Siz olsanız gider misiniz?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.314
1.579
133
34
Merhabalar.
Tanıştığım kişiyle ben istanbulun ayrı iki ucunda yaşıyoruz.
Ortak noktada iki kere buluştuk.
Ben öğretmen olduğum için tatildeyim.O çalışmaya devam ediyor beşte çıkıuor işten.Tekrar buluşmak istiyor ama sen gel diyor.Benim isten çıkmam ,gelmem,trafik geç olur.Sen erkenden çıkarsan daha uzun vakit geçirirz diyor.Açıkçası aracı bırakıp bana yakın bir yere marmarayla gelmesi bir saat.
Ben zor olur ,haftasınu buluşalım,sende yorgunsun dediğimde de özlemiyor musun beni diyır.
Sen gelsen daha mı iyi olur dediğimde de bunları söyledi.
Yani neyse düşünelim dedim.
İkincisi sanırsam benle bir şeyler yaşamak istiyor.Aslında ben de isterim ama henüz erken.İlişkinin olgunlaştığınu düşünmüyorum.Masumane öpücüklere izin veriyorum ama kendimi çekiyorum.Triplere gidiyor.
Ayrılsam mı devam mı etsem kararsızım.çok kişi eledim,acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Ciddi bir konuşma yapmam gerek diye düşünüyorum.
Nasıl konuşsam bilmiyorum,

Merhabalar.
Ben öğretmen olduğum için tatildeyim.O çalışmaya devam ediyor beşte çıkıuor işten.Tekrar buluşmak istiyor ama sen gel diyor.Benim isten çıkmam ,gelmem,trafik geç olur.Sen erkenden çıkarsan daha uzun vakit geçirirz diyor.Açıkçası aracı bırakıp bana yakın bir yere marmarayla gelmesi bir saat.
Ben zor olur ,haftasınu buluşalım,sende yorgunsun dediğimde de özlemiyor musun beni diyır.
İkincisi sanırsam benle bir şeyler yaşamak istiyor.Aslında ben de isterim ama henüz erken.İlişkinin olgunlaştığınu düşünmüyorum.Masumane öpücüklere izin veriyorum ama kendimi çekiyorum.Triplere gidiyor.
Ayrılsam mı devam mı etsem kararsızım.çok kişi eledim,acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Amaç sadece cinsellik . Bunu istiyosann devam et yoksa bitir

İstanbul Ankara ilişkisi yaşadık en çok ben gidip geldim çünkü benim işim gidip gelmeye müsaitti. Eğer görüşmek istiyorsanız kimin işi durumu vakti müsaitse o gitsin.

İkinci konuyu nereden anladınız?

Adamın dediği mantıklı değil mi? İşten erken çıkan geç çıkanın yanına gelir. Bunda anlasamayak ne var? Haftasonlari o gelsin, haftaici siz gidin. Mesele olacak bir konu değil ki.
Eski sevgililerimden biri gece vardiyasında çalışırdı, her gün metroyla is çıkışıma gelir beni alırdı, sonraki sevgililerimden biri benden 1,5 saat sonra çıkardı, ben bir otobüs yapıp onu görmeye giderdim.

Bir de iki günden öpmedin diye neyin tribine giriyor? Nasıl davranıyor yani? Ne diyor?
Çok saçma değil mi epi topu iki kere görüşmüşken böyle davranması?
Yol yordam bilmeyen erkek hiç sevmem
Değil mi,anlatamıyorum işte.Ama o beni manüpüle edip kendisini benden daha çok hoşlandığını benim onu istemediğimi söylüyor

Yani ciddi bir ilişki amaçlı görüştük.Maddi manevi durumunu anlattı.Evliliğe hazır olduğunu söyledi.Ailesinden filan da bahsediyor.Bilmiyorum.Beni beğendiğinden de eminin.
Anlattıgın kadarıyla bana öyle geldi. Umarım ciddidir. Ama bana göre madem iki ayrı uçtasınız beylikdüzü pendik mesela. Ben neden gidicekmişim. Ya o gelir yada atyorum beşiktaşta bulusulur. Cok istisna tabı sende gidebilirsin de

