Arkadaşlar bir arkadaşımın büyük bir problemi var ne yapacağını bilemiyor.. Bu arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var eşiyle problemleri var, kıskançlık, kılık kıyafete karışma gibi her evlilikte olan problemler fakat bu arkadışımı boşanma seviyesine getiren asıl sorun şöyle eşi çocuk doğduktan 1 sene sonra arkadaşıma şöyle bir cümle kuruyor, herkes hata yapabilir mert benim oğlum olmasada onu çok seviyorum diyor... arkadaşım önceleri eşinin ne demek istediğini anlamamış sonra kafasına takılmış bana da anlattı bence seni başkasıyla aldatmakla ve o kişiden çocuk yapmakla suçluyor dedim ve şimdi arkadaşım bu sebepten dolayı boşanma kararı aldı... eşine sordum neden böyle düşündün diye, kayda değer önemli birşey söyleyemedi, yok regl döneminden önce birlikte olmuşlarda bu dönemde çocuk olmazmış, anne kan grubu 0 babanınki A bebeğin kanı 0 efendim neymiş Ave0 dan 0 grubu çocuk olmazmış..dedi.. şimdi arkadaşım babalık testi yaptırıp bu adamdan boşanacak siz olsaydınız ne yapardınız...... ayrıca bu arkadaşımın anne ve babası yok kendi başına ayakta durmaya çalışacak kiralık ev v.s.