Siz olsanız ne hissederdiniz?

canım eşin üzüleceğin bişey söylemememiş aksine sevin bence ya seni hala beğenmiyorum deseydi ozaman daha zoruna giderdi bence üzülme

canım artık duygularından emın oldugu ıcın adam sana boyle ıcını acmıs. bence hıc kafana takmadan evlılıgne devam et. kuruntu yapma

canım seni çok iyi anlıyorum
cidden erkekler ne kadar iyide olsa bazen ciddi anlamda incitebiliyorlar
ve bunun farkına dahi varmıyorlar :(
buna yakın bişeyi bende yaşadım kısmen
Bizde eşimle 5 yıllık beraberliğin ardından evlendik.
Eşim bana hep gözlerimin güzel olduğunu çok beğendiğini söylerdi
Evlendikten sonra neden güzel bulduğunu sordum :) (ki herkes güzel bulur )
ve bana dedi ki ; çünkü onlar iç yalan söylemiyor bana
o an ki durumumu tahmin edersin :(
çok bozuldum, yani güzelliğinden değilde yalansız oldukların için öylemi diye :(
sonra yok gerçektende güzel gözlerin var ama diğer sebebide o falan dedi.
ama çok alınmıştım, hala aklıma geldikçe sinir olurum.
Ve eşime kızarım sırf yalansız oldukları için güzel
yoksa gerçek güzellikten deği diye :)
o da hem güler hemde çekinir
çünkü yaptığı odunluğun farkına ancak varabildi :))

Merhaba arkadaşlar.Empati yaparak soruma yanıt verebilirmisniz?.Eşinizle iyi anlaşıyorsunuz,saygılı ve değerli biri ,sizi kırmamaya çalışıyor..Herneyse benim bu iyi eşim bugün bana "Seni ilk gördüğümde güzel bulmamıştım.Şu an seni daha güzel buluyorum.Seni çok seviyorum." dedi..Biz görücü usulü evlendik ve 4. gün görüşmemizden sonra hemen nişanlanmak zorunda kaldık.1 buçuk yıllık evliyim.Şimdi sizin eşiniz size böyle derse ne düşünürsünüz?Kendinizi nasıl hissedersiniz?Canım çok sıkkın ,yardımcı olurmusunuz kızlarfisfisfis:çok üzgünüm:

canım benim hiç üüzlme ben senden biraz daha kötüyüm bu durumda bende eşimle görücü usulü evlndim ama öncesinde ben 4 yıl onu platonik sevmiştim aileside istemeye gelince hemen kabul ettim evlenmeden önce görüşmeye geldiğinde alkollü olduğunu sonrada beni istemediği halde üzülürüm diye vazgeçemediğini söyledi düşünsene ne kadar riskli bi duru şuan Allaha şükür çok iyiyiz sevdiğinede eminim ama ya alışamasaydık anlaşamasaydık bu kadar kolaymı bu evlendiğimiz sene çok söylerdi bunu insan illaki üzülüyo ama önemli olan şimdiden sonrası canım bundan sora daha kötü bulacağın adaha güzel bulsun boşver sevgiler..

canım seni çok iyi anlıyorum
cidden erkekler ne kadar iyide olsa bazen ciddi anlamda incitebiliyorlar
ve bunun farkına dahi varmıyorlar :(
buna yakın bişeyi bende yaşadım kısmen
Bizde eşimle 5 yıllık beraberliğin ardından evlendik.
Eşim bana hep gözlerimin güzel olduğunu çok beğendiğini söylerdi
Evlendikten sonra neden güzel bulduğunu sordum :) (ki herkes güzel bulur )
ve bana dedi ki ; çünkü onlar iç yalan söylemiyor bana
o an ki durumumu tahmin edersin :(
çok bozuldum, yani güzelliğinden değilde yalansız oldukların için öylemi diye :(
sonra yok gerçektende güzel gözlerin var ama diğer sebebide o falan dedi.
ama çok alınmıştım, hala aklıma geldikçe sinir olurum.
Ve eşime kızarım sırf yalansız oldukları için güzel
yoksa gerçek güzellikten deği diye :)
o da hem güler hemde çekinir
çünkü yaptığı odunluğun farkına ancak varabildi :))

