Kızlar ben önce ablama, sonra aileme kırıldım. Size durumu kısaca özetleyim. Ablam yıllardır yurtdışında ikamet ediyor. Evlendi ayrıldı bir çocuğu var. Orda yaşıyor. Ayrıldıktan sonra epey erkek ark oldu, ben şuan hayatında kimse yok diye biliyordum. Geçtiğimiz pazar babamın yoğun ısrarları sonucu ablamın onunla yurt dışında yaşayan kız Arkadaşının ailesini ziyarete gittik. Bizim bi Pazarı'mız var, aileyi de hiç tanımıyoruz. Annemlere bix niye gelelim siz gidin biz dinlenelim dedik eşimle. Babam Israr kıyamet bu sefer lütfen gelin bizim için çok önemli diye her gün söyledi. Eşim de önemliymiş ayıp olur gidelim bakalım kırmayalım dedi. Anneme de anne Niye Bizim gelmemiz bu kadar Şart dedim. Baban ailecek gitmemizi istiyor Kızım dedi. Eşime son karar senin ben pek istemiyorum tanımadığım insanlara gitmeye dedim, kırmayalım dedi gittik buraya kAdar sıkıntı yok. Aile de bir anne ve oğlu vardı. Ikisi de sıcak samimi insanlardı. Ben evin annesine masa hazırlama da yardım için mutfağa gittim, salata Yaptım vs. Kadın bana bak kızım benim oğlum bu ablanla konuşan nasıl sevdin mi beğendin mi dedi. Ben tabi şok oldum. Ben bilmiyordum dedim. Kadında pot kırdım dedi üzüldü, üzülme ben kimseye söylemem ablamla yakınımdır bana demeye FIRSAT bulamamıştır dedim. Sonra ablama yazdım. Eşine annemlere bahsetme dedi. Ok ben söylemem sen uygun gördüğün zaman söylersin dedim. Uzun uzun benim ve eşimin fikirlerini sordu, yorum istedi vs.. Sonra dün annemle yemekte Konuşurken ben onların sevgili olduklarını herkesin annemin babamın diğer ablamın bildiğini, bir tek eşimle benim bilmediğimi öğrendim
yani ben sanıyorum ki tek bilen benim, meğer herkes biliyormuş bi Tek eşimle biz habersizmişiz. Çok bozuldum tabi. Biz aileden değil miyiz, bizi Israrla çağırıyorsunuz, söylemeye gerek duymuyorsunuz dedim Anneme.ablsmada yazdım o da zaten canım sıkkın bir de sen ekleme Yazmış
sanki ben bişey Yaptım.. Annemde kızım ablan pek uzun süreli ilişki kuramıyor ayrılırsa yıne dalga konusu olsun istemedim dedi.. Ben niye dalga geçelim anne dedim. Eşim de annemin söylediğinin aynısını söyledi, bu sebepten bizle paylaşmamışlardır dedi.. Ama ben tabi ki kırıldım. Bize söylemeye tenezzül etmiyorlar ama, bizim orda olmamız niye bu kadar önemli oluyor.. Eşimle ben çok Neşeli konuşkanızdır.. Yani sırf ortam olsun diye mi çağrıldık
.. Bu pazar da onlar bizim evde yemeye çağırmayı planlamıştık, bende bunun üzerine madem bizimle paylaşmıyorsunuz ama yemek vs için yardım istiyorsunuz. Çağırın kendiniz ağırlayın biz evde olmayız dedim.. Çok uzun oldu kusura bakmayın, Anlaşılması için yazdım.. Siz olsanız böyle bir durumda nasıl bi tavır alırdınız...