Siz olsanız napardiniz?

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Dogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?

Dogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?

senin hamileliğinden dolayı aldığın kilolarından alınganlığından hormonlarından vs vs dolayı adam boşluğa düşmüş ve bi anlık nefsine uymuş olabilir. eğer maddeye dökülmemiş bir şeyse sadece kelimelerse bence bir kere daha düşün. haklı demiyorum iğrenç haksız. ama zaafları bu erkeklerin.
kadınlar bana kızacak biliyorum.

Benim icin Çok zor bi konu bu tarz konular. Yorum yapmak çok zor geliyor ama tek bildiğim onuda burada öğrendim. Affedeceksen unutacaksin. Afetmeyeceksen boşanacaksin. Diğer türlü olmuyor çevreyi dinlediğim kadarıyla. İyi düşünmek gerekiyor bir anlık karar verilecek durum değil

Neden bu yeni Üyelerin ilk konusu hep aldatma merak ettim sadece:KK53:

10 saatlik yol çocuğumu nasil riske atayım 9 aylık hamileyim
Bende biraz deli cesareti var da. sinirlenince gözüm görmez hiç bir şeyi. Bebek öyle hemen doğmaz zaten sancısı var suyu var. Erken doğum riskin de yok günün gelmiş. Ya da ailenden birini cagir beraber eve dönün. Yani ben öyle yapardım

Offf cok zor bir durum nedesem bilemedim allah onu neyapmasin vicdansiz allahom sana sabir yol gostersin canim sok bir durum ya:KK51:

Offf cok zor bir durum nedesem bilemedim allah onu neyapmasin vicdansiz allahom sana sabir yol gostersin canim sok bir durum ya:KK51:
Amin ne yapsam olmuo eve gelince nolcak bilmem bide bugün onun ailesi yarın benim aliem falan gelio hepsi uzaktan doğum icin

normal mi sezeryan mı diye soran arkadaş değil misin sen ya
inanamıyorum çok üzüldüm
ailenden kimse gelmeyecek miydi doğumuna?
aileni arasan olayları anlatsan arabayla götürseler seni?
görümcenin haberi var mı olaylardan?

Back
X