Siz olsanız ne yapardınız o telefonu ?

Kız azılı sapık mıydı ki öyle tepki verdiniz. Karşınızda birbirlerine kur yapacak halleri yok ya

Siz istediğiniz kadar yolun kadınların saçını başını eğer erkeğin içinde varsa bir tarafınızı yırtsanızda yapar

Bu kadar abartmayın

Bana biri bu kk'deki kadinlari anlatabilirmi? Cözebilirmi? Anliyamadim yahu! Böyle önemsiz bir olayda trip yapiyor, kiskaniyorlar fakat gerçekten bir aldatma olunca "aman yuvam, aman yuvam" deyip duruyorlar ve af ediyorlar.

Ben ve esim olsaydik acaip bir sekile eglenirdik, hatta olaydan sonra gülerdik ve hatta arkadaslarimiza anlatirdik "geçenlere bi kafede oturdugumuzda ne oldu biliyormusunuz.."

Benim anliyamadigim "önce o kadin bana sormaliydi" düsüncesi. O benim esim, evcil bir hayvanim degil! Esimin kendi iradesi var, kendisi evet ve hayir diyebilir. Kaldiki böyle olaylardi belli bir protokol yoktur cünkü siradisi oldugu için ve insan o olayin verdi hiz yada heycanla ne yaptiginin bile farkinda degil.

Kanimca konu sahbi olayi gerçekten abartmis.

Kızın yaptığı hareket çok saçma ve çocukça rahatsızlık edilmeyen bir insan telefonu kapatır,açmaz hiç olmadı numarasını değiştirir kurtulur. Zaten kıza o anda ağzının payını vermişsiniz rahatlamışsınız. Ama bence eşinize haksızlık etmişsiniz güzel bir hafta sonunu kavgayla geçirmeye değecek bir olay değil. Neden böyle bir insan yüzünden sen eşinle aranı bozuyorsun onun kalbini kırıyorsun ki ben olsam güler geçerdim. Adama yazık ya...

ben nedense bunda bır sey gormedım aynı sey bnm basıma gelse eşimle kıza yardım etmeye calısırdık herhalde

Bazı arkadaşlar kızın ne gibi kötü bir niyeti olabilir ki, belli ki kimi kimsesi yok yardım edip sevaba girseydiniz ne olurdu ki sanki gibi yorumlar yapmışlar. İyide arkadaşlar, kızın sahip çıkalacak bir hali yok ki peşinde bir sapık yok ki, telefonun diğer ucunda bir sapık var ve telefonu kapatarak çözüme ulaşabilirdi. Açıkçası ben kızın telefonu kapatmak yerine eşinize getirmesini çok iyi niyetli bulmadım. Bende olsam sizin verdiğiniz tepkiyi verirdim. Eşinizin o anda basireti bağlanmış olabilir tabii ama hiç tanımadığı birisi için durup dururken hiç tanımadığı bir insanla küfürleşmekte çok saçma. Bir de masaya bayan yerine bir bey gelipte telefonu size uzatsaydı karşı tarafla konuşmanız için ve siz konuşsaydınız hele hele de o bey size sevgilisiyim de deseydi acaba eşiniz ne tepki verirdi. Karımın o anda basireti bağlandı bunlar olabilecek şeyler diye mi düşünürdü. Eminim ki çok daha ağır bir tartışma yaşanırdı. Baştan sonua kadar haklısınız bence.

maalesef düşüncesiz,arsız kadınlar o kadar fazla ki....Allah onlara akıl fikir versin. çok genişler çok rahatlar yahuu.. olacak iş değil. :50:

Bazı arkadaşlar kızın ne gibi kötü bir niyeti olabilir ki, belli ki kimi kimsesi yok yardım edip sevaba girseydiniz ne olurdu ki sanki gibi yorumlar yapmışlar. İyide arkadaşlar, kızın sahip çıkalacak bir hali yok ki peşinde bir sapık yok ki, telefonun diğer ucunda bir sapık var ve telefonu kapatarak çözüme ulaşabilirdi. Açıkçası ben kızın telefonu kapatmak yerine eşinize getirmesini çok iyi niyetli bulmadım. Bende olsam sizin verdiğiniz tepkiyi verirdim. Eşinizin o anda basireti bağlanmış olabilir tabii ama hiç tanımadığı birisi için durup dururken hiç tanımadığı bir insanla küfürleşmekte çok saçma. Bir de masaya bayan yerine bir bey gelipte telefonu size uzatsaydı karşı tarafla konuşmanız için ve siz konuşsaydınız hele hele de o bey size sevgilisiyim de deseydi acaba eşiniz ne tepki verirdi. Karımın o anda basireti bağlandı bunlar olabilecek şeyler diye mi düşünürdü. Eminim ki çok daha ağır bir tartışma yaşanırdı. Baştan sonua kadar haklısınız bence.

O zaman o kadinin niyeti neydi sence? Hayatimda hiç telefonunu uzatip baksa birisiyle konusmayi flört teknigi olarak görmedim.
Tamam, o sevgili oldugunu söylemek biraz abartili olabilir (ki kendim ona o kadar takilmazdim, sanki onu söyleyerek sevgili oluyorlarmis gibi) fakat yinede konu sahibide bence abartmis. Kadinin bence bir niyeti felan yoktu, sadece siradisi bir olay oldu o kadar.

Ben mesele bu olay oldugunude esim ile gülüp, eglenip geçerdim. Varsayalimki konu sahibi her hangi nedenden dolayi daha hasas, yinede kavga etmeye bilirdi. Sonuçta eside o an konu sahibin ile ilk önce baka kalmis. Kiza bagirmak yerine, hem kendilerini hem o kiz orda rezil etme yerine, telefon konusmasindan sonra sadece biraz rahatsiz oldugunu dile getirebilirdi ve keske o telefonda konusmasaydin, amaan artik olan oldu deyi verip keyifli bir sekilde halen hafta sonuna baslayabilirdi.

Bu neden dolayi bütün gün tartismalari aslinda konu sahibin daha çok özgüvensiz oldugunu gösterir bence.

O zaman o kadinin niyeti neydi sence? Hayatimda hiç telefonunu uzatip baksa birisiyle konusmayi flört teknigi olarak görmedim.
Tamam, o sevgili oldugunu söylemek biraz abartili olabilir (ki kendim ona o kadar takilmazdim, sanki onu söyleyerek sevgili oluyorlarmis gibi) fakat yinede konu sahibide bence abartmis. Kadinin bence bir niyeti felan yoktu, sadece siradisi bir olay oldu o kadar.

Ben mesele bu olay oldugunude esim ile gülüp, eglenip geçerdim. Varsayalimki konu sahibi her hangi nedenden dolayi daha hasas, yinede kavga etmeye bilirdi. Sonuçta eside o an konu sahibin ile ilk önce baka kalmis. Kiza bagirmak yerine, hem kendilerini hem o kiz orda rezil etme yerine, telefon konusmasindan sonra sadece biraz rahatsiz oldugunu dile getirebilirdi ve keske o telefonda konusmasaydin, amaan artik olan oldu deyi verip keyifli bir sekilde halen hafta sonuna baslayabilirdi.

Bu neden dolayi bütün gün tartismalari aslinda konu sahibin daha çok özgüvensiz oldugunu gösterir bence.

Arkadaşa katılıyorum. Ben de cidden bende bir tuhaflık var sanmaya başlamıştım. Kızın hareketi en fazla densizlik olarak nitelendirilebilir. Ama sanki sapık, aranan, yollu bir kız gibi yorumlar var.

