Siz Olsanız Napardınız ?

Fazla yüz vermeyin ..
İlişkinize dahil olmasını engelleyin.
Yalanlarını suratına vurun ..
Ben bişey olduğu zaman hemen anında cevap verip azarlıyorum yada yaaa yalan söylüyorsun işte gecen böyle dedin böyleydi diyorum ..
Gelmek istemiyorsan gelmicem dersin derdim ben olsam yalan söyleyen ölmüyor diye bu kadarda atma derdim :eek:
Milleti öldürüp diriltiyorsun gelmiceksen gelmek istemiyorsan Zorla götürmüyorumya derdim sonrada ağzımdan kaçmış numarası yapardım ..
Salağa yatardım ..
Ya içim neyse dışım o düşündüğüm dilime dökülüyor der çekilirdim ..
En temizi senle konuşurken düşünerek konuşurlar ..
Adım patavatsıza çıktı ama bana dert olacağına onlara zulüm olsun hadi bakalım ver yansın :kahve:
Çoook haklısın valla bncede bundan snra böyle yapmalıyım :)

Canım eşim suan da bişy anlatmıyor. Demek istediğim görümcem sürekli kendini övüyor. Bn hamileyim suan mide bulantılarım çok oluyor. Bazen dgru dzgn bişy yapamıyorm evde burnum falan kanıyor kusmaktan o derece. Oda gidip gelip bana laf atıyor bn 6.ayıma kadar kustm ama çalısıyordm bilmem napıyordm falan diyor.

Canim benim oncelikle Rabbim sag salim mutlulukla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah. Esin gorumcene bu zemini hazirlamasaydi gorumce boyle olmazdi.

Görümcen eşinden dolayı sana gönderme yapmış. Bu bana anormal gelmedi. Zaman zaman herkes bunu yapar.

Bence eşinize olayları anlatmamasını söylemeliydiniz. Asıl takmanız gereken konuyu kaçırmışsınız.

Diğer yalan vs. de önemsiz ayrıntılar. He deyip geçin ne olacak.
Eşim zaten artk anlatmıyor evliliğin en baslarında akıl almak adına tecrübesizliğinden ona danısmak için falan anlatıyordu. Suan öyle bir sorun yok. Ama gçrümcem hep kendini bir övme çabasında

Balımm takma kafana ya amannn. Öyledir evet de geç ama eşin aranızda olan biteni ablasına anlatmasın
Ya yanlış ifade etmişim sanırım . Eşim sadece baslarda bir kaç kez anlattı ama suan anlatmıyor ben uyardıktan snra son verdi. Görümcem kendini övme çabasında bni küçük düşürme çabasında hep

Canim benim oncelikle Rabbim sag salim mutlulukla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah. Esin gorumcene bu zemini hazirlamasaydi gorumce boyle olmazdi.
Gmrümcem nişanlılık zamanındada böyleydi eşimle çokda alakalı değil aslında çünkü eşim beni şikayetlenerek anlatmıyor akıl danısarak dertleserek anlatıyordu ama bn uyardıktan snra asla bişy anlatmadı.

aman dert ettiğin şeye bak

herkes mükemmeldir zaten de geç kendince övünüyor hem midesi bulanmış hem çalışmış diye hava atıyor

bu arada yalan söyledi vs diye de büyütmemek lazım bahane uydurmuş işte

burada da diyoruz bahane uydur mesafeyi aç diye insanlara o da mesafeyi açmak istiyor demek ki gelmiyor çağırılan yerlere

siz de açın mesafeyi olsun bitsin

aman dert ettiğin şeye bak

herkes mükemmeldir zaten de geç kendince övünüyor hem midesi bulanmış hem çalışmış diye hava atıyor

bu arada yalan söyledi vs diye de büyütmemek lazım bahane uydurmuş işte

burada da diyoruz bahane uydur mesafeyi aç diye insanlara o da mesafeyi açmak istiyor demek ki gelmiyor çağırılan yerlere

siz de açın mesafeyi olsun bitsin
Aynen haklısınz. Yok aslında o bana diyor gidelim diye snra kendi gelmiyor sıkıntı orda işte

Yap kız valla amaaeaaan yani

Ayy bi de ben konunun düzenlenmiş halini okudum herkes eşi de kabahatli buluyor ama benim okuduğum metinde eşle ilgili bi kısım yok sonra biri alıntılamış sağolsun eşin dedikoducu olduğunu öğrendim,konusahibi üç kuruşluk aklımı bulandırıyorsun dedektif gecıtlık yaptırıyorsun bana aaaa,kocişkona laf söylemeyelim görümceye saydıralım istiyorsun da bunlar aynı kan işte çekmişler birbirlerine napalım :deli: Peri Tozuu Peri Tozuu

D Deve tabani sen süpersin,yapiciim:eek:

Ayy bi de ben konunun düzenlenmiş halini okudum herkes eşi de kabahatli buluyor ama benim okuduğum metinde eşle ilgili bi kısım yok sonra biri alıntılamış sağolsun eşin dedikoducu olduğunu öğrendim,konusahibi üç kuruşluk aklımı bulandırıyorsun dedektif gecıtlık yaptırıyorsun bana aaaa,kocişkona laf söylemeyelim görümceye saydıralım istiyorsun da bunlar aynı kan işte çekmişler birbirlerine napalım :deli: Peri Tozuu Peri Tozuu

D Deve tabani sen süpersin,yapiciim:eek:
Yok canm hani eşimin hatası olsa yazardım. İlk başlarda evet anlatıyordu eşim bişyleri ama bayadr böyle bir sorunumuz yok. Anlatmıyor artk :)

İyi Akşamlar Kızlar. Bdv bölümündeki ilk Konum :) Sizlerle Aklıma Takılan Bir Şeyi Paylasıp Düşüncelerinizi Öğrenmek istiyorum
Direk Konuya giricem uzatmadan.
Şöyleki bir görümcem var ve kendisi biraz fazla sinsi. Hatta baya baya..

Şimdi hamileyim ve sürekli hamileliğiyle ilgili birşeyler söylüyor ve genelinide uyduruyor sürekli yalanlarını yakalıyorm. Bir ara hastaneye gitcektk arkadasm öldü dedi yalanma oğlu agzından kaçırdı. Bir defada baska bir yere gitcektik oğlm hasta okula göndrmiycem ona bakcam dedi oda yalandı.
Simdilerde ise sürekli bnm hamileliğimde böyle oldu söyle oldu diyip duruyo.
Daha önceden hamileliklerinde midesinin bulanmadıgını söylemişti şimdi ise 6.ayıma kadar midem bulandı ama bn sürekli çalıstm bilmem ne yaptm hiç oturmadm falan diyo. Tabiki yalan ! Bi ara kaynanamla eşimde açıldı onalrda dedi işte kzıımın hiç miğdesi bulanmadı falan dedi aaa dedim ama bana miğdem bulandı dedi dedim.
Çok sinirimi bozuyor bu durum nasıl davranmalı ne demeliyim sizce ??
sinirinizi bunlar mı bozuyor cidden .......
bu arada hastaneye giderken görümceniz yanınızda neden geliyor ne alaka yani?

Back
X