siz olsanız ne yapardınız, özellikle çocuklu anneler..

simali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
9
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bir arkadaşımın büyük bir problemi var ne yapacağını bilemiyor.. Bu arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var eşiyle problemleri var, kıskançlık, kılık kıyafete karışma gibi her evlilikte olan problemler fakat bu arkadışımı boşanma seviyesine getiren asıl sorun şöyle eşi çocuk doğduktan 1 sene sonra arkadaşıma şöyle bir cümle kuruyor, herkes hata yapabilir mert benim oğlum olmasada onu çok seviyorum diyor... arkadaşım önceleri eşinin ne demek istediğini anlamamış sonra kafasına takılmış bana da anlattı bence seni başkasıyla aldatmakla ve o kişiden çocuk yapmakla suçluyor dedim ve şimdi arkadaşım bu sebepten dolayı boşanma kararı aldı... eşine sordum neden böyle düşündün diye, kayda değer önemli birşey söyleyemedi, yok regl döneminden önce birlikte olmuşlarda bu dönemde çocuk olmazmış, anne kan grubu 0 babanınki A bebeğin kanı 0 efendim neymiş Ave0 dan 0 grubu çocuk olmazmış..dedi.. şimdi arkadaşım babalık testi yaptırıp bu adamdan boşanacak siz olsaydınız ne yapardınız...... ayrıca bu arkadaşımın anne ve babası yok kendi başına ayakta durmaya çalışacak kiralık ev v.s.

Aynısını yapardım.
Dna testi yaptırır,mahkemeye sebep olarak eşimin bu tavrını sunar ve boşanırdım.
Nafakayıda alırdım.
Böyle adam çekilir mi resmen başkasıyla yattın diyor adam alenen..!!

Erkekler neden bukadari igrenc ya. Madem süpheleniyorsun, al cocugun sacinin telini git babalik testini yap hickimse anlamadan, senin icin rahat etsin. Bu ne yani. Yazik degilmi, nekadari yipratiyorlar insani durduk yere. Valla keske yuvasi yikilmasin diyecegim ama böyle bir adamla ben beraber olabilirmiyim, cok zor, yani gercekten arkadasina kalmis. En azindan hemen bosanmasin ama ayrilsinda akli basina gelsin belki ise yarar. Valla cok kötü bir durum, Allah arkadasina sabir versin.

benim esim bana bu sekilde davransaydi bende bosanirdim...daha fazla yara almadan yol yakinken ayrilirdim...bana güveni olmayan eslen nasil hayatimi devam ettirebilirimki..heleki böyle bir durumda.hic kaldiramazdim...

canım ya bu adam nebiçim birşey, resmen karısının kendinden boşanmasını sağlamış.
bildiğim kadarıyla bebek annesinin kanını alır, babanın kanını aldığı taktirde kan uyuşmazlığı olur ama bu gerçek babası olmadığını kanıtlayan birşey değildirki. resmen birşey bahane etmek istemiş ve bu iğrenç iftirayı atmış arkadaşınıza.
bence arkadaşınızın gerçekten canını çok sıkıyorsa bu durum kesinlikle babalık testinide yaptırdıktan sonra dava açsın yüklü tazminat+nafaka talep etsin......
Allah yardımcısı olsun canım... gerçekten sinir bozucu bir durum...

Paranoyaklık derecesinde dengesiz bir adammış.

O adam arkadaşınızın hayatını zindan eder, akıl sağlığını yitirir kadın Allah korusun.

Yaptırsın testini, fırlatsın suratına, bassın kıçına tekmeyi.:umursamaz:

yorumlarınız için çok teşekkürler bende aynısını söyledim boşanması gerekiyor, çocuk için çok üzülüyor birde ekonomik boyutu var tabi baya bir zokluk çekecek 2 kardeşi var evli onlar sana destek olurlar dedim...

evlilik hayatında insan kavgada veya değil eşinden bir çok söz işitiyor.çoğu da unutuluyor ama namusa gelen laflar unutulmuyor malesef.arkadaşınızın eşi çok büyük kabalık yapmış affedilecek şey değil.bu adam bırakılıp o çocuğu bir daha görmemeyi hakediyor ama işte çocuğa yazık.kararsız kaldım.bilmiyorumkismile

Oooo adam iftira atmış,resmen eşinin namusundan şüphe ediyor!!!!
Boşansın ya,bugün bunu diyen yarın kimbilir neler söyler..
Hastalık falan değil bu be terbiyesizlik bence!!!:kızgın:

evet arkadaşımda çocuğu için çok üzülüyor ama böyle yaşanmazki... eşi önce kabul etmedi babalık testini, eşi özür dilemiş ama arkadaşım ona inanmıyor babalık testinde ısrar ediyor sonra boşanacak....

İyi madem kabul ediyormuş adam çocuğu,
Karısının evlilikleri zarfında başka bir adamla beraberliğinide sorun yapmamış,affetmiş,
Kadının da maddi zorlukları olacakmış boşanınca madem,
Eeee...
Devam mı etsinler yani?

Arkadaşınız zaten boşanmak istemiş bu sebebten dolayı,sizde demişsiniz ya bende boşan dedim diye..
Yine eee...

Buradan da farklı bir cevap çıkmaz...

valla yapılacak şey belli bu şekilde evilikmi olur adam resmen başkasından bu çocuk demeye getirmiş zor bir durum allah kimseye vermesin böyle cahil koca ne diyeyim karar arkadaşınızın ben olsam çoktan testi yapıp kıçına tekmeyi basmıştım :delphin::delphin:

Son düzenleme:
kişi, karşıdakini de kendi gibi bilirmiş.. Kimbilir kendi ne pislikler yedi ki eşine de bunu kolayca yakıştırıyor.. Hem terbiyesiz hem de hasta ruhlu.. boşanmakla en doğrusunu yapıyor arkadaşın :umursamaz:

Bir erkeğin, çocuğunun annesine karşı yapabileceği daha büyük bir terbiyesizlik yok.

Ben de aynısını yapardım diye düşünüyorum. Allah o kadının yolunu açık etsin, kendine saygısından ötürü kutluyorum onu.

arkadaşın eniyisini yapmış varmı böyle bi çirkinlik yaaa ne demek yani bunlar...
yaptırırdım babalık testini çarpardım yüzüne sonrada vururdum kıçına tekmeyi görürdü gününü terbiyesize bak kendi namusundan boş yere şüphe duyan adamdan hayır gelmez zaten o yavaş yavaş şizofrene bağlamış demektir...

yada testi yaptırdıktan sonra sizden özür dilese bağışlarmısınız, geri dönermisiniz....

Gerçek ortaya çıktıktan sonraki özürleri ne ifâde edebilir ki?!

Bana öyle bir şeyi yakıştırdıktan sonra biterdi gözümde. Sonuçları suratına çarpar çıkardım hayatından. Aşşağılık adam :kızgın:

Son düzenleme:
yada testi yaptırdıktan sonra sizden özür dilese bağışlarmısınız, geri dönermisiniz....

birdaha söylesin diye mi? ne ispatlanmış olacak ki? adamın!! güvenini kazanmış mı olacak o kağıt parçasıyla.. özür dilemesin, mümkünse kendini köprüden atsın... :umursamaz:

bende bu cirkinlige benzer bir durum yasadim..benimde saf zamnalrimdi ozamanlar...önemsemedim o adi herifin laflarini...sonra daha büyük acilar yasadim ve 5 senelik kabus evlilik bitti cok sükür..böyle tiplerden hersey beklenir...özür dilese ve affedilse bile yarin birgün baska sekilde üzer esini..

Back
X