Siz olsanız ne yapardınız?Nasıl bir yol izlemeliyim?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
3
26
Merhaba kızlar.Yaklaşık bir aydır konuştuğum ve görüştüğüm birisi var benden 6 yaş falan büyük.Kendisi aylardır beni aramış benimle tanışabilmek için ve tanıştık .Ben de beğendiğim için görüşmek istedim ve görüşüyoruz.Ben henüz okuyorum ama o çalışıyor bu yüzden de haftaiçleri bana geç yazmasını falan anlıyorum ama mesela haftasonu evde olduğu halde iki saatte falan dönüyor mesajlarıma hatta bazen altı saat sonra yazıyor sinemadaydım falan diyor yani hiç ben şuan müsait değilim sonra görüşelim demiyor gece birden uyuyor ben ister istemez bekliyorum bir bakıyorum sabah uyumuştum yazamadım diye mesaj atıyor bu son zamanlarda sürekli böyle.Anlattıklarımdan dolayı biraz takıntılı ergen gibi görünmüş olabilirim yani ben de normalde mesajlaşma falan yeribe yüzyüze görüşmeyi tercih ederim ama mesajlar da önemli diye düşünüyorum.Bu yüzden sizlere de danışmak istedim sizce nasıl bir yol izlemeliyim ondan hoşlanıyorum ama oba sorup da sıkmak istemiyorum onu.Kısaca ne yapmamı önerirsiniz?

Hevesi geçmiş gibi.
Karşınıza alıp sorarsanız muhtemelen “yoğunum, yorgunum, ilgileniyorum” gibi tipik cevaplar verecektir.
Ben olsam kendimi çekerdim böylesine. Normalde konuşma yanlısıyım ama 1 ayda böyle yapan adamla konuşmam kendimi çekerim.

Yani artık mesajlarına dönmesem bu onun ilgisini çeker mi sizce

Yani artık mesajlarına dönmesem bu onun ilgisini çeker mi sizce
İlgi çekmek olarak düşünmeyin. Ama böyle az yazan birinin üzerine düşmek hem ters etki yapar hemde gurur kırıcı.
Kendinizi çekerseniz ve gerçekten ilgisi varsa bir şeylerin yolunda gitmediğini fark eder. Etmezse de siz çoktan ayrılığın ilk adımını aşmış olursunuz bu süreçte.

Kesinlikle çok haklısın o zaman ben geri çekiyorum kendimi artık gerisi ona kalmış.Mesajıma üç saat sonra dönen birinin mesajına en geç on dkda dönüyorum.Yani ilgilenmem de bir işe yaramadığına göre geri çekileyim ben de.

Bence kendiniZi çok kaptirmamişken üstüne düşmeyin. İleride iyice tepenize çıkar

Bikaç ay önce arkadaşımın hayatında böyle dengesiz birisi vardı, aynı tavırlar onların da 6 7 yaş vardı aralarında bir an arkadaşım yazıyor sandım:) çocuğa açık açık uzunca ilgisizliğini artık dayanamadığını ayrılmak istediğini yazdı ve çocuk o kadar yazıya karşılık "tamam" dedi ve bitti. Seven insan ilgi gösterir merak eder vakti olmasa bile bi şekilde molasında falan yazar. Teknoloji çağındayız telefondan iletişime geçmek gerçekten seven insan için bu kadar zor olmamalı..

Ama biz çıkmıyoruz yani ayrılmak gibi bir durumumuz olamıyor bizim.Bu durumda ona salak gibi de görünmek istemiyorum .Ne yapayım sence?

Neden hafta sonu birlikte zaman geçirmiyorsunuz?
Sinemaya birlikte gidin mesela... bu şekilde kurar durursunuz
Her şeyi açık açık görmek ve net konuşmak için lütfen yüz yüze görüşün.

Kesinlikle seven arar sorar yazar. Benim de bir sevgilim böyleydi. Ayrı şehirlerdeydik hep ben giderdim yanına salak gibi. Neyse sonra evlenme durumuna gecegiz ama bir türlü olmuyor ablam konuştu telefonda. Her şeye bahanesi vardı ablam telefonu kapattı ve biz seni buna zorla mı veriyoruz dedi.
O an dank etti kafama . Ben ayrıldım. Tabi sonra çok yalvardı yakardi hayır dedim. Sonra yine bir gün mesaj atıyordu dedim senin de karşına iyi biri çıkar inşallah, var zaten dedi şok oldum. Bana geç yazarken bana ilgisizken onla vakit geçiriyordu kim bilir. Ve ayrılmamızdan 7 ay sonra evlendi. Hem de iş yerindeki kızla. Bir gün düğüne gitmişti iş arkadaşının kız orda bunun yanında duruyordu. Ben de salak gibi hiçbir şey düşünmemiştim...

evli olabilir mi

Neden hafta sonu birlikte zaman geçirmiyorsunuz?
Sinemaya birlikte gidin mesela... bu şekilde kurar durursunuz
Her şeyi açık açık görmek ve net konuşmak için lütfen yüz yüze görüşün.
Konuşmak istemediğimi söyledim bugün o da yüz yüze görüşüp halledelim ben görüşmek istiyorum falan dedi..Sanırım ben abarttım biraz işi olduğu için yazmıyor olabilir .Yarın da yüz yüze konuşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…