Siz olsanız gider misiniz?

Merhabalar.
Tanıştığım kişiyle ben istanbulun ayrı iki ucunda yaşıyoruz.
Ortak noktada iki kere buluştuk.
Ben öğretmen olduğum için tatildeyim.O çalışmaya devam ediyor beşte çıkıuor işten.Tekrar buluşmak istiyor ama sen gel diyor.Benim isten çıkmam ,gelmem,trafik geç olur.Sen erkenden çıkarsan daha uzun vakit geçirirz diyor.Açıkçası aracı bırakıp bana yakın bir yere marmarayla gelmesi bir saat.
Ben zor olur ,haftasınu buluşalım,sende yorgunsun dediğimde de özlemiyor musun beni diyır.
Sen gelsen daha mı iyi olur dediğimde de bunları söyledi.
Yani neyse düşünelim dedim.
İkincisi sanırsam benle bir şeyler yaşamak istiyor.Aslında ben de isterim ama henüz erken.İlişkinin olgunlaştığınu düşünmüyorum.Masumane öpücüklere izin veriyorum ama kendimi çekiyorum.Triplere gidiyor.
Ayrılsam mı devam mı etsem kararsızım.çok kişi eledim,acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Ciddi bir konuşma yapmam gerek diye düşünüyorum.
Nasıl konuşsam bilmiyorum,
Duygusal olarak bir şey hissetmediği ortada, cinsellik istemiyorsan bitirmelisin ilerisi olmaz gibi

Merhabalar.
Tanıştığım kişiyle ben istanbulun ayrı iki ucunda yaşıyoruz.
Ortak noktada iki kere buluştuk.
Ben öğretmen olduğum için tatildeyim.O çalışmaya devam ediyor beşte çıkıuor işten.Tekrar buluşmak istiyor ama sen gel diyor.Benim isten çıkmam ,gelmem,trafik geç olur.Sen erkenden çıkarsan daha uzun vakit geçirirz diyor.Açıkçası aracı bırakıp bana yakın bir yere marmarayla gelmesi bir saat.
Ben zor olur ,haftasınu buluşalım,sende yorgunsun dediğimde de özlemiyor musun beni diyır.
Sen gelsen daha mı iyi olur dediğimde de bunları söyledi.
Yani neyse düşünelim dedim.
İkincisi sanırsam benle bir şeyler yaşamak istiyor.Aslında ben de isterim ama henüz erken.İlişkinin olgunlaştığınu düşünmüyorum.Masumane öpücüklere izin veriyorum ama kendimi çekiyorum.Triplere gidiyor.
Ayrılsam mı devam mı etsem kararsızım.çok kişi eledim,acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.
Çok yeni bir ilişki...bı zahmet gelsin...yada en kotu orta yolda buluşun.
Ayrıca bukadar yeni ilişkide cinsel beklenti amacının farklı olduğunu gosteriyor

Bu duygusal manipülasyon.

Bu da duygusal manipülasyon.

Bu duygu sömürüleri, küsmeler, tripler, size istediğini yaptırmak için "ama sen beni sevmiyor musun"lar hepsi manipülasyon. Gözünüz açık olsun.
Size saygısı olan bir insan, sizin kararlarınıza da saygı duyar. Bir şeyi istemediğinizi belli ettiğinizde tribe girmez.

Ben olsam bunu sürdürmezdim.
Çünkü büyük red flag'ler var. Daha ilişkinin başında bile öpücükten ileri gitmiyorsunuz diye tribe giren adam, ilerde neler yapacak...

Öpme kısmına bir şey diyemeyeceğim ama görme kısmı benim hoşuma gitti. Ben de birinden hoşlanmışsam sürekli görmek isterim onu. Bir de yolda gecirilecek zamanı da sizinle geçirmek istiyor. Ama tabi yaşayan tanıyan sizsiniz bir şey rahatsız etmiş ki bunlar kafanıza takılmış

Yani ciddi bir ilişki amaçlı görüştük.Maddi manevi durumunu anlattı.Evliliğe hazır olduğunu söyledi.Ailesinden filan da bahsediyor.Bilmiyorum.Beni beğendiğinden de eminin.
bunu her yapan erkeğe inanmayın. Ciddiyim benim 5 yıllık eski sevgilimde beni böyle kandırmıştı :KK70:siz nerede oturuyorsunuz o nerede oturuyor ?

Merhaba, öpmek istemesi ve tribe girmesi beni düşündürdü biraz. Sizi görmek istemesi, vakit geçirmek istemesi gayet normal ilişki başında ancak mesafe de baya uzakmış. :) İstanbul trafiği ve kalabalığında hafta içi akşam saatleri sizin geri dönmeniz için sorun olabilir belki bunu bahane edebilirsiniz onun hakkında karar verene kadar...

Merhaba, öpmek istemesi ve tribe girmesi beni düşündürdü biraz. Sizi görmek istemesi, vakit geçirmek istemesi gayet normal ilişki başında ancak mesafe de baya uzakmış. :) İstanbul trafiği ve kalabalığında hafta içi akşam saatleri sizin geri dönmeniz için sorun olabilir belki bunu bahane edebilirsiniz onun hakkında karar verene kadar...
Maalesef beni de düşündürüyor ..Sanırsam yol vereceğim,

ele canım ele..
ama kendini ele.
ne işin var orda burda.
daha yeni başlayan bir ilişkide erkek gelicek tabi.
er ,geç farketmez.

Back
X