Siz olsaniz ne yapardiniz?

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Kizlarr

Bugun erkek arkadasiminla bulustuk sibirya kurdu var bi arkadasi ciftlestirmek icin kendi kopegini getirdi neyse kopekleri kulubeye koyduk cir cir cir bir susmadilar alisirlar dedik bekledik mahalleden cok yakin komsulari cikmis soyleniyor bizde ozur diledik ve kopegin sahibi gelince gonderecegimizi soyledik kadin bir susmadi erkek arkadasimin annesine laf yetistirmeye basladi soyleydi boyleydi is iyice cigrindan cikti ozur diledikce kadin biseyler soyleyip durdu bu durumda erkek arkadasimin annesi fenalasti.erkek arkadasimin kardesi kuzeni vs bagristilar kadin susmuyor
Ozur diledigimiz halde susmayan kadina siz ne yapardiniz allah icin ya

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

senin ne işin var o ortamda.
sen yokken hallederdi sevgilin.asıl edepsizligi sevgilin yapmış.

ayol hangi konuda olacak.
hayvanlari ciftlestirmek konusunda.

sen yokken sevgilin hallederdi.

Yahu konuyu ozet gectim ben alelacele yazdim zaten ben yokken yapicakti onu ama adam aradi geldim ben dedi erkek arkadasim benim 1 saat isim var dedi beni eve birakip donucekti ben geldim kopekle dedi adamda geliyim musaitmisin demiyor gelince ariyor oda mecbur ben varken geldiler

hiiimm anladım.
kadının derdi neymis.
hayvanlarin sesinden mi rahatsız oldu.
yoksa üzüldüğü icinmi bağırıp çağırdı.

bu arada konuyla alakasız ama.
eski sevgilinize geri mi döndünüz.yoksa bu yeni bir aşk mi?

Köpekler çiftleştirilirken kız arkadaşının orada olmasının nesi edepsizlik yahu:44: Köpek bunlar ne olacak rahat olun ya nelere takılıyorsunuz gidip

Eskisi teee 4 yil once bitti
Bu kadin sorunlu zaten cit ciksin istemiyormus hic herseyi sorun yapiyormus

Son düzenleme:
Köpekler çiftleştirilirken kız arkadaşının orada olmasının nesi edepsizlik yahu:44: Köpek bunlar ne olacak rahat olun ya nelere takılıyorsunuz gidip

Iste tek sorun ozur diledigimiz halde kadinin susmamasi gidip iki tane patlatsaydim rahatlardim belki

Bizim mahallede de var böyle bir tane herkese çatıyor. 3 kat üstünde biberon düşünce buna ses gidiyormuş güya. Kendi torunları mahallede bağırıp çağırıyor bizimkiler çıkınca söylenmeye başlıyor. Şeytan diyor git patlat bir tane suratının ortasına ama işte yapamıyorsun malesef.

Bende iki tane patlatsaydim rahatlardim ama iste misafirdim orada yapamadim icimde kaldi

Bende iki tane patlatsaydim rahatlardim ama iste misafirdim orada yapamadim icimde kaldi

Tabi canım senin bir şey demek olmazdı orada netice de senin evin değil. Adın ilk günden kötü geline çıkardı

Tabi canım senin bir şey demek olmazdı orada netice de senin evin değil. Adın ilk günden kötü geline çıkardı

Ama kadin deli hibi konusuyor ozur diledi erkek arkadasim kopegi aldi bu sefer annesine soylenmeye basladi kadin basina cikmis millete kafa tutuyor icimden kaynana suna patlat dedim ama panik atak kadin fenalik gecirdi

Nasil guldurdunuz)) beni :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…