Siz olsanız ne yapardınız?

watershine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
102
0
26
Ankara
Kızlar geçenlerde bahsetmıstım. Konusmustukta üstüne ama kararsızım hala. Biz kiradayız ve eşimin ablası evlenceğı ıçın kendı evını bıze vermek ıstıyo hıç bır maddı talebı yok. Para bırıktırın ev alırsınız dıye saolsun. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Kızlar geçenlerde bahsetmıstım. Konusmustukta üstüne ama kararsızım hala. Biz kiradayız ve eşimin ablası evlenceğı ıçın kendı evını bıze vermek ıstıyo hıç bır maddı talebı yok. Para bırıktırın ev alırsınız dıye saolsun. Siz olsanız ne yapardınız?

hatırladıgım kadarıyla kararınızı vermıstınız ne oldu da kararsızlastın bir anda

Ne güzel işte, yardım etmeye çalışıyor size sağolsun. Ne iyi ablası varmış eşinizin. Eşiniz de bu konuya ılımlı yaklaşıyorsa taşının bence de.

Bunda kararsız kalınacak ne var ki?Çok güzel bir teklif.
Bence kabul edin, hemde para biriktirirsiniz.
Önce yinede formalite icabı teklif edersiniz, üstelersiniz bir miktar verelim die, yok istemiyorsa süper işte.

siz zaten bununla ilgili bir konu açtınız ve fikirlerimizi söyledik orada.aynı konuyu 2 gün sonra açmanın mantığı nedir çözemedim?

Ne güzel işte, yardım etmeye çalışıyor size sağolsun. Ne iyi ablası varmış eşinizin. Eşiniz de bu konuya ılımlı yaklaşıyorsa taşının bence de.

evet cok ıyıdır allah bozmasın. ıyı nıyetlıler esımın aılesı cok evımız olmasını istiyolar ve boyle bısey düsünmüsler allah razı olsn.ama ben çok kararsızım.esim süper ılımlı yaklasıyo buarada :D oyle mutlu ki ben de mutluyum ama ıçımdekı gıcık paranoya bırakmıyo pesımı...

bencede hiç düşünme bile git otur..kararsız kaldıgın konu ney,madem görümcenınde durumu iyi kira beklentisi yok.bnce bu fırsatı kaçırma canım...

hem gorumcemın guzel teklıfını gerı cevırmeyıp eve gecerdım .

hem de para mı bırıktırıp ev alırdım

Back
X