Siz olsanız napardiniz?

Ya en güzel günlerimi mahvetti hazmedemiyorum bi türlü hiç biseyden mutlu olamıyorum bugün çocuğun odasını süslerken alışveriş yaparken sanki benim için değil hersey yüzüm hiç gülmüyor

Dogumuma şurda 3 gün var ve bugün aldatildigimi öğrendim Wèchat die bi program zaten kıskanc bi kadınım takip ederdim hep ve bugün o programı farkettim orda bi kadına yazmış ve 10 arkadaş var hepsi kız normal değiller tabi bildiğin yollular açık resimler falan hiç tepki vermedim evden çıktım saatlerce herkesi aramış beni arattirio ailem uzakta burda kimsm yok dogumumada 3 gün kaldım napicagimi şaşırdım siz napardiniz?
Cnm böyle konularda yerinde olsam söyle yapardim böyle yapardim demesi kolay geliyor Cok zor bir durum Rabbim hicbir evli kadina yasatmasin bunu. "Cok Tatlisin" sinirlerim tepeme cikti yazdigi mesaja bakk ama sunu yapabilirdin Aillerin gelmesini bekleyip herkes geldikten sonra size birsey aciklayacagim Sevgili oglunuz ben onun cocugunu karnimda tasirken utanmadan kalkmis kadinlarla yazismis iste ispati burda diye herkesin önünde rezil edebilirdin sonrasini duruma göre hareket ederdin hem ailende yaninda olmus olurdu Rabbim yardimcin olsun Kocanida bildigi gibi yapsin

seven bir kadın kabullenmiyor oyle soyliyim sevmeyenlerde kabullenip mis gibi yasamaya devam ediyor pek tabii..cunku bir insan deli divane sevdigi kisinin baska bir tene dokundugunu onu bırakın dokunmayı arzuladıgını dahi kabullenemez

Aynen oyle basimda sevgim bitti gomdu ama gel gorki yne suclu ben

Erkeklerin bu huyu hangi beyin bölgesinden dolayı aktif oluyorsa o beynini patlatacaksın ki aynısını yapmasın vasıfsızlar.Aldatılma olaylarında elim ayağım titriyor.İğrenmeye başladım artık bu erkeklerden.Allah yardımcın olsun bekarım ondan yorum yapamıyorum :KK43:

Biryerde okudum kadin istedigi kadar iyi olsun erkek baska vucut istermis guzel cirkin farketmez.arzularmis yani oyle yapan zaten seven olamaz

Biryerde okudum kadin istedigi kadar iyi olsun erkek baska vucut istermis guzel cirkin farketmez.arzularmis yani oyle yapan zaten seven olamaz
Doğrudur,bende yaşadım aldatılmayı hayır evlide değildik ayrıl madem kime gidiyorsan git ama şerefsizlik işte evli/bekar farketmiyor illa ikinci kişi olsun diyorlar.Rabbimde görüyor,mutlu olamayacaklar...

Back
X