- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
İyi Akşamlar Kızlar. Bdv bölümündeki ilk Konum :) Sizlerle Aklıma Takılan Bir Şeyi Paylasıp Düşüncelerinizi Öğrenmek istiyorum
Direk Konuya giricem uzatmadan.
Şöyleki bir görümcem var ve kendisi biraz fazla sinsi. Hatta baya baya..
Şimdi hamileyim ve sürekli hamileliğiyle ilgili birşeyler söylüyor ve genelinide uyduruyor sürekli yalanlarını yakalıyorm. Bir ara hastaneye gitcektk arkadasm öldü dedi yalanma oğlu agzından kaçırdı. Bir defada baska bir yere gitcektik oğlm hasta okula göndrmiycem ona bakcam dedi oda yalandı.
Simdilerde ise sürekli bnm hamileliğimde böyle oldu söyle oldu diyip duruyo.
Daha önceden hamileliklerinde midesinin bulanmadıgını söylemişti şimdi ise 6.ayıma kadar midem bulandı ama bn sürekli çalıstm bilmem ne yaptm hiç oturmadm falan diyo. Tabiki yalan ! Bi ara kaynanamla eşimde açıldı onalrda dedi işte kzıımın hiç miğdesi bulanmadı falan dedi aaa dedim ama bana miğdem bulandı dedi dedim.
Çok sinirimi bozuyor bu durum nasıl davranmalı ne demeliyim sizce ??
Direk Konuya giricem uzatmadan.
Şöyleki bir görümcem var ve kendisi biraz fazla sinsi. Hatta baya baya..
Şimdi hamileyim ve sürekli hamileliğiyle ilgili birşeyler söylüyor ve genelinide uyduruyor sürekli yalanlarını yakalıyorm. Bir ara hastaneye gitcektk arkadasm öldü dedi yalanma oğlu agzından kaçırdı. Bir defada baska bir yere gitcektik oğlm hasta okula göndrmiycem ona bakcam dedi oda yalandı.
Simdilerde ise sürekli bnm hamileliğimde böyle oldu söyle oldu diyip duruyo.
Daha önceden hamileliklerinde midesinin bulanmadıgını söylemişti şimdi ise 6.ayıma kadar midem bulandı ama bn sürekli çalıstm bilmem ne yaptm hiç oturmadm falan diyo. Tabiki yalan ! Bi ara kaynanamla eşimde açıldı onalrda dedi işte kzıımın hiç miğdesi bulanmadı falan dedi aaa dedim ama bana miğdem bulandı dedi dedim.
Çok sinirimi bozuyor bu durum nasıl davranmalı ne demeliyim sizce ??
Son düzenleme: