Siz olsaniz napardnz

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Kizlar esimin bi ark var daha önce arkadasinin esi bana kocam beni bir kac kez aldatti ama cocuklardan dolayi bise yapamadm af ettim falan dedi esim simdi o adamla cok yakin kank oldu ve ariyorum acmiyor iste gidiyor izinli günlerinde saatlerce eve gelmiyor falan benm suan gene aynisini yapti onu parcalamak istiyorum siz olsanz napardiniz? Klavuzu karga olanin burnu b##kdan cikmazmis sonucta ben mesafe koy dedikce esim gıcık yapar gibi gunde 10 kere arıyor adami görüşelim falan diye

Arkadaşının bi yanlışı var ve bunu normal kabul etmesi çok kötü. Acaba kadın bir arkadaşı kocasını aldatsa ne düşünür eşiniz? O hemen ahlaksız ilan edilir ama adamlara kabahat bulunmaz.

Ahlaksızca bir davranışı kabul edip bu kişiyle normalin ötesinde samimi bir ilişki kurması eşinizin bunu ahlaksızca veya yanlış olmadığını, meşru gördüğünü gösterir. Eşinizi tanımıyorum ama üzüm üzüme baka baka kararırmış, biriyle ne kadar vakit geçirirseniz düşünceleri o kadar normal gelir. Ben bu durumu tehlikeli gördüm, ama yaklaşımınız sert olmamalı diye düşünüyorum zira ters teper daha çok görüşür.

İş arkadaşlarımızdan biri aşırı çapkın. Karısına sürekli yalanlar söyleyen ve kendisinden yaşca çok küçük kızlarla takılan biri. Bu adama karşı hepimiz mesafeliyiz. Çok sevdiğimiz bir erkek arkadaşımız bu çapkın olan adamla takılırdı, samimiydi. Ama onun yaptıklarını eleştirirdi. Kendisi eşine çok değer verirdi, öyle görünüyordu. Yakın bir zaman da onun da eşini aldattığını öğrendik. Demem o ki eşiniz düzgün bir karaktere sahipse o adamın nasıl biri olduğunu anladığında samimiyetini keser. Meyili varsa da her türlü yapar zaten

Back
X