- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
Merhaba hanımlar öncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha çok maaş alabilmek için ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı küçük değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hiç bir şekilde sesini çıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki güveniyor tamam ama oda yok çünkü defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız. bugün konu açıldı ve bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya güvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve görüntülü konuşma olacak ve bu çok saçma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak için eşini ve çocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu söyleyince eltim direk saldırıya geçti sen fakir kal o zaman sürün ömrün boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan ölür müsün dedi bende evet ölürüm dedim dünyada ki hiç bisey benim oğlumdan daha önemli değil iki oyuncak alayım veya özel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi büyüteyim dedim. Bana söylediği şey senin gibi aptallar yüzünden dünyada ki fakirler çoğalıyor oldu. O kadar çok sinirlendim ki hiç cevap vermeden o ortamdan çıktım eşimi arayip beni gelip almasını söyledim eşime anlattım ve çıldırdı sessiz kaldığım için. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hiç onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana çok ağır konuştu çok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu düşünüyorum maddiyat tabiki önemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gözümde