Eğer ki biri bana telefonu getirse ve eşim konu sahibi gibi müdahale etse bana da kendim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyormuşum gibi davransa işte o haftasonu ona o zaman rezil olur. Biri benden bir şey istemek için eşimden izin alsa ben irrite olurum. Babam mı o benim? Bu yaştan sonra kendimle ilgili kararları kendim alırım.

Ben bu konuda ne yapardım. Öncelikle kamera şakası mı acaba diye etrafa bakardım çünkü şaka gibi gelirdi. Kızın telefonda herkesin duyabileceği sesle arama diyip durması falan komik. Sonra kızın sevgili yorumuna sinirlenir miydim şimdi kestiremiyorum (şu an sinirlenmem gibi geliyor ama yaşamadan da bilemicem) En fazla alır kapatır. "Bu adamın seviyesi belli. Telefonu bir erkeğin açması ile çözülecek bir şeye benzemiyor. Savcılığa dilekçe verin isterseniz" derdim diye düşünüyorum.

o değilde keşke o kız bu konuyu okusa da gereken cevabı verse :31:

Eğer ki biri bana telefonu getirse ve eşim konu sahibi gibi müdahale etse bana da kendim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyormuşum gibi davransa işte o haftasonu ona o zaman rezil olur. Biri benden bir şey istemek için eşimden izin alsa ben irrite olurum. Babam mı o benim? Bu yaştan sonra kendimle ilgili kararları kendim alırım.

Ben bu konuda ne yapardım. Öncelikle kamera şakası mı acaba diye etrafa bakardım çünkü şaka gibi gelirdi. Kızın telefonda herkesin duyabileceği sesle arama diyip durması falan komik. Sonra kızın sevgili yorumuna sinirlenir miydim şimdi kestiremiyorum (şu an sinirlenmem gibi geliyor ama yaşamadan da bilemicem) En fazla alır kapatır. "Bu adamın seviyesi belli. Telefonu bir erkeğin açması ile çözülecek bir şeye benzemiyor. Savcılığa dilekçe verin isterseniz" derdim diye düşünüyorum.

Evet ya, ben esim ile disarda gezince biz yapisik ikiz olmuyoruz. Halen bir bireyiz. Burdaki kadinlarin "aman aman, kocami kapacaklar" piskolojisini hiç anlamiyorum. Burda geçenlerde bir konu bile varda, kadin esinin 15,16 yasinda kuzenini kiskaniyordu ve burda birçok kadin ona hak veriyordu.

Ben hiçbir zaman esimi kiskanmadim diyebilirim, bence bu esimi beni çok sevdiginden emin olmam ve o konuda kendime güvenmemden kaynaklaniyor diye düsünüyorum. Yani mesela bu konuda bile herkez konu sahibini kutlamasi bana çok tuhaf geldi. Yani orda af edersin koca kari gibi o kizi azarlayip, sonrade esine bagirma çagirme ve tartasmak ile eline ne geçiyor?

Vallahi o adamada üzüldüm, adam ne aldatti ne kötü bisey yapti ama hafta sonu zehir geçti. Kanimca böyle davranislar sadece çiftlerin birbirinden sogumasini saglar. Bos bir olaydan konu sahibi böyle bir tepki veriyor ise, acaba gerçekten biseyler olunca nasil tepki verecek merak ediyorum.

Ya iyide esinden bir sey istiyor.esin senin malin mi ki bir sey yapmasi icin senden izin isteyecek?
Ha dogru soyluyorsun kadin normal biri olsa telefonu kapatabilirdi.belki gercekten art niyeti var.
Siz olsaniz demissin ben olsam o telefonu sevgilime verirdim.bir iki konusup savsin kadinin basindan.sonra hala ise yaramadi ariyorsa.kalkalim bizim sorunumuz degil filan derdim tavirindan rahatsiz olduysam.yok kadin o an iyi niyetli geldiyse yardim ederdim.zaten esin masaya gelen bir kadina atilip mekani onla filan terketmeyecegine gore gereksiz kiskanlogin alemi yok.

Back
X