Siz olsanız napardınız ?

Elaleeem ne der

Kendinden Başkasını Sevme
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
241
126
123
29
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben bir özel şirkette çalışıyorum 1 ay oldu işe gireli özel şirketin idari bölümünde sekreterim burda telefon falan bağlıyorum santralden gelen telefonları bağlıyorum işimi seviyorum güzel ısındım da fakat bi bayan arkadaş var burda aynı konumdayız ben girişteyim o üste aynı ücreti alıyoruz ve bana telefon bağlatması zoruma gidiyor çaycıya kadar bana aratıyor sadece bu yapıyor ve sorunlu kimseyle anlaşamıyor ne yapayım Bayram'dan sonra mı koyum tepkimi kendiniz arar Mısınız diye burdan çıkan önceki kız öyle yapıyormuş bana öyle demişti ama ben tepkimi Nasıl koyucam kız ukalanın yüzsüzün teki siz olsanız napardınız ?

yanlıslıkla yaptım onu ya kusura bakma ıs yerınde olur boyle seyler ısım var u an meskulum dersen her seferınde bu tarz gelırsen kendı aramaya baslar dıye dusunuyorum

yanlıslıkla yaptım onu ya kusura bakma ıs yerınde olur boyle seyler ısım var u an meskulum dersen her seferınde bu tarz gelırsen kendı aramaya baslar dıye dusunuyorum

meşgullum de.fazlada samimi olma.mesafede koy arana.yüz bulamasın.

Şimdi Kızlar ben o meşgulüm bilgisayarım donuyor kendiniz arar Mısınız taktiklerini uyguladım zaten konuşmuyorum kendi arada gelir işte ... Hanım nasılsınız alışabildiniz falan der bende evet iyiyim teşekkür ederim deyip geçiştiririm işte bazen diyorum numara yok bende diye numarayı veriyor öyle aratıyor patronlata şikayet etmiş beni aramıyor falan diye çok yüzsüz bi kız ve acayip ukala yani ben arayıp işte ona bağlıyorum ya egosunu öyle tatmin ediyor

Günaydın.
Zaten işinizin gereği telefon bağlıyormuşsunuz çaycı,güvenlik,müşteri,müvekklil vs. ne farkediyor anlamadım.
Herkese bağlarken bir sıkıntı olmuyor da neden o kadının bağlatmak istemesi dokunuyor ki?

Çünkü bağlatmasını bilmiyor aynı konumdayız müdürlere bağlıyorum telefon muhasebeciler kendi bağlıyor bi kaç kişi daha bağlıyorum ama bu çok Emri vaki yapıyor o yüzden bende buna telefon bağlamak istemiyorum

Şöyle ki özel sektörde yazılı olmayan kurallar çok fazladır.
Bu işi ancak üstünüzle çözebilirsiniz.
Gerekirse bir toplantı sırasında kibarca isteğinizi belirtirsiniz.
En azından herkes yüzyüze olduğu için arkadan iş çevirmemiş olursunuz.

Can'ım bilmiyorum Nasıl olacak 2 dakkka oluyor geldi yanıma işte bana x firmasından telefon gelecek cebime aktar arayanları not al en ince ayrıntısına kadar alıyorum zaten dedim bende yani müdüre söyledim inceden o da sen bağla kimse burdan direk telefonla aramasın falan dedı ondan sesimi de çıkaramıyorum. Yani ben aksi birşey söylemiyorum bu benim işim tabiki bağlıcam diğerleri bağlattığı Zaman zoruma gitmiyor ama bunkız ciddi anlamda sinir bozucu

Eeee müdür de "sen bağla" dediyse evet bunun aksini yapman doğru olmaz.
Kıza sinir olarak gününü mahvetme bence. Sonuçta sadece iş arkadaşın olarak görürsen duygularını karıştırmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…