Güldüm desem kızmazsınız değil mi :)))))))

Eşiniz size müthiş bir iltifat etmiş ve siz bunu anlayamamışsınız.
Demek ki o sizin gibi dış güzelliğe değil , iç güzelliğe önem veriyor. O güzel gözlerinle bana çok riyakar bakıyordun dese demek sizden mutlusu olmazdı. İlahi

aslında başka bişey ifade tmeye başlamış ama her zamanki gibi kafa göz yarmışerkek milleti işte :)

seni çirkin bulduğunu söylemek istememiş, seni tanıdıkça daha da güzel gördüğünü söylemeye çalışmış aslında..

bende olsam çok kızardım ama önemli olan sana saygı duyması daha güzeli daha çirkini falan boş bunlar erkek hep aynı dışarıdaki güzellikler peşindeler hep

benim eşim de beni ilk gördüğünde hiç beğenmemiş,şimdi ise "çok şükür" diyormuş,üzülüyorum napiyim işte. aslında bana çok güzelsin diyip duruyodu,yalan mıymış acaba,kafam çok karıştı,takmamaya çalışıyorum ama,herkes beni güzel buluyor,hatta okulda kız öğrenciler bile eşiniz çok güzel demiş,o niye "çok şükür" diyor ki.. diyeceğim o ki eşiniz sonrasında güzel konuşmuş,bence mutlu olun,insan düşünmeden yapamıyor biliyorum ama..

Merhaba arkadaşlar.Empati yaparak soruma yanıt verebilirmisniz?.Eşinizle iyi anlaşıyorsunuz,saygılı ve değerli biri ,sizi kırmamaya çalışıyor..Herneyse benim bu iyi eşim bugün bana "Seni ilk gördüğümde güzel bulmamıştım.Şu an seni daha güzel buluyorum.Seni çok seviyorum." dedi..Biz görücü usulü evlendik ve 4. gün görüşmemizden sonra hemen nişanlanmak zorunda kaldık.1 buçuk yıllık evliyim.Şimdi sizin eşiniz size böyle derse ne düşünürsünüz?Kendinizi nasıl hissedersiniz?Canım çok sıkkın ,yardımcı olurmusunuz kızlarfisfisfis:çok üzgünüm:

canım ben eşime nasıl aşık olduğumu ballandıra ballandıra anlaırım hatt ben ona ilk görüşte aşık oldum derim ve çekinmem ona sordum bigün sen nezaman hislerinden emin oldun oda senden 1 ay sonra ama biz bu bir ay boyunca neredeyse hergün görüştük
ogün elini tuttum diye beni hissetmişmişş neyse onlar bizim gibi değiller duygu his öle uzaktan biraz zor yaşıyorlar yani illa kesin birşeyler olacak yani ben böyle düşünüyorum.<HEM ZAmanın ne önemi var canım insanlar yıllarca koşup peşinden sora elde ediyorlar sevdiklerini bşirde böyle düşün takılma sonuçta gönül kimi severse dünya güzeli odur.seni begenmeseydi sevmezdi evlenmezdi ne zorunluğu vardıki sen le olmaya??? Unutma hiç bir erkek sevmediği kadını karısı yapmaz koynuna almaz eğlenir gezer yer içer ama evlenmez ben böyle düşünüyorumn

ne dıyebılırımkı mutlu olurdum tabıkı sende soyle bır empatı yap ya tersını deseydı
(senı ılk gordugum zamanlar senden cok etkılenmıstım,cok hoş gelmıstın,
fakat artık begenmıyorum senden etkılenemıyorum)deseydı ıste ozaman canının sıkılması gerekırdı bence tatlım..

başta yakıştıramayanlar vs gerçekten büyük haksızlık yapmışlar. böyle sözler nasıl söylenebilir yeni bir çifte inanılmaz...

