• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız karışırmısınız

twetty25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
570
39
0
Zonguldak
öncellikle o kadar ikilemdeyim ki.....
ne yapacağımı bilmiyorum
çocukluk arkadaşım her zaman beni destekleyen yanımda olan arkadaşımın sorunu
arkadaşım evli ve eşiyle kavga etmişler ve 2 gün konuşmamışlar
konuştuklarında eşi biraz ayrı kalalım düşünelim demiş ve arkadaşım ailesinin yanına gelmiş
ama geldikten sonra hamile olduğunu ögrenmişve kimseye bi şey söylememiş
sadece bana söyledi ama kimseye söylemeyeceksin dedi bende kabul ettim ama içim rahat değil ailesi,eşi bilmiyor
üzüntüden bitmiş durumda eşinin bilmeye hakkı var dediğim de de eger öğrenirse bebekiçin barışır ayrı kalalım diyen o diyo ben söylesem hayatta konuşmaz benimle sizi olsanız ne yapardınız söyler misiniz
yoksa söylemez misiniz

Son düzenleme:
Filmlerde olur böyle şeyler. Çok film izlemiş arkadaşınız.
Eşek başı değil, babası. Tabi bilecek.,

Düzeltme: Siz değil, kendi söylemeli tabiki. Yanlış anlaşılmayayım.. :1:

Son düzenleme:
ne yapacağımı bilmiyorum
konuştuklarında eşi biraz ayrı kalalım düşünelim demiş ve arkadaşım ailesinin yanına gelmiş
sadece bana söyledi ama kimseye söylemeyeceksin dedi bende kabul ettim ama içim rahat değil ailesi,eşi bilmiyor
üzüntüden bitmiş durumda eşinin bilmeye hakkı var dediğim de de eger öğrenirse bebekiçin barışır ayrı kalalım diyen o diyo ben söylesem hayatta konuşmaz benimle sizi olsanız ne yapardınız söyler misiniz
yoksa söylemez misiniz

bence size düşmez söylemek, daha yeni sanırım elbet kendi söyleyecektir. Baktınız başka bi duruma gidiyor (kürtaj gibi) belki o zaman haber verebilirsiniz ama şu an için çok erken.

ne yapacağımı bilmiyorum
yoksa söylemez misiniz

Karismam.. Size derdini anlatmis ama eşine ne söyleyip ne soylemecegi onun bileceği is...

ne yapacağımı bilmiyorum
yoksa söylemez misiniz

Bence birakin kendisi soylesin. Belli ki o da icini dokmek rahatlamak icin size soylemis.

bu ayrı kalalım düşünelim işi illa boşanmaya gidecek diye bir şey yok. büyük bir olay veya sürekli bir anlaşmazlık yoksa barışırlar zaten. bence söyler de. o yüzden siz söylemeyin bence. işleri karışır çünkü...

Arkadaşınızın yerinde olsam eşimin kafasında yüreğinde bitirdiği bir evliliği sadece bebek için devam ettirmesini istemezdim
Bu devam için bir fırsat olabilir elbette ama içimde hep o acabayı taşırdım, sadece bebek için mi diye
Bence karışmayın hiçbir şekilde

Arkadaşınızın yerinde olsam eşimin kafasında yüreğinde bitirdiği bir evliliği sadece bebek için devam ettirmesini istemezdim
Bu devam için bir fırsat olabilir elbette ama içimde hep o acabayı taşırdım, sadece bebek için mi diye
Bence karışmayın hiçbir şekilde

tşk ederim haklısın şuan için karışmıycam

Arkadasiniz hakli bence karismayin hic. Sirf bebek icin karisini kabul edicekse bi anlami yok.
Arkadasinizda cani degil heralde iki gunde gidip bebegine kiyicak.

ama maalesef bu seferki kavga büyükmüş

eğer kocası dönmezse arkadaşınız da boşanmakta kararlı olacaksa ve bebeği de aldırmak isterse, yani kafasında böyle bir düşünce varsa, ona istemediği bir çocuğu dünyaya getirtemezsiniz ki. bence size dert yanmış ve söyleme demiş. bilinmesini istese ailesine de söylerdi zaten kocasının kulağına gitsin diye. o yüzden siz karışmayın bence...

Arkadasiniz hakli bence karismayin hic. Sirf bebek icin karisini kabul edicekse bi anlami yok.
Arkadasinizda cani degil heralde iki gunde gidip bebegine kiyicak.

haklısınız ama anlattığı kadaryla sadece suçlu 1i değil
2 side hatalı
ama bitirmek isteyen insan tel arayıp sorar mı

Back
X