Bakıcı tutmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor. Bence ücretsiz izin almayın tayininizi daha erken yaşamak istediğiniz bir yere isteyin. Bebek nasıl olsa bakıcıya verilecek, sizin tayin olayınız ne kadar erken olursa o kadar iyi olur bulunduğunuz durum açısından bakınca.Arkadaşlar ben öğretmenim. Benim memleketime 10 saat, eşimin memleketine 3 saat uzaklıkta özellikle hastane açısından olanakları kötü bi ilçede görev yapıyoruz, il merkezine bile 1.5 saat. Bebeğim yeni eğitim yılı başladığında 3 aylık olacak nasipse. Ben aylıksız izin alırsam 2017yazında eeğer aylıksız izin almazsam 2016 yazında tayin isteyebiliyorum. Hem bebeğimi çok küçükken bakıcıya vermek istemiyorum hemde buradan gitmek istiyorum olanakları yüzünden. Babam aksi biri olduğu için annemin bakma durumu yok gibi,kvalidemde 2 senedir eltimin
çocuğuna bakiyor sürekli söylenerek bunu bile bile bakmasını istemiyorum.
Siz olsanız ne yapardınız??
zor bi durum... bayanların çalışmasının en kötü can alıcı kısmı burası sanırım...Arkadaşlar ben öğretmenim. Benim memleketime 10 saat, eşimin memleketine 3 saat uzaklıkta özellikle hastane açısından olanakları kötü bi ilçede görev yapıyoruz, il merkezine bile 1.5 saat. Bebeğim yeni eğitim yılı başladığında 3 aylık olacak nasipse. Ben aylıksız izin alırsam 2017yazında eeğer aylıksız izin almazsam 2016 yazında tayin isteyebiliyorum. Hem bebeğimi çok küçükken bakıcıya vermek istemiyorum hemde buradan gitmek istiyorum olanakları yüzünden. Babam aksi biri olduğu için annemin bakma durumu yok gibi,kvalidemde 2 senedir eltimin
Eşinizle birlikte karar verin
Onun fikri ne bu konuda
Ben bakıcıya vermezdim bir yıl fazla kalırdım o ilde çocuğuma kendim bakardımArkadaşlar ben öğretmenim. Benim memleketime 10 saat, eşimin memleketine 3 saat uzaklıkta özellikle hastane açısından olanakları kötü bi ilçede görev yapıyoruz, il merkezine bile 1.5 saat. Bebeğim yeni eğitim yılı başladığında 3 aylık olacak nasipse. Ben aylıksız izin alırsam 2017yazında eeğer aylıksız izin almazsam 2016 yazında tayin isteyebiliyorum. Hem bebeğimi çok küçükken bakıcıya vermek istemiyorum hemde buradan gitmek istiyorum olanakları yüzünden. Babam aksi biri olduğu için annemin bakma durumu yok gibi,kvalidemde 2 senedir eltimin
Arkadaşlar ben öğretmenim. Benim memleketime 10 saat, eşimin memleketine 3 saat uzaklıkta özellikle hastane açısından olanakları kötü bi ilçede görev yapıyoruz, il merkezine bile 1.5 saat. Bebeğim yeni eğitim yılı başladığında 3 aylık olacak nasipse. Ben aylıksız izin alırsam 2017yazında eeğer aylıksız izin almazsam 2016 yazında tayin isteyebiliyorum. Hem bebeğimi çok küçükken bakıcıya vermek istemiyorum hemde buradan gitmek istiyorum olanakları yüzünden. Babam aksi biri olduğu için annemin bakma durumu yok gibi,kvalidemde 2 senedir eltimin
hamile kalmadan önce düşünmediniz mi bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?