bence kendine güvenine sorun var. eğer bunu aşabilirsen her şey hallolur. ve bunu aşman için de güzelleşmen değil, kendini geliştirmen gerekir. hepimizin her zaman gelişmeye ihtiyacı var, dediklerimi umarım yanlış anlamazsın...

benim anlamadğım yakıştırmakla ilgili değil ama mesela bende çok sevdiğim bir tanıdığımızın seçtiği kızı beğenmedim hatta
erkeksi buldum eşimde ve birçok tanıdım insanda hemfikirdik ama o kişiye bunu asla söylemedim hatta kızı gösterdiğinde yarımağızla hoş kızmış dedim yani nebiçim insanlar bu böyle denir mi yauv onu anlamıyorum.bak tatlım keşke o kız burda olsa o kendine okadar güveniyorki anlatamam sen niye taktın bu güzellik konusuna bunlar gecer gider emin ol 55*60
yaşında bundan güzel olmayacaksınız oda sende önemli olan anlaŞMAK ne güzeeller var bir çocukla 3 kişilik oluyorlar;))
ne çirkinler var 50 yaşındalar hala 40 duryorlar ;);) takma yaa çirkin olan ördek değil unutma ördekler onu çirkin gördüler aslında o kuğuydu;;))ve ancak kuğuların yanında farkedildi

bu lafinda bi problem yok

hadi '"seni ilk gordugumde cok guzel buluyordum,simdi cok cirkinlestin gozumde suran soyle buran boyle' deseydi??
hic dusundunmu??:DD

bence bu kadar abartma bu olayi esin dusrust davranmi hem ilk gorduumde demis su adna cok sveiyormus olabilir 4 gourmede nisanlanmissiniz sne onu ilk gorunce carpildinmi bende esimi ilk gorunce guzel bulmamistim hatta ona snei gorup konussaydim kesin beyenmezdim dedim ama ben esimle 2 ay telde konusmustum once uzak sheirlerdeydik reimdekinden farkli cikti o yzuden abrtma ve takma benimkide bana ben sairsin sverdim seni nasila ldiysam diyor kaynanam boile dedi onemli olan su an herkesin farkli bir gorusu var guzellik bakimindan bence takma adamida uzme

yaklaşık bir yıldır birlikte olduğum adamı ilk gördüğümde pek de bişey hissetmemiştim çarpılmamıştım hayatımın erkeği dememiştim ama onunla geçirdiğim her dakika ona öylesine bağlandım öylesine sevdim ve gözüme öyle güzel görünmeye başladı ki şuan ondan daha yakışıklı ondan daha kişilikli ondan daha üstün bir erkek olamaz benim için o benim herşeyim..hayatımı birleştireceğim insan..ha bunu ona bu şekilde anlatmam çünkü aynen sizin durumunuzda olduğu gibi yanlış anlamasından ve üzülmesinden korkarım ama onu şuan ilk gördüğüm günkünden yüzbinlerce kat daha fazla seviyorum..
sanırım eşiniz de sizin için böyle düşünüyor yani asayiş berkemal telaşa gerek yok:)

yaklaşık bir yıldır birlikte olduğum adamı ilk gördüğümde pek de bişey hissetmemiştim çarpılmamıştım hayatımın erkeği dememiştim ama onunla geçirdiğim her dakika ona öylesine bağlandım öylesine sevdim ve gözüme öyle güzel görünmeye başladı ki şuan ondan daha yakışıklı ondan daha kişilikli ondan daha üstün bir erkek olamaz benim için o benim herşeyim..hayatımı birleştireceğim insan..ha bunu ona bu şekilde anlatmam çünkü aynen sizin durumunuzda olduğu gibi yanlış anlamasından ve üzülmesinden korkarım ama onu şuan ilk gördüğüm günkünden yüzbinlerce kat daha fazla seviyorum..
sanırım eşiniz de sizin için böyle düşünüyor yani asayiş berkemal telaşa gerek yok:)

öyle güzel yazmışsınızki ben de bu şekilde düşünüyoruum..
arkadaşın da eşi,onu ilk zamanlardan daha fazla seviyo,daha çok beğeniyomuş,e ne güzel iştee!!

Back
X