Siz olsanız ne yapardınız ? :(

en korktuğum şeylerden biri.hep korktuğun şey başına gelir diyorlar.inşallah benim başıma gelmez böyle birşey.yoksa kalp krizi geçiririm.
yeniden gelinlik giy çektir diyicem ama insanda heves kalmaz artık.hem o etkiyi vermez.ne bileyim.düğünden hiç mi fotonuz yok?:50:
varda canm öyle tek değil. halayla amcayla teyzeyle dayiyla vs vs vs... albüm yapılmazki onlardan :(

Evet üzülmekte haklısınız ama olan olmuş artık.. Fotoğrafçının bir şekilde yedek alması gerekirdi ama almamışlar. Siz kendinizi üzmeyin hiç gerçekten. Saçlarınız kısa olsun önemli değil postiş kiralarsınız.. Yine giyer gelinliğinizi daha güzellerini çektirirsiniz.. Hem düşünün düğün gününün stresi o fotoğraflara da yansıyor. Şimdi kafanız rahat oh süper pozlar verirsiniz.. :30:

Parasını vermedikleri için alamamışlardır size yalan söylemeleri kötü olmuş.Ama bu nefret etmeyi gerektirecek bir durum değil.Sen de keşke 4 ay beklemeseydin ,posta ile filan isteseydin resimleri.Ya da fotoğrafı çektirirken fotoğrafçıyla konuşup parasını ödeyip adresinizi verseydiniz gönderseydi resimleri.Kayınvalidenler resimleri aldık dediğinde hiç mi sormadınız nasıl çıkmış,telefondan çekip resmini gönderin derim ben.4 ay az bir zaman değil ki.
Bu teknoloji çağında,herkesin elindeki telefon fotoğraf çekerken,insan her anını resmederken,hiç mi fotoğraf çekilmediniz.Kimse mi çekmedi sizi.Dans ederken pasta keserken evden çıkarken salona girerken,arabaya binerken,birbirinize bakarken.......yani tüm akrabalarda bir yığın resim olmalı.Hiç yalnız resminiz yok diyelim,kalabalıktaki resmleri fotoğrafçıya götürseniz,bilgisayar ortamında sizi yalnız alıp,diğerlerini siler.

Canım ne desem bilemedim
Çok zor yeniden fotoğraf çekinmekte ayrı bi zor çünkü o heyecan yok hatta sinir var kayınvalide yüzünden olan bi durum. Yani bin evi hayal kırıklığı sayılır.
Allah başka dert vermesin onlarda niye öyle yapmış ki :26:

bi bilsem. napcagimı sasirdm :(

bence şu fotografçıyla bir de siz irtibata geçin, o kadar çok kaynana tipi gördük ki burda valla olur mu olur :31:

hadi diyelim gerçekten pc çöktü fotograflar yok, canınızın sağlığı olsun, giyin gelinliğinizi eşinizle bi posta daha fotograf çektirin parasını da kaynana ödesin.

ben de olsam üzülürdüm..

canm bende öyle bi koca varki ailesine toz kondurmuyo.en azından ara bağı çağır diyorum kızgınlıgmızı dile getir. bunları yapmak caremi diyo. tek başıma basa çıkamıyorum bunlarla

tamam kızın fotoğrafları almadıkları için onu anlıyorum.
ama neden bi daha foto çektirmek NE KADAR SAÇMA BİR ŞEY olsun ki?
biz eşimle evlenirken maddi manevi durumumuz el vermedi gelinlik damatlık giymedik, fotoğrafımız da yok. askerden geldiğinde alıp giyicez fotoğraf çektiricez, ki senin gelinliğin vs hepsi var. daha güzel bi fotoğrafçıda istediğin gibi çektirirsin. ama ücretini fotoğrafları almayanlar ödesin.

canım sebinle benim durumum ayni degi iste resmen salak yerine koymuslar bizi benim zoruma bu gidiyo yeniden çektirmekte bu yüzden zor gelyo

Canim bende dugunden 1 saat once yarim saatlik bi diş mekan foto cekimi yapildi. Toplasan 2 tane guzel foto vardir. Alb var ama sakladim resmen o kadar aptal saptal resimler ki cok sinirim bozuldu. O yuzden tekrar yapmayi planliyoruz ama bakalim. Bu arada benim arkadasim var dugunlerini yaptilar balayina gittiler geldiler dugun fotolari cekildi dis mekanda hasta kaldim. Keske bende sonradan telas olmadan cektirseydim. Bence sen bi fotografciyi ara sor silindimi yedek yok mu die. Hem bilgisayar bozulsada kaydeder onlara senin gibi kac kisinin fotolari var yani. Adamin isi sonucta bu. Bu kadar sorumsuz olamaz bence. Eger silinmis derse suslen puslen dis mekan cekimi yapsin.

Gidene ne yapılır ki ?
Ağlasanız da, tepinseniz de boş maalesef artık.
En güzeli gelinliği yeniden giyip, fotoğraf çekilmek.

Şöyle bakın hem, bence bu daha ilginç bir anı. Kim sizin gibi yapıp fotoğraf çekilmiştir ki :)
Çetrefilli hikayeler hep daha orjinal gelir bana. Herkes düğün günü çekiliyor :1:

Sanırım herkes yeniden fotograf cektirmem konusunda hemfikir...su kısacık saclarla zor olacak ama yapacam....

el elin eşeğini türkü çığırarak otlarmış,sizin ki de o hesap olmuş
annenizin fikri en mantıklısı,bundan sonra da her kim olursa olsun böyle önemli işlerinizi güvenmeyin kendiniz halledin

Bence ilk olarak düğüne gelen eş dosttan çektikleri fotoğrafları sorun.Bunlar düğün gecesine ait gerçek fotoğraflar olduğu için değerlidir.Daha sonra da annenizin önerisini aynen uygulayın derim.

Back
X