- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varda canm öyle tek değil. halayla amcayla teyzeyle dayiyla vs vs vs... albüm yapılmazki onlardanen korktuğum şeylerden biri.hep korktuğun şey başına gelir diyorlar.inşallah benim başıma gelmez böyle birşey.yoksa kalp krizi geçiririm.
yeniden gelinlik giy çektir diyicem ama insanda heves kalmaz artık.hem o etkiyi vermez.ne bileyim.düğünden hiç mi fotonuz yok?![]()
eşinin ailesi sizden özür diledi mi? sonuçta yalan söylmişler
Canım ne desem bilemedim
Çok zor yeniden fotoğraf çekinmekte ayrı bi zor çünkü o heyecan yok hatta sinir var kayınvalide yüzünden olan bi durum. Yani bin evi hayal kırıklığı sayılır.
Allah başka dert vermesin onlarda niye öyle yapmış ki :26:
bence şu fotografçıyla bir de siz irtibata geçin, o kadar çok kaynana tipi gördük ki burda valla olur mu olur
hadi diyelim gerçekten pc çöktü fotograflar yok, canınızın sağlığı olsun, giyin gelinliğinizi eşinizle bi posta daha fotograf çektirin parasını da kaynana ödesin.
ben de olsam üzülürdüm..
tamam kızın fotoğrafları almadıkları için onu anlıyorum.
ama neden bi daha foto çektirmek NE KADAR SAÇMA BİR ŞEY olsun ki?
biz eşimle evlenirken maddi manevi durumumuz el vermedi gelinlik damatlık giymedik, fotoğrafımız da yok. askerden geldiğinde alıp giyicez fotoğraf çektiricez, ki senin gelinliğin vs hepsi var. daha güzel bi fotoğrafçıda istediğin gibi çektirirsin. ama ücretini fotoğrafları almayanlar ödesin.
Canim bende dugunden 1 saat once yarim saatlik bi diş mekan foto cekimi yapildi. Toplasan 2 tane guzel foto vardir. Alb var ama sakladim resmen o kadar aptal saptal resimler ki cok sinirim bozuldu. O yuzden tekrar yapmayi planliyoruz ama bakalim. Bu arada benim arkadasim var dugunlerini yaptilar balayina gittiler geldiler dugun fotolari cekildi dis mekanda hasta kaldim. Keske bende sonradan telas olmadan cektirseydim. Bence sen bi fotografciyi ara sor silindimi yedek yok mu die. Hem bilgisayar bozulsada kaydeder onlara senin gibi kac kisinin fotolari var yani. Adamin isi sonucta bu. Bu kadar sorumsuz olamaz bence. Eger silinmis derse suslen puslen dis mekan cekimi yapsin.
Gidene ne yapılır ki ?
Ağlasanız da, tepinseniz de boş maalesef artık.
En güzeli gelinliği yeniden giyip, fotoğraf çekilmek.
Şöyle bakın hem, bence bu daha ilginç bir anı. Kim sizin gibi yapıp fotoğraf çekilmiştir ki :)
Çetrefilli hikayeler hep daha orjinal gelir bana. Herkes düğün günü çekiliyor![]()
el elin eşeğini türkü çığırarak otlarmış,sizin ki de o hesap olmuş
annenizin fikri en mantıklısı,bundan sonra da her kim olursa olsun böyle önemli işlerinizi güvenmeyin kendiniz halledin