Hiiiç sormazdım, demek ki hep anlatıp anlatıp asla dert dinlemek istemeyen tiplerden.
Bu saatten sonra ne onu dinlerim ne de bir derdimi anlatırdım ben olsam.
Ayrıca derdini anlatmaya başladığında da onu gibi yapar beş saat sonra cevap yazardım.

Sizde onun davrandığı gibi davranın. O içini dokuyo rahatlıyor size halin nedir demiyor. Bu arkadaşlık değil...

Bazı insanlar hep kendi dertlerini önemser kendi hayatında olup bitenlere yoğunlaşır ve karşısındaki insanın derdi yaşadıkları duyguları pek umrunda olmaz sormaz görmezden gelir kendi mutluysa diğer kimse umrumda olmaz buna bencillik diyoruz hiç bişey söyleme onun yazmasını bekle bu durum devam ederse rahatsız olduğun konuyu dile getir

Back
X