Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
bu defa konu ben değilim bi arkadaşım için açtım ona fikir verenilmek için sizden güzel fikirler çıkıyor çünkü iyi ki varsınız...
Arkadaşım birinden hoşlanıyordu ama bu adam buna daha önce de hakaret etti aptalsın sen hiçbir şeye değmezsin seni önemsemiyorum gibi.kız çok zeki biri sayılmaz evet biraz safçadır.en son yine bu hakaretler.kız ona ağır bir laf söylemiş üzerine bunlar ama adam bu yukardaki şafları saydırmış.kız engellemiş adam özür dilemiş daha önce de defalarca öZür diledi.şimdi kozcağız üzgün barışmayı düşünmüyor ama sizce ne yapsam ne desem ona da biraz rahatlasa.çünkü kanser ve ben onu çok seviyorum üzülmesi iti gelmiyor.adam kanser olduğunu bilmiyordu zaten.ona senin paikolojin bozuk hastasın ıydurıyosun gibi şeuler söylemiş kız bunu itham edince delirmiş.kızın itham ettiği seyi de anlatamıyorum burada.ne desem de üÜntüsünü hafifletsem

kanserse uzak dursun bu adamdan kendisini üzer çünkü ilişki yerine güvenilir kendini mutlu edecek arkadaş lazım ona bu dönemde.iyileşince ilişkilere açık olsun

Adam ruh hastasi bence. O kadar agir laflari soyle, onuruyla oyna, sonra ozur dile... bu kadar kolay olmamali.
Kiz arkadasiniz umarim bu insanla artik gorusmuyordur.

Sen gerçekten iyi bir arkadaş , dost isen gerçekleri arkadaşına anlatıp o adamla görüşmemesini sağlarsın.Arkadaşına üzülüyor olabilirsin ama yapabileceğin en iyi şey dürüst olup her zaman yanında olacağını hissettirmen ,gerisi teferruat.

E diyeyim sen fazla iyi niyetlisin ondan merede çakal var buluyosun uzak dur mu

Canm arkdasin kesinlikle tekrar barismasin o adamla uzak tut ikisni birbirinden arkdasnin hastalginda zarar vericektir boyle erkeklerden nefret ediyorum

Öncelikle yazım hatalarından gözlerim yoruldu ...
Kendisine o kadar hakaret eden adamı olabildiğince uzat tut yeterli bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…