Siz olsanız ne yapardınız?

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Hafta sonu halam oğluna düğün yapıyor şu dönemde inatla iptal etmediler benim anne ve babam hasta babama illa gelin diyolarmış babamda gidicem diye tutturuyor küserlermiş
Benim iki küçük çocuğum var ve maddi durumum sadece çocuklarıma yetiyor şuan çünkü ücretsiz izindeyim halamsa ben herkesin düğününde altın taktım diyomuş yani herkese altınımı getirin demek istiyor bu hafta içinde birkaç kez aradı gelin diye açmıyorum artık telefonları annemlerde gitmezsek ayıp babanın kardeşi diyor moralim çok bozuk ya ne yapmak lazım babam tutturmus gidecekmis 60 yasında böbrek yetmezliği var elli kere anlattım gitmeyin bakın hastaneye düşerseniz bizide almazlar yalnız kalırsınız diye yok dinlemiyorlar bu insanslr neden akraba diye mecbur bırakıyolar böyle bi dönemde?

Gondersinler ne takacaklarsa gitmesinler işte, şu zamanda dugun diye tutturanlarin derdi birlikte olmak eglenmek degil zaten altin para gelsin dertleri...
Gerçi nikahta da takı oluyor niye illa dugun onu da anlamadim yani.
Takacak insan her turlu ulaştirir zaten.

Bence babanız cahil. Belliki sizi dinlemiyor,Onu tatmin edecek sözünü dinleyeceği bi kişi ona gitmemesi gerektiğini söylese keşke.
Eğer düğüne giderse, en az 15 gün siz ve çocuklarınız babanızla görüşmeyiniz.
Böbrek yetmezliğini bile bile gidecekse de yapacak bişey yok. Her koyun kendi bacağından asılır.

belli bir yaşın üstünde bu tarz şeyler önemli el alem ne der

ancak halanın oğlu arayıp dayı gelme senin sağlığın önemli derse gitmez

ayrıca bir saat düğün gittiğinde mesafeyi korumak mümkün değil

ille de gidecekse anneniz idare edebilirse düğünün sonuna gitsinler yani dağılma saatinde versin hediyeyi gelsin

düğünde polis vs olacakmış mutlaka saatinde bitireceklermiş vs deniyor

Şu pandemi döneminde insanların derdi mutluluğumuzu paylaşalım değil zaten. Taktıkları altınları geri toplamak, muhtemel gelecek takıları kaçırmamak.
Aslında bir saatlik bir nikah töreniyle bu halledilebilir.
Halanızı arayıp virüsü bahane ederek gelemeyeceğinizi ama takınızı bilahere ileteceğinizi söylerseniz küseceğini sanmıyorum.
Aslında şu zamanda takı takmak büyük külfet. İki tane çok yakın tanıdığın nikahı var. Ortalama 1500 lira para. İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Takmasan dert, taksan daha büyük dert.

Torunu oldugunda gotur durumun yoksa
İban iste altın parasını at
Oyle olmuyor canim o Zaman para ile yaziyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…