- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar kısa bir özet geçicem bugün doktor kontrolüm vardı akşamda kaynanam geldi nasıl geçti doktor ne dedi vs diye her neyse oturduk baya konuştuk muhabbet ettik eşim geldi akrabalarından köylülerinden konu açıldı bunlarında uzaktan akrabasının kızı kocaya kaçmış ondan konu açıldı onların ailesinden ablaları abilerinden vs vs eşimde şey dedi “ben haticeyi çok sevmiştim yanlış yaptı” vs dedi hatice de galiba kaçan kızın ablası eşime normalde olsaydı sorardım ama konuşmuyoruz soramıyorum da sonra galiba kaçan kızın abileride aynı şeyi mi yapmışlar teşebbüs mü etmişler bilmiyorum çok sonra işte eşim “ben abilerine söyleyeceğim” vs vs dedi kaynanamda “ne söyliceksin ortalığı karıştırma eskileri açma” vs diye söylendi ben baya orada konuya fransız kaldım sormak istedim ama demem gibi konuşmuyoruz bu yüzden soramadım...
Siz bu cümlelerden ne çıkartıyorsunuz ben aşk meşk şeyleri olarak düşünüyorum ama bilemiyorum sormakta istemiyorum onla muhattap olmakta...
Siz bu cümlelerden ne çıkartıyorsunuz ben aşk meşk şeyleri olarak düşünüyorum ama bilemiyorum sormakta istemiyorum onla muhattap olmakta...