Siz Olsanız ne yapardınız kararsızım

ysfkardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
122
60
28
35
İyi akşamlar sizden bir fikir almak istiyorum oğlum üç aylık ailemin yanına gitmek istiyorum uçak yolculuğu yapmam gerek. Bir yönden gitmek istiyorum kafa dağıtmak için diğer yönden kararsızım hava soğuk uçakta çocuk durur mu zor olur mu orada hastalanır mı kafam çok karışık siz Olsanız ne yapardınız???

cevremdeki ve ailemdeki herkes bebekleri
2 -3 aylık olduğundan beri ucak seyaheti yapıyor.herhangi bi rahatsızlık yok.
yalniz şunu belirteyim bu tamamen çocuğa bağlı bi durum...
yeğenim var gık demez 3 -5 saat uçar.
yeğenim var feryat figan...
her uçuşları bile aynı değil.
denemeden bilemezsin.

1-2 saatlik uçuşsa hiç gözümde büyütmem..

Karnı toksa bi güzel uyur..gaz sancısı çeken huysuz bi bebekse umarım eşref saatine denk gelir yolculuk..

Bizde 12 saatlik araba yolculuğu yapmıştık..çok korkup kafamda buyutmuştum ama gayet kolay geçmıştı..paso uyumuştu.

Oğlum 2 aylıkken uçak yolculuğu yapmıştım 3 saat kadar sürdü. Sıkılınca cok ağladı tabi uykusu geldi uyuyamadı vs ama bunlar haricinde bir sıkıntı yaşamadım.
Tek önemli nokta kulaklarının basınçtan zarar görmemesi için inişlerde ve kalkışlarda bebeği emzirmeniz. Biberon yada emzikte olur ama mutlaka yutkunmasını sağlamalısınız.

İyi akşamlar sizden bir fikir almak istiyorum oğlum üç aylık ailemin yanına gitmek istiyorum uçak yolculuğu yapmam gerek. Bir yönden gitmek istiyorum kafa dağıtmak için diğer yönden kararsızım hava soğuk uçakta çocuk durur mu zor olur mu orada hastalanır mı kafam çok karışık siz Olsanız ne yapardınız???
Canım ben almanyada yaşıyorum. ...ailemi 1 bucuk senedir görmedim....hamilelikti bebekti derken gidemedim. ...şimdi 3 aylık benimkide...annemler çok istiyor gelmemi ama hava soğuk bebekler çabuk etkilenir diye gitmiyorum. ..bence sende havarın ısınmasıni bekle

Yolculuk bir buçuk saat bazı sitelerde uçağa binmeden önce ağrı kesici verin diyor vermesem çok etkilenir mi acaba

Canim ben cocugum 5 aylikken 6 saatlik bir ucak yolculugu gecirdim.
Iyi basladi ama alcalmaya basladiginda susturamadim, cok hareketli ve
Sabit yerde durmayi sevmeyen bir bebekti. Emzirdim olmadi, ne yaptiysam olmadi.
En son kustu aglamaktan.
Insallah sizin yolculuk rahat gecer. Bazi bebekler hic etkilenmiyor, eme eme gidiyor.

Canım ben almanyada yaşıyorum. ...ailemi 1 bucuk senedir görmedim....hamilelikti bebekti derken gidemedim. ...şimdi 3 aylık benimkide...annemler çok istiyor gelmemi ama hava soğuk bebekler çabuk etkilenir diye gitmiyorum. ..bence sende havarın ısınmasıni bekle
İşte bende ondan korkuyorum havalardan gerçi bulunduğum şehir de soğuk ama hava değişimi falan olur diye korkuyorum

Uçak motoru sesi bebeklere ninni gibi geliyor, uçak havalanınca genelde uyuyor bebişler,
hasta vs değilse sorun olmaz bence

Kalkışta ve inişte emzirmeyi unutmayın. Onun dışında uçakta bir sorun olacağını sanmıyorum.

Biz bebisimle ilk ucak yolculuğumuzu 30 günlükken yapmistik:KK48: giderken hersey çok iyiydi ama dönüş yolculugumuzda beni mahvetti bi buçuk saatlik yolculugumuz boyunca cildirircasina agladi sanırım basinctan biraz fazla etkilendi ama sonra geçti gitti vala ben de ailemi çok özledim Şubat gibi gitcem Allah izin verirse ucak yolculuğundan birsey olacağını sanmam ama hava değişiminden etkilenir mi bebisin bilemem canım ama inşallah birsey olmaz diye düşünüyorum ailene ulaştıktan sonra onlar bizden daha iyi bakarlar nasıl olsa:KK66:

Vallaha hiç gözünde büyütme bebişin daha küçük uyutursun,emzirirsin hemen uyur..
Büyük olsa asıl sıkıntı kusması,sıkılması oohooo hiç bitmez çişi gelir,karnı acıkır anam anam :D

Bence biraz tedbir alarak yapabilirsiniz...
Doktorunuza sorarak kulak tıkacı bebeğinize takabilirsiniz , zira kulağında çınlama ve gaz problemi olacağı içinnn , genelde bebekler yolculuklarda daha sakindirler...
Hava değişikliği muhtemelen birazda olsa olacaktır bebeğinizde , bulunduğu ortamın ısısına dikkat ederseniz bir kaç günde uyum sağlar..
Birde gitmeden her ihtimale karşı ilaçlarını bulundurun ,

Şimdiden iyi yolculuklar,unutmayın anne mutluysa bebeğede yansır...

Biz bebisimle ilk ucak yolculuğumuzu 30 günlükken yapmistik:KK48: giderken hersey çok iyiydi ama dönüş yolculugumuzda beni mahvetti bi buçuk saatlik yolculugumuz boyunca cildirircasina agladi sanırım basinctan biraz fazla etkilendi ama sonra geçti gitti vala ben de ailemi çok özledim Şubat gibi gitcem Allah izin verirse ucak yolculuğundan birsey olacağını sanmam ama hava değişiminden etkilenir mi bebisin bilemem canım ama inşallah birsey olmaz diye düşünüyorum ailene ulaştıktan sonra onlar bizden daha iyi bakarlar nasıl olsa:KK66:

Yoksa o yanıma oturan bebek sizinki miydi :P

Ayyy bu bebekler amma ağlıyor uçakta bebek varsa ayaklarım geri geri gidiyor :P

Bence biraz tedbir alarak yapabilirsiniz...
Doktorunuza sorarak kulak tıkacı bebeğinize takabilirsiniz , zira kulağında çınlama ve gaz problemi olacağı içinnn , genelde bebekler yolculuklarda daha sakindirler...
Hava değişikliği muhtemelen birazda olsa olacaktır bebeğinizde , bulunduğu ortamın ısısına dikkat ederseniz bir kaç günde uyum sağlar..
Birde gitmeden her ihtimale karşı ilaçlarını bulundurun ,

Şimdiden iyi yolculuklar,unutmayın anne mutluysa bebeğede yansır...

Bu sakin bebekler nerde panpa bana neden hep ağlayanlar dek geliyor :P

Back
X