siz olsanız nasıl davranırdnız?

seydanese

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
73
0
16
İstanbul
mrb kızlar eşimle 7 yıl birbirimizi sevdik ve evlendıl 7 aylık evliyim birbirimizden bişe saklamadık yalan söylemedik geçenlerde görümceme gittik ve ağzından bişe kaçırdı eşim abisinin düğününde benim sinir oldugum bi kadınla dans etmiş ve bütün sülalede onun sevgilisi sanmıs ve benım esımde sırf o anda o kadını etrafa karsı korumak ıcın sesını cıkarmamıs ustelık annesıde sesini cıkarmadan evt oğlumun sevgilisi demiş ve ben bunu daha yeni duyuyorum eşimle o akşam eve geldikten sonra konusmadım iğrendim kendisinden benden özür diledi aramızda yalan olmadını sanıodum bana ozaman neden demedın dedım sustu bana namusum serefım üzerine yemın ederım senleyken sana ihanet etmedım dedı artık inansamda inanmasam da napabılırımkı surat asmak mutsuz olmaktan baska soruyorum size

bu olay siz evlenmeden önce mi oldu çok eski
yani siz sevgili iken başkasını sevgilim olarak tanıttı bence çok gereksiz bir yalan. kızı koruma falan bahanesi çok saçma. düğün tabiki herkes herkesle dans ediyor

Son düzenleme:
güvercinkumru şu anda evliyiz ben şimdi öğreniyorum ister istemez içim sıkılıo eşimde uzatma artık altında bişe arama dio

bu arada evleinden hiç çıkmayan samimi komsularıydı abla dıodu ama neden böle bişe oldu anlamadım ablasıda öle normal bişeymiş gibi anlattı ben bozuldum tabi o kadında evli şuanda cocugu var

Neden geçmişe takılıp kendinizi boş yere üzüyorsunuz ki?
Şimdi değiştirebilecek misiniz o yanlışı?

lale geçmiş geçmişte kalsa bile insanın içi acıyo yuvam huzursuz eşime karşı soğuk davranıyorum ama onu cok seviyorum gururum bıraz daha onde

Evlenmeden olmuş saçma sapan birşey için lütfen kendini harap etme.
Düğüne sevgilisiyle gitmiş desen neyse ama hakikaten saçma bir durum yaşanmış.
Eşinin bile dışında gelişmiş bir olay.

Neyse canim esinin sahibesi kim simdi asil sen ona bak...ne demisler Hatice ye degil neticeye bakicaksin.

Son düzenleme:
lale geçmiş geçmişte kalsa bile insanın içi acıyo yuvam huzursuz eşime karşı soğuk davranıyorum ama onu cok seviyorum gururum bıraz daha onde

Arkadaşım siz bilirsiniz.
Cicim aylarında evinizin huzurunun kaçması yazık değil mi?
Gurur yapın da ne elde edeceksiniz ki?

nedense bazı insanlar hakkaten kıskanmak için bişey arıyo bulamayıncada işte geçmişi deşeliyo.bi laf var seven insan kıskanır bu lafı hiç anlamadım seven insan sevdiğine güvenir sevdiğide onu üzecek bişey yapmaz

Görümcen bilerek huzurunu kaçırmaya çalışıp başarılı olmuş.
Onun yanında iyice sokulup kocama, aşkım-canım-balım lı olup amacına ulaştırmazdım...

haklısın tepki göstermekte ama üstünden zaman geçmiş bu adam seninle evlenmiş geçmişi geçmişte bırak kendını yıpratmaktan baska bir işe yaramaz

Bu olayi görümcenize gittiginizde ögrendiginizi belirtmissiniz.
Aceba nasil ögrendiniz?
Eger konuyu ve olayi bir sekilde ortaya getiren ve acan görümcenizse, amacina ulasmis sizi huzursuz etmeyi basarmis. Daha fazla müsade etmeyin bu olayin huzurunuzu kacirmasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…