Siz olsanız ne yapardiniz

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Merhaba arladaslar
Fikrinizi almak istiyorum
Tesadüf eseri anneniz hakkinda kötü konuşup dedikodu yapildigini kulaginizla duysaniz tepkiniz ne olurdu?
Ayrica bunu yapanlar teyzelerinizse?
Ben ciddi sekilde tartıştım hepsiyle:))
Şimdi haliyle araya küslük girdi.
Fikirlerinizi bekliyorum...

Anneye bağlı. Mesela benim annemse hiçbir şey demem çünkü onlar iyi olur ben kötü olurum, yanlış anlamış olurum, fesat olurum, en son iftiracı ilan edilirim.

Anneye bağlı. Mesela benim annemse hiçbir şey demem çünkü onlar iyi olur ben kötü olurum, yanlış anlamış olurum, fesat olurum, en son iftiracı ilan edilirim.
:)) güldürdünüz beni kıyamam
Yok anlam veremedigimiz bicimde dışlama operasyonu yapılıyordu
Kulagimla duymus oldum tesadüfen
O kadar...

Merhaba arladaslar
Tesadüf eseri anneniz hakkinda kötü konuşup dedikodu yapildigini kulaginizla duysaniz tepkiniz ne olurdu?
Dedikodudan kastiniz nedir bilmiyorum ama ayni sizin yaptiginiz gibi annemi savunurdum sanirim.

ıyı yapmıssınız ben olsam bende agzının payını verır sonra da anneme arkandan boyle soyluyorlar derdım

hos nıyeyse kısıye gıdıp arkandan boyle soyluyorlar dedıgımde suclu durumuna dustum bıkere bı arkadas meselesınde ... basıma geldı :D annenıze bu konuda guvenıyorsanız soyleyın arkasından kım ne konusuyormus

Merhaba arladaslar

sen de diğer akrabalar yanında intikam al. gerekirse iftira at. milletin arkasından konuşmak neymiş öğrensinler.

Benim annemle teyze lerim De tartışır ama ben hep yapıcı olmaya calisirim hep birbirlerinin iyi yönlerini anlatır yumuşatmaya calisirim onlar kardes bunun farkına varmalari için ugrasirim

Back
X