Bir de iki günden öpmedin diye neyin tribine giriyor? Nasıl davranıyor yani? Ne diyor?
Çok saçma değil mi epi topu iki kere görüşmüşken böyle davranması?
Yol yordam bilmeyen erkek hiç sevmem
Değil mi,anlatamıyorum işte.Ama o beni manüpüle edip kendisini benden daha çok hoşlandığını benim onu istemediğimi düşünüyor

Benim böyle bir sevgilim vardı. İsim var gel gel. Ben de salak gibi giderdim. İlişkinin ilerleyen dönemleri için yapilabilir ama şu dönemde bir zahmet gelsin. Ya da ortada buluşun. Sakın bu adamlar işte evlenince odadan çıkmayıp oyun oynayan adamlar oluyor. 9da çıkmıyor ki 5te çıkıyormuş. Yaz vakti zaten. Üşengeç, uyanık.

Eşim de anladim Gecenin 1inde yeni aldığı gömleği gostermek( satış görevlisi uzerinizde harika durdu demiş, benim fikrim neymiş diye) için 1.5 saat geldi 10 dk durdu 1.5 saat geri döndü. Üstelik ertesi gün beraber yolculuğa çıkacaktık.

Merhabalar.
Daha iki kere gorusmussunuz, bence ilerleyen zamanlarda kım müsaitse durumu mantıklı ama şu anda hsonlari kendisi gelebilir. İki görusmede öpücüklere trip ı-ı.
Ben beğendim ya bu adamı 😂

Daha iki kere gorusmussunuz, bence ilerleyen zamanlarda kım müsaitse durumu mantıklı ama şu anda hsonlari kendisi gelebilir. İki görusmede öpücüklere trip ı-ı.
Ben beğendim ya bu adamı 😂
Hafta sonu da gelecek zaten.İlla yarın da buluşalım diyor.İki gün önce de görüştük bu araa

Hafta sonu da gelecek zaten.İlla yarın da buluşalım diyor.İki gün önce de görüştük bu araa
Bir ihtimal daha geldi aklıma. Bunu da bir arkadaşım yasamisti. Adamın bulunduğu muhite gidiyor. Bu adam da ısrarla sen gel muhabbeti çeviriyor. Adam zaten kıvranıyor. 1 çay, 2 çay derken aslında çok yakında arkadaşım evi de var, sandalye hiç rahat değil. TV izlerdik vs vs diyor. Sonra öğreniyor ki çocuğun derdi başka. Oğlan kızı terk etmişti 2-3 haftada. Sevismeyeceksek neden sevgiliyiz diye?

Merhabalar.
Kesinlikle ayrıl.
Seven insan bunamı takılır.
İnsanlar bir saat görmek için ülkeden ülkeye/şehirden şehire geliyor.
Sizi resmen kullanmak istiyor.
Kendini biraz geri çek göreceksin hiç uğraşmayacak bile.

Sizin su an tatil olusunuz onemli degil, en basta o siniri cizin. Uygun olan gider evet fakat ne kadar verirseniz o kadar alamazsiniz. Haftasonu bulusalim ikimiz de orta noktaya geliriz mantigi iyi. Surekli bir ton yol tepip ayagina gitmeyin. Sinir cizin.

Sizin su an tatil olusunuz onemli degil, en basta o siniri cizin. Uygun olan gider evet fakat ne kadar verirseniz o kadar alamazsiniz. Haftasonu bulusalim ikimiz de orta noktaya geliriz mantigi iyi. Surekli bir ton yol tepip ayagina gitmeyin. Sinir cizin.
Haklısınız.Ne diyeyim mesela?Şu an onu düşğnüyorum?

Back
X