• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız.

Havalar sıcak dimi sıcak :KK14::KK14::KK14:
hep ondan zaar bunlar...

bir laf var bir şeyine güvenmiyorsan bir şeyin altına girmeyeceksin diye! :KK62:

anlamıyorum ya hem sevme hem kondomsuz seviş... sonra gebe olabilirim gerekirse evlenirim sonra ayrılırım..
sen ne yaparsan yap o bebek napcak?

madem sevişmeyi biliyorsunuz korunmayı da bilin artık ya.

Ben gebelik testi yaptırmıştım özel hastanede mesai saati bitmişti sonuç pozitif ti ama sağlık ocağı Aramadı 3 ay... başka bir gün gittiğim de sormuştu hemşire gebelik varmı diye ...oyle olsa ilk kontrolüm de dok gebelik ile ilgili bilgi sahibi olduğunu belirtir di sanırım bence yok öyle bir şey

Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar :KK43:
nişanlından hamile kalma olasığın mı var?

İlk ilişkiye girdiğim adamın bu olduğu kanısına nereden vardın da kızlık zarından çıktın acaba? Biriyle beraber olduysam olmuşumdur. Bunu ört bas edecek değilim.
Ha dediğin gibi yarın ki testte olumlu çıkarsa evet paşa paşa evlenirim. Sonra gerekirse ayrılırım da.
Olaya iy yönünden bakmak istediğim için ilk ilişkiye girdiğinin o olduğunu düşünmüştüm.

Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar :KK43:

çocuk eski nişanlından mı?

bence bazı arkadaşlar yorumlarda çok ileri gitmişler ! bence artık erkekler için doğal olan herşey kadınlar içinde doğal. bence keske nişanlına bazı seylerden emin olmadan söylemeseydin. Madem bu adamı sevmiyorsun bu cocugu doğurmanın ve mecburi evliliğin hiç bir gereği yok çünkü olan yine o çocuğa olucak ! bence kimseye söylemeden kürtaj yaptırmalıydın..

Sevsen ne olacaktı kimbilir.
Anlamadığım abim öldürür babam öldürür diyenlerin hepside ne canı isterse yapıyor nasıl bir korku anlamadım.
Sırf biriyle birlikte olmak için mi nişan yaptınız anlamadım yani sizin ruhsal durumunuzu.
Hamilesenizde bunu göze alarak yaşamışsınızdır herşeyi.
Bir yola çıkarken çantamıza cüzdanımıza bakarız değil mi yolda kalırmıyım eve dönebilirmiyim diye.
Buna akıl varsa her çıktığımız yolda kendimize bakmalıyız.

Aylaklıktan mı böyle saçma konular açıyorlar anlamadım.

Son düzenleme:
hayatını dilediğin gibi yaşarsın da cana kıymak nasıl bu kadar kolay geliyor size?
ailem öldürür de, ailene kızıp elin adamını yatağa at, sonra da günahsız bir masumu öldür. üstelik bunu söyleyenler kadın ve anne.
oh ne ala.

benim böyle bir şeyden haberim yoktu :S benim başka yerde yaptırdığım testi görebiliyor yani
Evet canim sisteme otomatik dusuyor gebe oldugun....
Ben bir iki hafta haber vermemistim diye hemsirem bildigi tum numaralardan bana ulasmaya calismis...
Saglik ocagina gittigimde yaptiginiz yaramazliklari ilk biz ogreniyoruz demisti :-)

Dikkatli olmanda fayda var canim...

Korunmadiniz mi?

Korunarak olmuştur kesin..:KK14:

Biz kocamızdan korunmayarak uzu süre hamile kalamayız.
Millet sevgilisinden korunarak hamile kalır.

Hamile kalmak kolay bir şey mi zor bir şey mi anlamadım gitti :63:

Silik çizgi hamilesin demek konu sahibi hayırlı olsun.
Sevmeden sevişmek de bir sanat ayrıca tebrikler..

Hamileymişsin hem de evli olmadan, birazdan buralar karışır bildiriyorum.
Bence sevmeden sevişmek çok basitçe. Kusura bakma. Hem de ne akla hizmet korunmuyorsunuz, koca insansınız tebrik ediyorum buradan. Sevseniz, sevişseniz, hata olup hamile kalsanız e evlenin denilir. Ama bu durum çooooooook apayrı. Seni tanımıyorum, vicdanının ne derece iyi olup olmadığını bilmiyorum ama bebeğin günahı yok, aldırma. Git sevmediğin adamla sevmeyerek sevişebildiğin gibi evlen. Bari bebeğinin katili olma.

bence bazı arkadaşlar yorumlarda çok ileri gitmişler ! bence artık erkekler için doğal olan herşey kadınlar içinde doğal. bence keske nişanlına bazı seylerden emin olmadan söylemeseydin. Madem bu adamı sevmiyorsun bu cocugu doğurmanın ve mecburi evliliğin hiç bir gereği yok çünkü olan yine o çocuğa olucak ! bence kimseye söylemeden kürtaj yaptırmalıydın..

Emin değilim bir arkadaşım değilsin dedi hemşire kendisi. birisi hamilesin dedi. burdaki herkeste öyle diyor. bilemedim. madem beraber yaptık emin olana kadar yanımda olması gerekir. köşeye çekilecek ben tek başıma çekecek değildim sıkıntısını. Eğer öyle bir ihtimal varsa evet kürtajı düşündüm. ama ben bu adamı sevmiştim bi zamanlar.
Evet ileri gidenler oldu,insanların ağzına laf verdiğin an zaten bi anda herkes ahlak bekçişi vicdan görevlisi kesilir zaten ben bunu bilerek açmıştım başlığı bi kaç aklı başında yorum için sizin gibi. sorduğum yaptığım şey ahlaklı ya da ahlaksız mı değil siz olsanız napardınızdı neyse.

Neden yaptin niye yaptin demiycem senin hayatin seenin bedenin ama korunma yöntemleri bulundu haberin olsun neye eger hamileysen eger kendine guveniyorsan ben bakarim çocuğuma hersekilde ye te rim diyorsa dogur yoksa aldir kisacasi bakmiyacagin cocugu dogurma

duygularını bi dinle bakalım,anne olmak seni heyecanlandırdı mı yoksa bi dert olarak mı gördün ? maddi manevi sorumluluk ister bebek bakımı ama istenmeyen ,mecburiyetten dünyaya getirilmiş bi çocuk asla mutlu olmaz..ne diyeyim,umarım hayırlısı olur

Sevmediğiniz biriyle nasıl birşeyler yaşayabiliyorsunuz yahu. Onu da gectim eğer hamileyseniz sonuçta bir ihtimal onun gunahinin altından nasıl kalkacaksiniz? Hem de sevmediğiniz adamın (!) haberi olmadan.. Umarim hamile degilsinizdir.

Benim kaç kişi ile ilişkiye girdiğim kimseyi alakadar etmez.
Alakadar eder demedim zAten. O senin modern medeniyet seviyene kalmış. Binlerce üyesi olan platforma konu açıp yorum istiyorsan yorumları da duyacaksın. Git bebeği aldır zevk için bi canlının hayatına kıy diyemediğim için kusura bakma

bence karar senin.
doğurmak istiyor musun istemiyor musun buna karar ver.
sonra babasıyla oturup konuşun. evlenmeden çocuk sahibi olmak kolay kolay hiçbir ailenin kabulleneceği bir durum değill..

Back
X