Siz olsanız napardınız?

zsag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
199
26
118
İstanbul
biriyle görüşüyorum.kova burcu kendisi. biraz ilgisiz biri.hatta ilgisiz yani.hoşlandığını söylüyo inanıyorum çünkü geçmişi var. ama hissetmiyorum.hayatında değilim hayatımda değil. öyle hissediyorum yani. geçenlerde sıkıntım var dedi bi mesafe koydu araya.sitemli mesaj attım dönmedi bile. aradım sıkıntın nedir dedim.anlatırım dedi ama görüşemiyoruz ne zaman anlatacaksa.ve şöyle bir cümle kurdu. bu ara beni benimle bırak.bu çok ağrıma gitti.30 yaşında insanlarız.evlilik amacıyla görüşüyorsun.şu durumda böyle davranılırsa ilerde nasıl olur. daha önce de bi an geri çekilmeleriyle bitmişti kaç kere. cidden hoşlanıyorum ondan ilk defa bu kadar beğeniyorum birini. ama çaba harcamıyo sanki. tepkisiz. ne düşündüğünü anlayamıyorum.geçmişte çok hayal kırıklığı yaşattığı için bana, beni benimle bırak cümlesine takıldım.ipin ucunu bırakmak üzereyim.siz napardınız ?

Öncelikle , burçlara inanmıyorum . O yüzden kova burcu olması hakkında bir şey diyemeyeceğim. :)
Açıkçası olayı pek anlayamadım anlatış tarzınızdan dolayı . Biraz daha açar mısınız rica etsem ?
Evlilik aşaması demişsiniz , hayatımda değil demişsiniz , kafam karıştı birazcık .

bu ilgisizliğine alışacaksan devam et. beni benimle bırak kafamı dinliyeyim demiş kısaca.. çok üstüne düşmeyin hep siz aramayın birazda onun aramasını sormasını bekleyin. hiç aramıyorsa zaten bir çok şey bitmiş demektir. sonuçta yaşlarınızda epeyce büyükmüş çocuk değilsiniz.. ikinizde herşeyin farkındasınız..

biriyle görüşüyorum.kova burcu kendisi. biraz ilgisiz biri.hatta ilgisiz yani.hoşlandığını söylüyo inanıyorum çünkü geçmişi var. ama hissetmiyorum.hayatında değilim hayatımda değil. öyle hissediyorum yani. geçenlerde sıkıntım var dedi bi mesafe koydu araya.sitemli mesaj attım dönmedi bile. aradım sıkıntın nedir dedim.anlatırım dedi ama görüşemiyoruz ne zaman anlatacaksa.ve şöyle bir cümle kurdu. bu ara beni benimle bırak.bu çok ağrıma gitti.30 yaşında insanlarız.evlilik amacıyla görüşüyorsun.şu durumda böyle davranılırsa ilerde nasıl olur. daha önce de bi an geri çekilmeleriyle bitmişti kaç kere. cidden hoşlanıyorum ondan ilk defa bu kadar beğeniyorum birini. ama çaba harcamıyo sanki. tepkisiz. ne düşündüğünü anlayamıyorum.geçmişte çok hayal kırıklığı yaşattığı için bana, beni benimle bırak cümlesine takıldım.ipin ucunu bırakmak üzereyim.siz napardınız ?

ya gerçekten sorunları var paylaşımcı değil kabuğuna çekilerek halletmek istiyor ,yada başka biriyle görüşüyor erkekler genelde uzaklaştığında ya başkaları vardır yada bitirmek istiyordur uzaklaşarak soğutarak gider ama yinede kötü düşünmemek lazım sen arayıp sormuşsun fazla üsteleme bırak o seni arasın sorsun aramazsa herkes yoluna kimse vazgeçilmez değildir. :KK20:

kova burcu aslinda cok ilgili, kiskancdir uzerine cok dusmesi lazim tanidigim butun kovalar boyle.. gercekten sevdigine eminmisin? belki baska problemleri vardir. ama ayni seyi oncedende yaapmis bilemiyorum.. siz naparsiniz demissin ben olsam hic ugrasamam soylerimde neyse niyetin acik ol zaman kaybi yaratma diye aman

Mesajlarıma cvp vermedi. Bende bitirdim. Hiç bişey de demedi. Demekki bitirmek istemiş. Herşeyin hayırlısı

Back
X