Siz Olsanız Napardınız ?

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
İyi Akşamlar Kızlar. Bdv bölümündeki ilk Konum :) Sizlerle Aklıma Takılan Bir Şeyi Paylasıp Düşüncelerinizi Öğrenmek istiyorum
Direk Konuya giricem uzatmadan.
Şöyleki bir görümcem var ve kendisi biraz fazla sinsi. Hatta baya baya..

Şimdi hamileyim ve sürekli hamileliğiyle ilgili birşeyler söylüyor ve genelinide uyduruyor sürekli yalanlarını yakalıyorm. Bir ara hastaneye gitcektk arkadasm öldü dedi yalanma oğlu agzından kaçırdı. Bir defada baska bir yere gitcektik oğlm hasta okula göndrmiycem ona bakcam dedi oda yalandı.
Simdilerde ise sürekli bnm hamileliğimde böyle oldu söyle oldu diyip duruyo.
Daha önceden hamileliklerinde midesinin bulanmadıgını söylemişti şimdi ise 6.ayıma kadar midem bulandı ama bn sürekli çalıstm bilmem ne yaptm hiç oturmadm falan diyo. Tabiki yalan ! Bi ara kaynanamla eşimde açıldı onalrda dedi işte kzıımın hiç miğdesi bulanmadı falan dedi aaa dedim ama bana miğdem bulandı dedi dedim.
Çok sinirimi bozuyor bu durum nasıl davranmalı ne demeliyim sizce ??

Son düzenleme:
İyi Akşamlar Kızlar. Bdv bölümündeki ilk Konum :) Sizlerle Aklıma Takılan Bir Şeyi Paylasıp Düşüncelerinizi Öğrenmek istiyorum
Direk Konuya giricem uzatmadan.
Şöyleki bir görümcem var ve kendisi biraz fazla sinsi. Hatta baya baya..
İlk zamanlar eşimle zaman zaman sorunlarımız oldu. Eşimde bunu ablasıyla paylaşıyordu. Ve görümcemle ne zman sohbet etsek alttan alttan bana laf sokuyordu. Eşimle aramız daki sorunu baskası yasamıs gibi bana anlatıp işte yok eşine bunu diyen veya eşine kusen eşine bilmem ne yapan kadınları anlamıyorm falan diyordu. Hiç bir zaman saygımı bozmadm ama eşek değilim bana laf cattıgını anlıyorm. Bir ara tartıstk eşimin bunları ona anlattıgını onunda bana bu şekilde laf soktugunu dile getirdm. Oda hayır bana bişy anlatmıyor falan dedi. Neyse konu kapandı.
Şimdi hamileyim ve sürekli hamileliğiyle ilgili birşeyler söylüyor ve genelinide uyduruyor sürekli yalanlarını yakalıyorm. Bir ara hastaneye gitcektk arkadasm öldü dedi yalanma oğlu agzından kaçırdı. Bir defada baska bir yere gitcektik oğlm hasta okula göndrmiycem ona bakcam dedi oda yalandı.
Simdilerde ise sürekli bnm hamileliğimde böyle oldu söyle oldu diyip duruyo.
Daha önceden hamileliklerinde miğdesinin bulanmadıgını söylemişti şimdi ise 6.ayıma kadar miğdem bulandı ama bn sürekli çalıstm bilmem ne yaptm hiç oturmadm falan diyo. Tabiki yalan ! Bi ara kaynanamla eşimde açıldı onalrda dedi işte kzıımın hiç miğdesi bulanmadı falan dedi aaa dedim ama bana miğdem bulandı dedi dedim.
Çok sinirimi bozuyor bu durum nasıl davranmalı ne demeliyim sizce ??
Görümcenizle araniza seviye koyun,
Ama en once boş bogaz kocanızı susturun!

Fazla yüz vermeyin ..
İlişkinize dahil olmasını engelleyin.
Yalanlarını suratına vurun ..
Ben bişey olduğu zaman hemen anında cevap verip azarlıyorum yada yaaa yalan söylüyorsun işte gecen böyle dedin böyleydi diyorum ..
Gelmek istemiyorsan gelmicem dersin derdim ben olsam yalan söyleyen ölmüyor diye bu kadarda atma derdim :eek:
Milleti öldürüp diriltiyorsun gelmiceksen gelmek istemiyorsan Zorla götürmüyorumya derdim sonrada ağzımdan kaçmış numarası yapardım ..
Salağa yatardım ..
Ya içim neyse dışım o düşündüğüm dilime dökülüyor der çekilirdim ..
En temizi senle konuşurken düşünerek konuşurlar ..
Adım patavatsıza çıktı ama bana dert olacağına onlara zulüm olsun hadi bakalım ver yansın :kahve:

Hee heee , aaaa öylemiii ... hayret içeren cümleleri kullanıp lafları kısa kesmek .
Eğer görüşmek zorundaysanız ..
Maalesef ki evlerimiz çok yakın ve görüşmek zorundayız. Ve eltisinden birine kaynanasına falan misafir gelince hmen bana kaçıyor sırf orda yardımcı olmamak için fakan

Eşim boşboğaz bir insan değil aslında yanlış ifade ettim sanırım. Eşim evleniceğimiz süre zarfında zor şeyler yasadı ama üstesinden geldik. Ama sonuc olarak bazı noktalarda yansıdı evliliğimize ve ablasından akıl almak adına, dertleşmek adıan anlatıyordu bazı şeyleri ben eşimle bu konuyu konuştuktan snra bu sorun ortadan kalktı.
Görümcenizle araniza seviye koyun,
Ama en once boş bogaz kocanızı susturun!

Bence sikinti este basliyor.
Canım eşim suan da bişy anlatmıyor. Demek istediğim görümcem sürekli kendini övüyor. Bn hamileyim suan mide bulantılarım çok oluyor. Bazen dgru dzgn bişy yapamıyorm evde burnum falan kanıyor kusmaktan o derece. Oda gidip gelip bana laf atıyor bn 6.ayıma kadar kustm ama çalısıyordm bilmem napıyordm falan diyor.

Görümcen eşinden dolayı sana gönderme yapmış. Bu bana anormal gelmedi. Zaman zaman herkes bunu yapar.

Bence eşinize olayları anlatmamasını söylemeliydiniz. Asıl takmanız gereken konuyu kaçırmışsınız.

Diğer yalan vs. de önemsiz ayrıntılar. He deyip geçin ne olacak.

Back
X