Siz olsanız ne yapardınız ?

Leylii

9 Kasım 2010
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
213
4
118
Ankara
Kızlar duyduğuma göre 21. haftadan sonra saç boyanabiliyormuş. bilmiyorumkismile Bende 21 haftayı devirdim. Sizce boyatmalımıyım , zararı olur mu bebeğe ??

Kızlar duyduğuma göre 21. haftadan sonra saç boyanabiliyormuş. bilmiyorumkismile Bende 21 haftayı devirdim. Sizce boyatmalımıyım , zararı olur mu bebeğe ??

walla canım bende öle duydum ama ne kadar doğruki sonuçta ilk aylar zararlıysa bence tamamen zararlı yani ben yaptırmıyorum benimde saçlar uzadı boya istiyor ama bebeğim daha kıymetli hayırlısıyla alıyımda beebğimi sonra boyarım inşallah pişman olacağım bişey yapmak istemem

ben danışarak boyattım 17. haftamda bişey olmadı bitkisel boyayla boyandı saçlarım 21 haftadayım şu an dr a sor bence ama ben kendi rengine çevirdim bi daha doğursamda kolay kolay boyamam

Benım saclarımın rengı turuncuya donmek uzere boyatmadım bı de kolay kolay uzamıyorlar.Diplerden ıkı cm kendı sacım cıkmaya basladı,26. haftamdayım boyatmayı dusunmuyorum,hem zaten dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus sımdı bıraz dınlensın saclarım dıyorum.

Ben de boyatmadım.Boyatmayı da düşünmüyorum. Birazcık sabretmek lazım bence.Saçımızın dibi çıkarsa çıksın.Bebeğimizin sağlığından önemli değil

ben dr a danışarak bitkisel boya ile 22. haftamda boyattım, çok az tuttulaar zaten saçımda, dr na sorabilirsin hepsinin farklı görüşü olabiliyor, ben 2 dr fikri alarak boyatmıştım.

saç boyatmanın bilimsel olarak kanıtlanmış bi zararı yok ama yinede tedbir amaçlı ilk üç ay önerilmiyor vucuda geçen kurşundan dolayı ben boyatmıştım organik boyayla kendini daha iyi hissedeceksen boyat bence moralde önemli

doğum yapalı 3 buçuk ay oldu, gölge yaptırıcam, gölge saç dibine değmemesine rağmen yaptırsam mı diye hala düşünüyorum. a.s

bilmiyorum ya, biraz dayansan nlur dogumdan snra her ay boyat istersen :) ben allahtan hamile kalmadan önce kendi rengine boyamistim bu beni bi süre idare eder :)

4 aydan sonra boyatılabılyor demişti doktor ama ben okadar kokusundan nefret etdımkı boyatmadım ve hep içimde bebeğimi tehlikeye atmaktan korktum doğumdn sonra da boyatmıcam cunku o koku hala burumda kestırıcem kendı rengıne ulaşşın.:)ne illet bi koku yaw:)hepimize hayırlı kolay doğumlar :sm_cool:

Cevaplar için teşekkür ederim ,

Evet kızlar biraz daha beklemek lazım.Henüz anne karnındaki bebeğin bağışıklık sistemi gelişmiş degil , Allah göstermesin enfeksiyon kapsa hayatımız kararır.

dr bana boyayabilirsin bişey olmaz dedi,henüz boyatmadım ama zararı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…