Siz olsanız ne yapardınız?

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
merhaba arkadaşlar.geçenlerde yin bir konu açmıştm.sewgilim beyaz rusya'da idi kavga etmiştik beni 10 gün aramadı.16 ağustosta türkiye'ye geldi.18 ağustosta aradı.ben de açmadım.msajla kavga ettik ws. gelicem yanına konuşalım dedi çok yalvadı yakardı.ama şu an ben de yıllık izindeyim ve bir yerde sabit olamıyorum.bana adanaya gidiş dönüş uçak bileti aldı.konuşmaya ihtiyacımız olduğunu ve orada daha iyi olacağını hem birkaç gün aile gibi vakit geçirebileceğimizi söyledi.kafam çok karışık o an tamam dedim ama şimdi acabalarım var? konuşmayı çok istiyorum yüzyüze.zaten şuanda da arkadaşımmış gibi konuşuyorum.canım cicim yok ama o çok iyi konuşuyor.ilişkilerde belli yerler ve konularda gurur yapılması taraftarıyım.ama bir arkadaşım sen gitme o gelsin dedi.emindim gelicem dediğinde gelceğine zatn biletlerimi de o aldı.ha kendine ha bana almış.ne fark eder diye düşünüyorm.siz olsaydınız ne yapardınız,hata mı yapıyorum.fikirlerinizi bekliyorum.

10 gün neden aramadığını sorduğumda kavga edeceğimizi,sinirli olduğumu,sinirimin geçmesini bekldiğini ve yüz yüze konuşmamızın daha iyi olacağını söyldi.birkaç gündür de tlfonla konuşuyorum.ne istersen yapıcam istediğin gibi biri olucam söz diyor.bu zamana kadar biçok kişiden insanların değişmeyeceğini duyduğum için dediklerine de inanamıyorum.bikaç arkadaşım da gitmemi,yaşadığı ortamı görmemi ve bikaç gün berbaer yaşamanın bana bazı konularda fikir vereceğini söylüyor.çok karışık kızlar,kafam çok karışık:(

sen gitme o gelsin. amaç bilet almak değil zaten beklenmedik bir durumla karşılaşırsan bilmediğin bir şehirde ne yapacaksın güvende olacağın bir bölgede buluş hele ki karar aşamasındasınız sevgili değilsiniz bu sürede seni kullanıp sonra hiç aramayabilir, dayanabilir misin?

Back
X