Cok tesekur ederimO zaman harekete geç, hayatın telafisi yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekur ederimO zaman harekete geç, hayatın telafisi yok.
Hakkaten yazıklar olsun Bi an kal geldi edepsiz herif. Sen de Bi silkelen bacım be kurban olam Bi silkelen suratına tükürüp yazıklar olsun deyip neden evden çıkıp gitmedin ki. Çünkü bu çirkefler evden gitmez bilirim. Ben senin yerinde olsam bak sadece kendim için çıkar giderim ailemin yanına, acarım davayı ya.sen g..tunu si...tirmeye gittin demi o...pu
o bu cümleyi kurdu, ve sen hala o adamla ayni evdesin öyle mi? e pes, vallahi pes......
Bunu gercekten yapmam gerek. 15 senedir beraberiz ve cok zorlaniyorum bu yuzdende biraz. Ve iyiyken cok iyi, buda beni herseferinde engelledi
Tesekur ederim bana guc veriyorsunuzHakkaten yazıklar olsun Bi an kal geldi edepsiz herif. Sen de Bi silkelen bacım be kurban olam Bi silkelen suratına tükürüp yazıklar olsun deyip neden evden çıkıp gitmedin ki. Çünkü bu çirkefler evden gitmez bilirim. Ben senin yerinde olsam bak sadece kendim için çıkar giderim ailemin yanına, acarım davayı ya.
Cok haklisiniz. Kendime gelmem lagzim yoksa ilerdr bosanmadim diye pisman olacamŞu siteye 10 senedir üyeyim ve şu kırmızı cümle üzerine, hayatın anlamı üzerine düşündüğümden daha çok düşünüyorum.
"İyiyken çok iyi" ne demek? İyiyken kötü olan tek bir insan evladı var mıdır sizce?
Adam size "bilmem nereni bilmem ne yaptırmaya gidiyorsun bilmem ne" diyor ama iyiyken çok iyi...
Böyle saçma bir mantığa tutunup bu evliliği sürdürmeye mi çalışıyorsunuz?
Bir kendinize gelin, "ben neyin içindeyim, ne yaşıyorum" diye bir sorun kendinize.
Hala "ya pişman olursam" diyorsanız boşanmayın. Size o... diyen adamla evli kalmak daha az pişmanlık hissettiriyorsa demek...
Insallah bu sefer yapicam. Artik dur demem gerek bu duruma. Cok mutsuzumNiye böylesiniz ?
Eşiniz olan varlık size bunları sayacak, maddi sıkıntı verecek ve siz hala öyle tepkisiz ama iyi olunca da iyi diyeceksiniz.
Biraz kendinize değer verin ve böyle bir "adamı" hayatınızdan def edin.
Kizlar esim bosanma icin biyere basvurmustu onlar ariyacaklardi ama bir haftadir aramadilar. Mesajlari gordum dogru soyluyor. Simdide gelmis onlar aramassa ben aramam. Benim islerim yoluna girene kadar boyle devam ederiz yada kendin ayarlarsin bosanma islerini diyor. Birde evimiz kira ama babamin adina, onuda ben fes ettirmem lagzim. Ben bosanmayi ayarlarsam ileride bunun icin kendimi suclu hissedermiyim? Bide bana diyorki, sende evi contratini fes edecel g..t yok sIkIyosa yap hadi gorim felan diyo dalga gecerek. Ben ona kalacak biyer bulmadan evi verirsek sonradan beni sokakta biraktilar deme dedim. Bide islerim yoluna girene kadar beklemedin bilmem ne diye bana kendimi suclu hissetirmeye calisirsa diyede korkuyorum. Ben cok cabuk kendimi suclu hisseden biriyim malesef, bu hisse engel olamiyorum. Bugun biyere gezmeye gittik annemle ve arkadaslarla ve annelerle, suslenmistim giderken bi gun oncede saclarimi yapmistim. Takti kafaya normalde sen topuz yaparsin suslenmessin sen g..tunu si...tirmeye gittin demi o...pu felan dedi. Artik dayanamayip herseyi kendim halletmek istiyorum ama sonradan korku giriyor napicam ben. Nasil ev bosaltacam bu sureci nasil atlatacam. Bana yardim edin akil verin lutfen![]()
Hala tehdit ediyor rezil edecekmis altinlara cokmusuz altinlar benim dedigim andan beri tiksiniyomus benden pislik kendi yaptiklarina bakmadanSize o pis cümleleri söyleyen bir adamla daha fazla evli kalmayın lütfen bir an önce boşanın..
Hiç korkmayın.. bide hala öyle bir adamı düsünmeyin ne halt yerse yesin atın kapıya...
Duzelince her seferinde dedigi su, ben sinirimden soyledim oyle demek istemedim bilmem ne. Saygisiz pisHerşeyin adab-ı var başını yastığa koydun kadına söylenmeyecek laflar yazık gerçekten.