siz olsaniz ne yapardiniz?

minikcocuk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
12
0
6
Ankara
biseyler hissediyorsunuz, karsinizdakininde hissettigini biliyorsunuz ama adi yok. Sevgilim diyemiyorsunuz. Ama görüsüyorsunuz, sariliyorsunuz, el ele tutusuyorsunuz. O anda cok mutlusunuz yani ama ayrilinca yanindan basliyor sorular biz simdi neyiz noldu gibi.. Sahiplenemiyorsunuz, kiskansaniz da belli edemiyorsunuz. Istediginizde arayip gel ben iyi degilim diyemiyorsunuz. Ama yan yanayken hersey mukemmel dert anlatma dinleme, konusma, gülme, eglenme gibi. Sizce adinin konmasi önemli mi? Yoksa ani yasamak mi daha önemli?

Sizi bilmem de karşı taraf hislerinden eminse mutlaka bir ad koymak isteyecektir. Neden böyle diye sorgulamanız gerek anı yaşamaktan ziyade.

Madem bi'şeyler var ikinizde de neden adı konulmuyor ki? Yani elele tutuşuluyor, sarılınıyor ama arkadaşız mı diyorsunuz?
Şöyle bi'örnek vereyim; bi'arkadaşımız biriyle görüştü, buluştu, hoşlanma başladı elele tutuşuldu, sarılındı yok bugün açılacak adı konacak yok yarın olacak derken adam benim zaten bi'sevgilim var ama aramız bozuktu o ara senle görüştük dedi:44:

Bence siz zaten sevgili olmuşsunuz,illaki biz artık sevgiliyiz mi demek gerekiyor?Böyle bir kural mı var?Sevgili olmayan iki insan bunları neden yapsın?

Onunla uzun vadeli birsey dusunmuyorsaniz ani yasayin. Ama bu konuyu actiginiza gore siz sevgili olmak istiyorsunuz.. O halde bu konuyu netlestirmeniz, onun o anlik kendisini iyi hissedecegi bir eglence olmaktan cikip, ciddi dusundugu bir sevgilisi olmak istediginizi aksi takdirde bu sekilde mutlu olmadiginizi ve devam ettiremeyeceginizi dile getirmeniz lazim. Ben suphelenirim sahsen bu kadar yakinlasip ad koymayan erkekten. Aklinda kalbinde bir baskasi vardir gibi gelir bana :26:

Sarılıp, elini tutupta böyle isimsiz kalıyorsa bence açıkça sor.

An'ı yaşamak bu olmasa gerek. Hoşta değil zaten, erkek rahat olsa bile kızın buna müsade etmemesi gerekir bence.

niye adı konulmuyor?
beyfendi özgürlüğünü kısıtlamak diğer fırsatları kacırmak mı ıstemıyor?
kabul etmeyın...

Sarılıp, elini tutupta böyle isimsiz kalıyorsa bence açıkça sor.

An'ı yaşamak bu olmasa gerek. Hoşta değil zaten, erkek rahat olsa bile kızın buna müsade etmemesi gerekir bence.

niye adı konulmuyor?
beyfendi özgürlüğünü kısıtlamak diğer fırsatları kacırmak mı ıstemıyor?
kabul etmeyın...

inanın ben de kabul etmeme taraftarıyım zaten hatta şüpheleniyorum da bu yüzden de uzak durmak zorundayım ama akıl hep orada işte

ben olsam ne yapardım biraz sabreder onun sevgili olarak görüp görmediğini anlamaya çalışırdım eğer anlayamazsam da konuşurdum ki öyle yaptım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…