Selam kızlar,bugün canımı sıkan bir mevzu oldu ve sizlere danışmak istedim.Bir eğitim kurumumuz var.Yaz okulu gibi düşünün.Bugünün etkinlik saatinde öğrencilere film izletilecekti.Ben de öğrencilere film izlerken yemeleri için mısır patlatmak istedim.Yaklasik iki sınıf kadar bir öğrenci sayısından bahsediyorum.Yemekhanede görevli ablaya mısırı benim patlatacağimi,tencereyi yikayacagimi ve sınıf kirlenirse temizlik noktasında halledeceğimi söylemiş olmama rağmen şiddetle karşı çıktı ve baya baya izin vermedi patlatmama.Kendini de eşimin patlatilmasina izin vermediğini bahane ederek savundu.Halbuki eşime söylediğimde son kez sen bilirsin istiyorsan yap demişti.Fakat ablanın tavır ve hareketleri o kadar tersti ki kendisi istemiyordu belli yani.Bir de o anda ertesi günün yemek hazırlığını yapacakmış,o sebeble istemedigini söyledi.Hadi dedim neyse,yorucu bir işi var ısrar etmedim.O an sinir oldum ama geçti.Gelelim esas mevzuya.Oglenden bazen epeyce yemek artıyor ve akşam eve götürüyoruz tekrar evde yemekle ugrasmamak için.Normalde bu abla her gün bana hatirlatip yemekleri ayırıyor,eve götürün ziyan olmasın diyordu.Bugunse nerden baksanız on beş kişilik kadar yemek artırmıştı.Ve bize hiç sormadan koyacak kap bulamadığı iddiasıyla iki çeşit yemeği çöpe dökmüş.Sonradan eşimden duydum.Siz olsanız ne düşünürdünüz?Çok canım sıkıldı,yaptığının çok yanlış olduğunu düşünüyorum.belli ki bana sinir oldu ısrar ettigim için ama tepki bu mu olmalı?