• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.639
25.392
548
28
İkili ilişkide çok yakın arkadaş olduğunuz birini başka bir yakın arkadaşınızla tanıştırsanız ve üçünüz otururken bu kişi size normalde davrandığından daha soğuk ve mesafeli davransa, söylediğiniz birkaç şeyi duymamış gibi yapsa cevap vermese ne düşünürdünüz neye yorardınız? İlk defa başıma geldi biraz anlam veremediğim bir durum oluştu. Yorumlarınızı merak ediyorum.

İkili ilişkide çok yakın arkadaş olduğunuz birini başka bir yakın arkadaşınızla tanıştırsanız ve üçünüz otururken bu kişi size normalde davrandığından daha soğuk ve mesafeli davransa, söylediğiniz birkaç şeyi duymamış gibi yapsa cevap vermese ne düşünürdünüz neye yorardınız? İlk defa başıma geldi biraz anlam veremediğim bir durum oluştu. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Diğer arkadaştan hoşlanmadı yada kıskandı ve bana trip atıyor diye düşünürdüm.

Eski ben olsaydim hic ustunde bile durmazdim insanlik hali der gecerdim. Simdiki ben insanlarin binbir yuzu oldugunu ogrendigim icin bunun 2.bir tekrarini beklerdim ve tekrarlanirsa sessizce uzaklasirdim. Umurum bile olmazdi.

İkisi bı ara biraraya gelip senin dedikodunu gap.is olabilir ve sessiz kaldığın hususlarda konuşmuş olabilirler ilk buluşmada olduysa hepsi hiç bir fikrim yok

Belki kasıtlı yapmamıştır sadece dalgındır, bir süre gözlemleyin. Eğer düşündüğünüz gibiyse araya mesafe koyarsınız.

Bir sans daha verip gozlemlerim aynisi olursa oyle araya sessizce falan mesafe koymam, tak tak tak Soyler sonra da sirtimi doner giderim

Back
X